Vilnius ved solnedgang med kirker, gamle bygninger og en varmluftballon på himlen.

Rejser til Litauen

Litauen er en baltisk republik, som hovedsageligt er kendt for landets flade dale og store afrundede bjerge.
Disse blev skabt som følge af den seneste istid, hvor gletcherne langsomt trak sig tilbage hen mod slutningen af istiden.
Der er derfor tale om et land, der er opbygget og emmer af gammel historie, som har præget hele verden, men som specielt har sat sine spor i Litauen.
Hvis du er interesseret i historisk naturarkitektur, så kan du hos Travelmarket.dk finde fly og hotel i Litauen.

Billige rejser til Litauen

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Bedøm rejsemål (31 bedømmelser)
4.5

Find fly og hotel i et land med religion i højsædet

Litauen er et meget religiøst land, hvilket også afspejler sig i de mange hellige og religiøse steder, som landet har opbygget. I Litauen kan du derfor blandt andet opleve detaljerige kirker, som bliver benyttet hyppigt af den litauenske befolkning. Litauerne er kristne og dyrker derfor den samme tro som størstedelen af den danske befolkning. Du har derfor også rig mulighed for at sammenligne kirker på tværs af landende.

Store og smukke seværdigheder

Når det kommer til seværdigheder, så er Litauen et meget alsidigt land, der byder på lidt af hvert.
For udover de smukke landskaber så er Litauen ikke kendt for en bestemt ting, men er derimod mere kendt for at rumme meget forskelligt arkitektur og attraktioner.
Hvis du gerne vil besøge Litauen, har du derfor gode muligheder for at fylde din rejse med kultur blandt andet i form af:

  • TV-tårnet i Vilnius, hvor du kan nyde den smukke udsigt samtidig med, at du kan læse om de tragiske begivenheder fra 1991.
  • St. Peter og Pauls Kirke, som stammer helt tilbage fra 1700-tallet og er kendt for dens exceptionelle indendørs udsmykning.
  • Nida Beach, som er en resort by, der indeholder nogle af de smukkeste strande i Litauen. Byen betegnes også som Litauens bedst bevarede hemmelighed.

Er det sikkert at rejse til Litauen?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Litauen, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Litauen.

Rejser til rejsemål i Litauen

Charterbureauer med charterrejser til Litauen

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med Spies
  • Billige charterrejser med TripX