Find flybilletter til spændende Geneve

Billige flybilletter til Geneve

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Geneve

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.

Find flybilletter til spændende Geneve

Besøg Geneve der er den næststørste by i Schweiz (Zürich er den største by i Schweiz). Geneve tilbyder et stort udvalg af seværdigheder og attraktioner for at gøre din storbytur eller weekendophold til en god oplevelse. Start med at købe din billige flybillet, så kommer resten af sig selv langsomt!

Geneve er en behagelig storby med en international atmosfære. I Geneve leves det gode liv på bredderne af Rhône-floden. Byens placering ved Geneve-søens smukke bred giver den smuk kulisse. Geneves kendetegn er søens 140 meter høje springvand. Byen er et populært rejsemål hele året rundt.

Geneves charme, de mange shopping muligheder og flotte arkitektur trækker turister til fra hele verden.

Værd at opleve i Geneve

Et sted man bare SKAL se og opleve er Geneve Søen. Et sted man bare vil tilbage til – igen og igen! Området omkring Geneve Søen er et af Europas smukkeste steder. Kan man lide smuk natur, smukke solnedgange, steder uden for mange turister, og er man ikke bange for et prøve noget nyt, kan dette naturskønne område anbefales! Det er et sted, man bare vil tilbage til. Der findes også en masse fine spisesteder til de tomme maver.

Shopping i Geneve

De hyggelige gader i den gamle bydel byder på et stort udvalgt af traditionelle ting, mens luksusvarerne findes i området omkring vejen Rue du Rhône. Endvidere findes der et helt område til de shopping-glade mennesker, nemlig det kendte shopping-områd Carouge.

Til de madglade

I internationale Geneve finder man mad fra alle verdenshjørner så at sige – også schweizisk mad med typiske ingredienser som traditionel ost, pølser og fisk. Man kan drikke lokale vine til og slutte af med den gode schweiziske chokolade.

Køb din billige flybillet og gå ikke glip af de schweiziske specialiteter: chokolade, ost og ure!

Andre populære lufthavne for flyrejser til Schweiz

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.