Rejs billigt til Schweiz med fly

Billige flybilletter til Schweiz

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Schweiz

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Rejs billigt til Schweiz med fly

Uanset om du pakker ski og snowboard, vandrestøvler eller bare en god bog, så har Schweiz alt, du har brug for. Schweiz er kendt som et af Europas rigeste lande, hvilket afspejler og bekræfter Schweiz, som man kender det – rigt, fredeligt og frodigt. Hvor end man vælger at rejse hen i Schweiz, er der stor variation på både kulturen og oplevelserne.

Schweiz’ unikke multikulturelle opdeling

Schweiz er et utroligt unikt land beliggende i Europa, og det på mere end en måde. For det første kan Schweiz deles op i fire store områder. I den nordlige del findes megen af den klassiske tyske kultur og mentalitet, med storbyer der er drevet frem af hårdtarbejdende schweizere. Mod sydvest finder man fransk kultur og sprog, hvor vindyrkning og -smagning blomstrer, imens man længere mod syd finder solens varme og italiensk stil ved cafeer og restauranter.

Vigtigst af alt findes i Centrumalperne et symbol på den Schweiziske nationalidentitet og stolthed, der desuden er et udsøgt besøgsmål for turister, der ønsker en fantastisk skiferie eller ønsker at vandre i de smukke bjerge. Denne opdeling gør Schweiz til et land, man skal rejse rundt i for at få den fulde oplevelse med, hvilket også gør at mange turister vender tilbage for at få helt anderledes kulturelle oplevelser.

Syv gange syv vidundere i Schweiz

Der findes to forskellige vidundere, man måtte ønske at besøge i Schweiz som turist – de naturlige og de menneskelige. Blandt dem er bl.a. at finde Rhin Vandfaldende, der er Europas største vandfald, Aletsch Gletsjeren, der ligeledes er Europas længste gletsjer og Lavaux-vingårdene ved Genevesøen, for ikke at nævne de mange slotte og andre flotte monumenter, som Schweiz har at byde på.

Schweiz er et rigt land på både kultur, natur og variation – men flybilletterne er billige og har en pris, enhver kan betale. Så skynd dig af sted til en af Europas perler!Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Schweiz:
København til Geneve
24. oktober til 31. oktober fra kr. 333,-

Bedøm rejsemål
4,5
(148 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Schweiz

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.