Billedet viser en malerisk udsigt over en europæisk by med traditionelle bygninger og et tårn, ved en flod.

Billige flybilletter til Bern

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Bern

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
18. jul 21. jul
BLL
BSL
BSL
BLL
KLM 1 stop
KLM 1 stop
Fra kr. 1.845,- Vælg

Bern – en meget lille hovedstad

På trods af at være Schweiz’ hovedstad føles Bern ikke som en storby. Med kun 130.000 indbyggere beboende i selve byen virker byen ikke som en hovedstad, og føles ikke som den ordinære storby. Til gengæld er den gamle bydel af Bern nøjagtigt det, der gør hele rejsen værd. Ikke nok med at byen er bundet sammen af gamle, smukke broer over floden Aare, så er den gamle bydel fyldt med fantastiske bygninger, bl.a. byens utroligt smukke, moderne kirke.

Berns bybillede holder på fantastiske historier

På trods af byens størrelse kan man ikke andet end at forundres over, hvor meget den historiske del af byen præger bybilledet. Det føderale Palads af Schweiz er også at finde i byen, og der findes utallige museer, lige fra historisk museum om Bern til kunstmuseet, der er Schweiz ældste museum, og museum dedikeret til de schweiziske alper.

Ønsker man hellere en bytur kan man se klokketårnet Zytglogge der blev bygget så tidligt som det 13. århundrede, eller begive sig til Rose haven, der giver en smuk udsigt over den gamle bydel.

Bern kombinerer gammelt og nyt

Uanset hvor man begiver sig hen i byen vil man møde musik fra gademusikanter, der spiller alt fra guitar til violin med et halvt orkester, og dette er med til at give en helt særlig stemning af gamle tider der møder nye. Byen giver i sandhed et smukt tilbageblik på, hvad der var engang, og samtidig indeholder smuk moderne arkitektur.

Schweiz’ hovedstad er både rig på kultur, arkitektur og skønheden er nem at finde for enhver. Byen er derfor også et besøgt turistmål, og du kan besøge den i øjeblikket til forbløffende lave priser på flybilletten. Så bestil din billige billet i nær fremtid og oplev stemningen.

Populære lufthavne med fly til Bern

Andre populære lufthavne for flyrejser til Schweiz

Populære rejsemål i Nordeuropa