Litauen, Europas bedste hemmelighed

Billige flybilletter til Litauen

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Litauen

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Hvad koster flybilletter til Litauen?

Prisen på flybilletter til Litauen ligger normalt mellem kr. 400 og kr. 1.000. Prisen kan svinge meget, og af og til kan du finde flypriser helt ned til kr. 50.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i Litauen?

Litauen er et lille land, og derfor er det næsten altid billigst at flyve til Vilnius eller Kaunas.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse i Litauen?

Det er ikke så vigtigt, hvilken by du flyver fra, når du skal til Litauen. Der er både billige flyrejser fra København, Billund og Aalborg. Sammenlign priser her på Travelmarket.

Hvilke flyselskaber flyver til Litauen?

Ryanair, Lufthansa, SAS, LOT, KLM, Air France og AirBaltic er nogle af de flyselskaber, som du kan flyve med, når du tager på flyrejser til Litauen.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Litauen?

En direkte flyrejse til Litauen tager cirka 2 timer. En flyrejse med 1 stop til Litauen tager normalt mellem 4 og 7 timer.

Litauen, Europas bedste hemmelighed

I den østlige del af Europa, som det største af de baltiske lande, med en hovedstad der blev kåret til Europæisk Kulturby, ligger landet Litauen og stråler. Landets farverige historie, dets ekstraordinære kulturelle udbud, dets pulserende byliv og naturskatte gør Litauen til Europas bedst bevarede hemmelighed. I forårs og sommermåneder er Litauen varmt som i syden, og om vinteren daler sneen smukt over byens tagrygge og landets blændende nationalparker. Og landets prisniveau er langt under det danske, hvilket gør landet til en ideel rejsedestination for alle typer rejsende.

Litauens byer og natur

Litauen er et stort land hvor den venlige lokalbefolkning byder alle gæster velkomne, hvad enten man spadserer i hovedstaden Vilnius, er på campingferie i den storslåede natur, får afslappende massagebehandlinger i den verdenskendte wellness-by Palanga eller betragter en af de nationalparker, som UNESCO har sat på sin liste over verdensarven.

Besøgende plejer at overraskes over hovedstaden Vilnius mindre størrelse. Den moderne, lokale og meget hyggelige hovedstad gemmer dog på mange gode steder, oplevelser og hemmeligheder. Slående er først og fremmest de utallige spir, der stræber mod himlen, og udgør en slags gammeldags skyline. Går man på opdagelse i denne fortryllende by, finder man hurtigt de mange museer, kirker, butikker, restauranter, cafeer og barer som byen gemmer på. Som noget meget sjældent, er selve byen Vilnius sat på UNESCOs liste.

Uden for byen ligger nogle af de nationalparker, der tiltrækkende besøgende fra alle verdens lande. Især Curonian Spit National Park, der går på tværs af landegrænsen til Rusland, udmærker sig ved sit sjældne og kostbare plante- og dyreliv.

Litauens befolkning er utrolig imødekommende, og hele landet egner sig godt som rejsedestination for hele familien. Også flere og flere backpackers er begyndt at strømme til landet – find en billig flybillet og vær med.Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Litauen:
Aalborg til Kaunas
15. juli til 18. juli fra kr. 66,-

Bedøm rejsemål
4,6
(209 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Litauen

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.