Find din flybillet til Kaunas

Billige flybilletter til Kaunas

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Kaunas

Sammenlign let og bekvemt flypriser til Kaunas fra flere hundrede rejsehjemmesider og find den billigste billet til din flyrejse.

Vi søger efter flybilletter til Kaunas hos både lavprisselskaber (low cost airlines), traditionelle flyselskaber og rejsebureauer for at finde det selskab som har den bedste flybillet til Kaunas.

Vi finder flybilletter til både indenrigsfly til Kaunas og til og fra lufthavne i andre lande, både billige lokale flyrejser og fly til oversøiske destinationer.

Vores søgemaskine kan søge både returbilletter og enkeltbilletter (one-way billetter).

Hvis du ønsker en flybillet med flere strækninger, stop undervejs eller hvis du vil flyve ud til én destination og hjem fra en anden, så klik på linket til vores avancerede flysøgning herover.

Litauens næststørste by Kaunas domineres af landets to største floder, der støder sammen netop her. Byen, der kan dateres tilbage til 1000-tallet, er i dag en vigtig industriby, men rummer en forfærdelig historie, der inkluderer grusomheder af både sovjetiske og nazistiske besættelsesmagter. Kaunas' gamle huse, hvoraf mange i dag er fredede, har igennem årtier været udsat for gennemgribende restaureringer, hvorfor en stor del af Kaunas i dag fremstår som en arkitektonisk åbenbaring.

Andre populære lufthavne for flyrejser til Litauen

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.