Idyllisk scene med et grønt landskab, et landsted og snebeklædte bjerge i baggrunden.

Rejser til Schweiz

Sammenlign priser og find de bedste og billigste rejser til Schweiz. * Priser fra mange forskellige selskaber * Gratis prisovervågning.

Billige rejser til Schweiz

Fra København

Fra Billund

Bedøm rejsemål (27 bedømmelser)
4.5

Schweiz er blandt andet kendt for at være et land, som indeholder mange smukke og sneklædte landskaber. Landet er dækket af bjerge, som giver rige muligheder for udendørsaktiviteter. Men det er også et syn for øjet, som du ikke glemmer lige foreløbigt. Schweiz er formentlig mest kendt for at huse et af de største bjerge i Alperne, nemlig bjerget Matterhorn, som er 4478 meter højt. Men Schweiz er også meget mere end bare sne og bjerge.

Rejse med fly og hotel og lidt til

Hvis du gerne vil finde et fly og hotel i Schweiz, så kan du finde hjælp hos Travelmarket.dk.
Men når du er ankommet til landet, så kan du med fordel ændre transportform til noget, som Schweiz er meget kendt for. Du kan nemlig skifte til tog og kombinere dette med diverse seværdigheder.
Du kan for eksempel tage Jungfraujoch togturen, som fører dig direkte op til gletsceren på Jungfraujoch bjerget. På denne tur får du lov at opleve det schweiziske landskab fra enorme højder, hvilket er en oplevelse for livet.

Oplev utrolig natur

Det er ikke alle dele af Schweiz, der er snedækket, faktisk langt fra. Dette giver dig derfor også mulighed for at se de mere grønne afskygninger af landet, som kombineres med smukke naturfænomener i verdensklasse.
I Schweiz kan du således blandt andet opleve:

  • Rhine Falls – Dette er Europas største og mest kraftfulde vandfald. Desuden består det af noget af det mest klare vand, du kan finde i et vandfald.
  • Chillon – Dette er et slot, som er Schweiz’ kulturelle center. Slottet er beliggende ved landets søside og har derfor udsigt over store dele af landet.
  • Lake Zurich – Denne sø er et naturfænomen, som er blevet berømt i hele verden. Søen bliver ofte hyldet for at være en fantastisk sø til at svømme og sejle i.

Er det sikkert at rejse til Schweiz?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Schweiz, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Schweiz.

Charterbureauer med charterrejser til Schweiz

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med TripX