storbyferie i 2018

Storbyferie i 2021 – disse 23 storbyer i Europa skal du rejse til

Storbyferie i 2021? Amsterdam, Paris, London, Rom og Barcelona… Klassiske storbyer i Europa, som er perfekte til weekendrejser eller shoppingture. Disse byer har virkelig meget at byde på og kan sagtens besøges igen og igen. Men du har måske lyst til at opleve en ny og spændende europæisk storby? Få et hurtigt overblik over tips og prisniveauet på rejser til 23 kendte og mindre kendte storbyer, hvor du bør tage på storbyferie i 2021.

Flyselskaberne udvider og udvikler konstant sine flyruter. Det betyder, at der hele tiden dukker flere og nye rejsemål op, som kan udforskes. Inden for de senere år er blevet tilføjet til den efterhånden lange række af storbyer, som du kan flyve direkte til.

Sammenlign ferieboliger i hele Europa

Hop hurtigt ned til de spændende storbyer, hvor du drømmer om at tage på storbyferie i 2021

Vi giver dig en lille guide til 23 storbyrejsemål og opfordrer dig til at teste en af disse storbyer i 2021. Måske får du en ny storbyfavorit.

Klik på din foretrukne storby, og få vist tips og tilbud på billige direkte flybilletter:
AmsterdamAthenBarcelonaBerlinBudapestDublinEdinburghIstanbulKrakowLissabonLondonMünchenPalma de MallorcaPortoParisPragReykjavikRigaRomSkt. PetersborgTallinnVarnaWarszawa

Læs også: Billige direkte flybilletter til 28 storbyer i Europa (se hvor mange der koster under 500 kroner t/r)
Læs også: Flyv billigt på storbyferie i foråret 2021 − Se vejret i og tilbud til 31 storbyer
Læs også: Storbyferie i efteråret – tjek vejret, events og billige flybilletter til 19 storbyer

Amsterdam i 2021

Amsterdam – kanaler og flotte gader

Kanalrundfart, flotte gader med kanalhuse, husbåde og et godt caféliv er nogle af de hovedpunkter, du vil komme til at opleve med en storbyferie i Amsterdam. Byen rummer derudover et væld af forskellige oplevelser i form af festivaler, koncerter, museer, monumenter og meget andet.

Du kan udnytte byens flotte kanalsystemer med en smuk og idyllisk kanalrundfart, hvorfra du kan se den smukke by fra en helt tæt vinkel.

Du kan besøge museer, blive klogere på historie, og du kan helt konkret besøge Anne Franks hus og derigennem blive klogere på Amsterdams og Hollands rolle under anden verdenskrig.
Generelt kan du besøge museer og blive klogere på Amsterdams historie og krigshistorie.

Maden skortes der ej heller på i denne fantastiske by, og du kan vælge at indtage et måltid på en af de mange lækre caféer eller restauranter i især De Pijp-kvarteret.
Sidst men ikke mindst skal det nævnes, at du kan få en god oplevelse med shopping i De Negen Straatjes-området, hvor der er rig mulighed for at shoppe tøj, souvenirers, lokale specialiteter og meget mere.

Billige direkte flybilletter til Amsterdam i 2021

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - AmsterdamFra 431,-Søg
Billund - AmsterdamFra 1.056,-Søg
Aalborg - AmsterdamFra 1.095,-Søg

Find selv dine flybilletter til Amsterdam her.

Billige pakkerejser til Amsterdam

Klik her, og se gode tilbud på pakkerejser til Amsterdam (Du kan hurtigt ændre datoen til den periode, hvor du vil rejse):

Pakkerejser fra København til Amsterdam

Pakkerejser fra Billund til Amsterdam

Læs også: Storbyferie i Amsterdam – her er de bedste rejsetips

Storbyferie i 2021-Athen

Athen – civilisationens vugge

Athen er hovedstaden i Grækenland og benævnes samtidigt som civilisationens vugge. På trods af dette og at Athen ofte forbindes med fortidens kulturarv, byder byen også på nutidskultur i form af byliv, shopping, mulighed for at besøge omkringliggende øer osv.

Du kan derfor kombinere nutidskultur med noget af det mest berømte og legendarisk datidskultur, du kan finde.

Du kan opleve en af de mest berømte turistattraktioner inden for græsk kultur. Der er naturligvis tale om Akropolis, hvor det er muligt at få fornemmelsen og oplevelsen af det gamle Grækenland, som blev benævnt som civilisationens vugge.

Vejret i Athen er naturligvis endnu en god grund til at besøge byen. Vejret er lunt og solrigt i efteråret og foråret, hvorfor det kan være oplagt at tage på en tur til Athen i disse perioder. Hvis du kan lide varmen og solrige timer, kan du også besøge byen om sommeren.

I Athen behøver du ikke at nøjes med at købe souvenirs hos en af de mange gadesælgere, der er også masser af tøjbutikker, så du kan gå på shoppingtur og få fornyet garderoben.

Og sidst men ikke mindst er der masser af gode spisesteder i Athen, hvor du kan få din lyst til fx Tzasiki, souvlaki, pitabrød og græske kartofler stillet. Min mund løber i vand ved tanken om den lækre græske mad, som jeg fik da jeg besøgte Athen sidste gang.

Billige direkte flybilletter til Athen i 2021

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - AthenFra 872,-Søg

Find selv dine flybilletter til Athen her.

Billige pakkerejser til Athen

Klik her, og se gode tilbud på pakkerejser til Athen (Du kan hurtigt ændre datoen til den periode, hvor du vil rejse):

Pakkerejser fra København til Athen

Pakkerejser fra Billund til Athen

Læs også: Storbyferie i Athen – her er de bedste tips og tilbud

Storbyferie i 2021- Barcelona

Barcelona – flotte strande og karakteristiske gader

Barcelona er en af de mest populære byer, som danskere vælger at besøge, når det gælder storbyferie. Det er blandt andet på grund af mulighederne for at kombinere det kulturelle med afslapningsferien. I Barcelona er der nemlig mulighed for begge dele.

Den fem kilometer lange strand med lunt, fint strandsand og det klare vand lægger op til timer, hvor solen skal nydes, og det er ligeledes muligt at tage en dukkert. Her vil du også kunne finde idylliske caféer, hvor du kan få spansk madoplevelse.

Samtidigt med det kan du få et væld af kulturelle oplevelser. Du kan gå på opdagelse i Picassos kunst, opleve de fine smalle og karakteristiske gader, se Antoni Gaudis berømte byggerier, se katedraler og meget andet.

Barcelona er for mange et synonym for sport i form af blandt andet håndbold og fodbold. Hvis du eksempelvis er fodboldinteresseret, er et besøg på det legendariske stadion, Camp Nou, et must – uanset om det er for at opleve en kamp eller komme på stadiontur.

Du kan ligeledes besøge det store indendørsmarked, La Boqueria, som ligger ved Ramblaen. Her kan hele familien gå på opdagelse, og få en oplevelse for både øjnene og smagsløgene.

Billige direkte flybilletter til Barcelona i 2021

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - BarcelonaFra 231,-Søg
København - BarcelonaFra 353,-Søg

Find selv din billige direkte flybilletter til Barcelona her.

Billige pakkerejser til Barcelona

Klik her, og se gode tilbud på pakkerejser til Barcelona (Du kan hurtigt ændre datoen til den periode, hvor du vil rejse):

Pakkerejser fra København til Barcelona

Pakkerejser fra Billund til Barcelona

Læs også: Storbyferie i Barcelona – her er de bedste tips og tilbud

Storbyferie i 2021- Berlin

Berlin – historier, shopping og flotte monumenter

Berlin er en by, der i den grad byder lidt af det hele. Du får historiske monumenter, muligheder for shopping, flotte gader, festivaler og meget andet. Byen ligger ligeledes ikke så langt fra Danmark, hvorfor Berlin egner sig særdeles godt til en kortere storbyferie. Du kan naturligvis også tage på en længere tur til Berlin, hvis du vil have længere tid til at opleve de mange attraktioner.

Mange kender til Berlinmuren, som på mange måder blev symbolet for Den Kolde Krig. Du husker måske eller har set Tv-billederne fra den glædelige dag, hvor muren blev åbnet. Et historisk levn som dette kan du opleve i Berlin. Der findes nemlig en del på flere hundrede meter af Berlinmuren, som er bevaret. Det vil gøre indtryk, uanset om du er historisk interesseret eller ej.
Du kan også opleve Brandenburger Tor, Rigsdagsbygningen, Berliner Dom og meget mange flere, hvis du vil have en på den kulturelle oplever.

Berlin byder også på en af de længste gågader, mens der også er Berlin Mall og KaDeWe, som er to enorme shoppingcentre, hvor du finder alt fra designervarer til legetøj.

Billige direkte flybilletter til Berlin i 2021

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - BerlinFra 349,-Søg
København - BerlinFra 379,-Søg
Aarhus (Tirstrup) - BerlinFra 435,-Søg

Find selv dine flybilletter til Berlin her.

Billige pakkerejser til Berlin

Klik her, og se gode tilbud på pakkerejser til Berlin (Du kan hurtigt ændre datoen til den periode, hvor du vil rejse):

Pakkerejser fra København til Berlin

Storbyferie i Budapest 2021

Budapest – hyggelig, hot og smuk by

Hovedstaden i Ungarn er en majestætisk og smuk by, som opdages af flere og flere danskere – blandt andet fordi du her kan få rigtigt meget for pengene på en storbyferie i 2021.

Den smukke arkitektur, de mange seværdigheder og de varme kilder, som opvarmer badehusene gør Budapest til en af de hotteste byer lige nu.

Et kæmpestort plus er, at Budapest er særdeles billig at være turist i sammenlignet med andre storbyer. Dermed ikke sagt, at det er discount. Du får drikkevarer, mad osv. i høj klasse til meget billige penge. Derfor er byen da også et godt bud til en storbyferie i 2021. Især hvis du er studerende, fordi du kan få en god og billig storbyferie uden at mangle noget.

Byen breder sig ud på begge sider af floden Donau og deles i bydelene Buda og Pest, som tilsammen danner Budapest. Budapest har et stort antal seværdigheder, som er en del af UNESCOs verdensnaturarv; blandt andet Buda slottet, Ungarns parlament og Mattiaskirken, som alle er et besøg værd.

Budapest byder også på historiske levn. Blandt andet kan du opleve det jødiske kvarter i byen, hvor du kan opleve den sørgelige historie, men også et smukt område med spændende forretningsliv.
Dernæst kan du opleve de såkaldte ruinbarer, hvor du kan nyde de smukke og rustikke omgivelser. Her kan du også finde restauranter, caféer og lignende, hvor du kan få en øl, drink, sodavand og noget lækkert at spise.

Budapest er også kendt for sine mange badehuse. Vandet i badehusene kommer fra over 100 kilder rundt omkring i Budapest. Traditionen med badehuse stammer fra romertiden. I den periode, hvor Budapest var en del af det osmanniske rige fortsatte traditionen i en mere tyrkisk udformning. Og i dag minder de ungarske bade meget om den tyrkiske badekultur.

Kuriositet: Budapest har det ældste metrosystem i det kontinentale Europa. I hele Europa er kun Londons metrosystem ældre.

Direkte fly fra København og Billund med flere forskellige flyselskaber. Her er de billigste tilbud – så vidt muligt med direkte fly.

Billige direkte flybilletter til Budapest i 2021

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - BudapestFra 182,-Søg
Billund - BudapestFra 224,-Søg

Find selv dine flybilletter til Budapest her.

Billige pakkerejser til Budapest

Klik her, og se gode tilbud på pakkerejser til Budapest (Du kan hurtigt ændre datoen til den periode, hvor du vil rejse):

Pakkerejser fra København til Budapest

Pakkerejser fra Billund til Budapest

Læs også: Storbyferie i Budapest – her er de bedste tips og tilbud

Storbyferie i 2021- Lissabon

Lissabon – charmerende hovedstad

Fisk, vinho verde, flotte gader og flotte fortovscaféer er blot noget af det, du kan opleve i Portugals charmerende hovedstad. Du får nemlig uforglemmelige madoplevelser, gode oplevelser i gaderne i Lissabon.

Gaderne i Lissabon er nemlig specielle på deres helt egen måde. Der er nemlig tale om særdeles stejle gader, hvor du skal anstrenge dig en smule for at komme rundt i de stejl, snørklede gader.
Du kan blandt andet bevæge dig ud til Alfama-kvarteret, hvor du på toppen finder det ældste bygningsværk i byen. Her får du en flot udsigt over hele byen, mens du kan se den flotte Tagus-flod snørkle sig gennem byen.

Også på gaderne i dette karakteristiske kvarter kan du gøre stop på en af de mange caféer. Her kan du afprøve nogle af de lokale specialiteter og traditionelle retter og drikkevarer. Prøv eksempelvis ginja, der er en portugisisk likør lavet på kirsebær.

Markedet LX factory i Lissabon skitserer den portugisiske ungdom i forhold til nytænkning og genbrug, hvilket også er værd at opleve, når du alligevel er på besøg i de lissabonske gader.

Billige direkte flybilletter til Lissabon i 2021

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - LissabonFra 233,-Søg

Find selv dine billige direkte flybilletter til Lissabon her.

Billige pakkerejser til Lissabon

Klik her, og se gode tilbud på pakkerejser til Lissabon (Du kan hurtigt ændre datoen til den periode, hvor du vil rejse):

Pakkerejser fra København til Lissabon

Storbyferie i 2021- London

London – et overflødighedshorn af storbyoplevelser

London Bridge, London Eye, Trafalgar Square, Royal Albert Hall og National Gallery er blot nogle af de attraktioner, der er værd at anlægge et visit i London. Uanset, hvor mange gange du har besøgt byen, kan du sagtens opleve noget nyt på din storbyferie i 2021, fordi London er så alsidig og byder på så mange oplevelser, som den gør.

Du kan besøge de mange attraktioner og få en på opleveren rent kulturelt. Derudover kan du også shoppe løs i Oxford Street, hvor du finder alverdens forskellige butikker. Her finder du butikker af nogle af de største og mest kendte designerbrands. Du kan på Oxford Street også finde butikker, som vi kender i Danmark, såsom H&M, ECCO og lignende.

Samtidigt kan du opleve et væld af gode restauranter og pubs, hvor du både kan få mad og drikke. De londonske pubs er ikke til at tage fejl af og bør naturligvis opleves, hvor du kan lære rigtige londonere at kende.

Derudover kan du i London opleve forskellige museer, festivaler, shows, koncerter, musicals og meget andet. Kulturelle oplevelser er der nok af, og du kan frit vælge det, der passer bedst til dine ønsker og dit program.

Billige direkte flybilletter til London i 2021

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Aalborg - LondonFra 107,-Søg
Billund - LondonFra 147,-Søg
København - LondonFra 147,-Søg
Aarhus (Tirstrup) - LondonFra 190,-Søg

Find selv dine flybilletter til London her.

Eller se flypriser til London i din rejsemåned i denne lavprisoversigt.

Billige pakkerejser til London

Klik her, og se gode tilbud på pakkerejser til London (Du kan hurtigt ændre datoen til den periode, hvor du vil rejse):

Pakkerejser fra København til London

Pakkerejser fra Billund til London

Palma de Mallorca – Mallorcas pulserende hovedstad

Palma de Mallorca – kultur, spisesteder, butikker og stranden lige om hjørnet

I sommerhalvåret er Palma de Mallorca en af de mest populære storbyer i Europa, fordi du både kan nyde storbyens glæder og daselivet på de lækre strande.

For marts til oktober er Palma Mallorca perfekt til en dejlig storby- og strandferie. Du har nemlig alt indenfor rækkevidde:

 • Et væld af kulturoplevelser og lokal charme i den gamle bydel, ved havnepromenaden og i fiskerkvarteret
 • Masser af tapasbarer og restauranter – og du skal selvfølgelig også besøge byens store madmarked, Mercat d’Oliver
 • Et stort udvalg af butikker med tøj, sko, kunsthåndværk og delikatesser
 • og skønne strande både i og tæt på byen, hvor du kan få vasket storbystøvet af dig. Den bedste er latja Can Pere Antoni, som ligger 2 km fra Palmas centrum.

Billige direkte flybilletter til Palma de Mallorca i 2021

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - Palma de MallorcaFra 341,-Søg
Billund - Palma de MallorcaFra 391,-Søg

Find selv dine flybilletter til Paris her.

Billige pakkerejser til Palma de Mallorca

Klik her, og se gode tilbud på pakkerejser til Palma de Mallorca (Du kan hurtigt ændre datoen til den periode, hvor du vil rejse):

Pakkerejser fra København til Palma de Mallorca

Pakkerejser fra Billund til Palma de Mallorca

Læs også: Storbyferie i Palma de Mallorca – de bedste tips og tilbud

Storbyferie i 2021- Paris

Paris – meget mere end Eiffeltårnet og Triumfbuen

Mange vil nok kunne nævne Eiffeltårnet, når der er tale om Frankrigs hovedstad, Paris. Paris byder udover Eiffeltårnet på det legendarisk museum Louvre, hvor et af de mest berømte malerier nogensinde er placeret.

Der er naturligvis tale om Mona Lise, der udstilles på Louvre. Derudover kan du på Louvre se en masse andre kunstværker, og du kan ligeledes se de unikke og smukke glaspyramider uden for Louvre. Og selvom dine forventninger er høje, vil du ikke blive skuffet.

Ikke så langt fra Eiffeltårnet er Triumfbuen placeret på Champs-Élysées. Denne er et must-see, når du er i Paris. Måske ser du det på fjernsynet hvert år til Tour de France. At opleve gaden og triumfbuen selv er dog en oplevelse for sig.

Derudover er der en række af attraktioner, du bør besøge i Paris. Det er gældende for Palaca of Versailles, The Centre Pompidou, Catacombs of Paris og meget mere.

Det er samtidigt en oplevelse i sig selv at bevæge sig rundt i gaderne i Paris. Kulturen og samfundet i byen er unikt og noget for sig. Paris er ikke bare oplevelser – det er også følelser.

Billige direkte flybilletter til Paris i 2021

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - ParisFra 409,-Søg

Find selv dine flybilletter til Paris her.

Billige pakkerejser til Paris

Klik her, og se gode tilbud på pakkerejser til Paris (Du kan hurtigt ændre datoen til den periode, hvor du vil rejse):

Pakkerejser fra København til Paris

Pakkerejser fra Billund til Paris

Porto – en velbevaret skat

Flybilletter til PortoPorto er Portugals næststørste by og smukt beliggende ved Rio Douro.

Af en eller anden grund har turisthorderne ikke opdaget Portugals næststørste by endnu. Og det på trods af, at Porto i 2017 var nr. 3 på Lonely Planets top 10 over de steder, hvor man får rigtigt meget ferie for pengene. Og Porto har virkelig budgetvenlige overnatnings- og spisesteder. Derfor er Porto et af de bedste bud, når du skal på storbyferie i 2021.

Men hvad gemmer byen på af skatte?
– Stemningsfulde vingrotter, hvor du kan få en rundvisning og smage vin til gode priser.
– Spændende museer, hvor du ikke bliver blanket af.
– En køretur i byens vintagesporvogne.
– Mange flotte strande tæt på byen, hvor du kan bade ved eller gå tur.
– Lækre tapasbarer
– byens signatur-sandwich Francesinha, som er så stor, at du muligvis ikke behøver at spise mere den dag.

Billige direkte flybilletter til Porto

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - PortoFra 594,-Søg

Søg efter flybilletter til Portugal her og rejseforslag her.

Billige pakkerejser til Porto

For øjeblikket er der desværre ingen pakkerejser til Porto i søgemaskinen med pakkerejser.

Læs også: Storbyferie i Porto – Her er de bedste tips og tilbud

Storbyferie i 2021- Prag

Prag – smuk by delt af floden Vltava

Prag er en meget smuk by, og det understøttes af den smukke flod, Vltava, der løber gennem byen. Det giver anledning til flotte broer, som er med til at udsmykke og fuldende byen.

Den brede og smukke flod giver også anledning til kanalcruise, hvor du kan se Prags gader fra en anden vinkel, hvor du får nogle helt andre og unikke perspektiver på byen. Det medfører også, at du får lov til at udforske områder af byen, som ikke er mulige at se fra gaden.

Prag var også en stor del af anden verdenskrig, og du kan få en World War II tour rundt i Prag. Her kan du blive klogere på byens rolle under krigen. Det giver også dig forhistorien til byens udvikling.

Derudover kan du besøge Prague Zoo, hvor du kan opleve de største og mest specielle dyr. Du kan her også opleve de mange store og flotte anlæg, der er lavet til dyrene.
Du kan derudover få mange oplevelser såsom ved attraktioner såsom St. Vitus Domkirke, Prag Slot, Lobkowicz-paladset og mange andre, der giver dig unikt indblik i kulturen.

Billige direkte flybilletter til Prag

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - PragFra 150,-Søg
København - PragFra 197,-Søg
Aalborg - PragFra 409,-Søg
Aarhus (Tirstrup) - PragFra 674,-Søg

Find selv dine flybilletter til Prag her.

Billige pakkerejser til Prag

Klik her, og se gode tilbud på pakkerejser til Prag (Du kan hurtigt ændre datoen til den periode, hvor du vil rejse):

Pakkerejser fra København til Prag

Pakkerejser fra Billund til Prag

Storbyferie i 2021- Rom

Rom – en perle blandt verdens storbyer

Alle veje fører til Rom. Sådan lyder det gamle udtryk, og det er til dels også korrekt. En ting er dog sikkert: Alles veje bør føre til Rom. Rom er en perle i verdens storbyer. Den byder på alt det, du kan drømme om i en storbyferie i 2021.

Først og fremmest kan du i Rom opleve den største kirke i verden Skt. Peters kirke. Dens store størrelse er imponerende på alle måder, men det er ikke det eneste imponerende ved den. Dens arkitektur og indretning er en kunst i sig selv, og den bør du ikke snyde dig selv for at besøge.

Colosseum er et af de monumenter, der har været med til at forme Italiens historie, og det er nogle af de mest kendte monumenter i verden. Du vil blive fascineret over et besøg i Colosseum på trods af den blodige historie, der er forbundet med den.

Et andet smukt monument er Det Sixtinske Kapel, hvor Michelangelos værker kan nydes i loftet.
Og der findes udover de nævnte attraktioner et væld af andre, der bør opleves, hvilket er gælder Pantheon, Trevi-fontænen og mange andre.

Der er så mange seværdigheder at besøge på storbyferie i Rom.

Billige direkte flybilletter til Rom

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - RomFra 216,-Søg
København - RomFra 477,-Søg

Find selv dine flybilletter til Rom her.

Billige pakkerejser til Rom

Klik her, og se gode tilbud på pakkerejser til Rom (Du kan hurtigt ændre datoen til den periode, hvor du vil rejse):

Pakkerejser fra København til Rom

Læs også: Storbyferie i Rom – de bedste tips og tilbud

Storbyferie i 2021- Dublin

Dublin – museer og destillerier, der bør opleves

Dublin er i løbet af årene blevet en af de mere populære rejsedestinationer, hvilket dog også er til at forstå.

Det er blandt andet forårsaget af byens produktion af alkoholiske drikke af aldeles høj kvalitet, som produceres på nogle af de mest fascinerende destillerier i verden. Det er blandt andet gældende for Jameson Distillery Bow St., som du kan besøge og få rundtur på i Dublin.

Det kan du så vælge at følge op på med en tur på Irish Whiskey Museum, hvor du kan få et unikt indblik i whiskeyens ophav og historie. Udover det kan du få et indblik i produktionen af irsk whiskey, som er bestseller på verdensplan.

Du kan også besøge Kilmainham, hvor du kan besge Irish Museum of Modern Art og det victorianske krigsmuseum Kilmainham Gaol. Hvis du så bevæger dig tættere på vandet, kan du få et indblik i Dublins rolle under anden verdenskrig på Irish National War Memorial Gardens.

Dublin har meget at byde på – alt fra museer til fascinerende destillerier og et fantastisk byliv, hvor du kan få oplevelser og drage inspiration til din hverdag.

Billige direkte flybilletter til Dublin

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - DublinFra 159,-Søg
København - DublinFra 371,-Søg

Find selv dine flybilletter til Dublin her.

Billige pakkerejser til Dublin

For øjeblikket er der desværre ingen pakkerejser til Porto i søgemaskinen med pakkerejser.

Storbyferie i 2021- Istanbul

Istanbul – paladser og museer giver uforglemmelige oplevelser

Istanbul er måske ikke den første by, du tænker på, når storbyferien skal planlægges. Det burde den måske være, fordi byen er betagende og byder på et væld af unikke og smukke attraktioner, som enhver må finde fascinerende.

Fascinerende er det, at byen er opdelt i to. Den ene del hører til Europa, mens den anden hører til Asien. De to dele adskilles af Bosporusstrædet, men de to dele er forbundet af smukke, lysende broer.

En must-see oplevelse er Den Store Basar. Denne er i sit udseende og udstråling et synonym for Istanbul. Den symboliserer det uventede og fascinerende, som i et sammensurium går op i en højere enhed og bliver til en oplevelse i sig selv. Her kan du både støde på andre turister og lokalt handlende, hvorfor du også får en del af den eksisterende kultur.

Derudover kan du opleve populære attraktioner såsom Dolmabahce-paladset, Hagia Sofia-museet, Sultanahmet Distriktet og Suleymaniye-moskéen, som bare er et lille udpluk.

Istanbul byder på lækre drikke- og madvarer, som giver dig spændende og nye smagsoplevelser. Det giver samtidigt inspiration, du kan tage med hjem.

Billige direkte flybilletter til Istanbul

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Hamborg - Istanbul AirportFra 717,-Søg
København - Istanbul AirportFra 1.143,-Søg

Find selv dine flybilletter til Istanbul her.

Billige pakkerejser til Istanbul

Klik her, og se gode tilbud på pakkerejser til Istanbul (Du kan hurtigt ændre datoen til den periode, hvor du vil rejse):

Pakkerejser fra København til Istanbul

Pakkerejser fra Billund til Istanbul

Storbyferie i 2021- Istanbul

Reykjavik – den blå lagune og andre unikke naturoplevelser

Reykjavik er Islands hovedstad og er placeret midt i Atlanterhavet. Det betyder dog ikke, at byen ikke er moderne og med på noderne. Byen er nemlig meget moderne – og faktisk også mere moderne end andre af de største hovedstæder.

Og det er ikke muligt at sige Reykjavik uden at sige blå lagune. Den blå lagune er naturskabt, som af mennesker er blevet videreudviklet til det, som det er blevet i dag. Lagunens hemmelighed renser og blødgør huden, og du kan derudover få massage og skønhedsbehandlinger i indendørs faciliteter omkring den blå lagune.

Derudover bør du besøge Den Gyldne Cirkel, hvor du kommer til at opleve øens hovedattraktioner. På vejen møder du eksempelvis Pingvellir, som er et af de smukkeste natursteder på Island. Og du kan ligeledes opleve Gullfoss, hvor vandet om sommeren brager ned af det flotte vandfald.

På Island kan du komme på hvalsafari, hvilket er en af de største naturoplevelser, der er mulige at få. Du kan også bevæge dig ned i vulkaners krater og følge kanalerne til vulkanens lava.

Læs også: En weekend i Reykjavik med naturen helt tæt på – Se tips og tilbud
Læs også: Hvornår er det bedst at rejse til Island?

Billige direkte flybilletter til Reykjavik

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - Keflavik ReykjavikFra 4.826,-Søg

Find selv dine flybilletter til Reykjavik her.

Billige pakkerejser til Reykjavik

Klik her, og se gode tilbud på pakkerejser til Reykjavik (Du kan hurtigt ændre datoen til den periode, hvor du vil rejse):

Pakkerejser fra København til Reykjavik

Storbyferie i 2021- Riga

Riga – natur, kultur og shopping samlet

Riga byder på alt det, en storby bør kunne byde på, og den er et fremragende alternativ, hvis du allerede har besøgt de større byer, eller gerne vil besøge noget originalt.
Byen er ikke så stor i sig selv og opbygget af charmerende gader, hvori du kan se imponerende kirker, flotte, grønne parker og særdeles flotte bygninger.
Riga er også en by forbundet med en barks og hård historie, som du også vil kunne opleve i byen. Det skal ikke ses negativt. Det er derimod en positiv oplevelse, der giver andre perspektiver på livet og kan give en forståelse for kulturen.

Riga Central Market bør du helt sikkert besøge. Her kan du gå på opdagelse i lokalt producerede råvarer og traditionelle specialiteter. Du kan finde friskfangede fisk, forskellige syltede grøntsager, unikke blomster, frugt og meget andet.

Når du er i Riga, må du besøge KGB Museum: The Corner House. Her kan du finde velfortalte og reelle historier fra dengang, hvor KGB huserede i de Rigas gader.
Derudover kan du finde oplevelser såsom kunstmuseet Bourse og Bestejkalnsparken, som begge er oplevelser, du ikke må glippe.

Billige direkte flybilletter til Riga

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - RigaFra 559,-Søg

Find selv dine flybilletter til Riga her.

Billige pakkerejser til Riga

Klik her, og se gode tilbud på pakkerejser til Riga (Du kan hurtigt ændre datoen til den periode, hvor du vil rejse):

Pakkerejser fra København til Riga

Læs også: Storbyferie i Riga – de bedste rejsetips og tilbud

Storbyferie i 2021-Skt. Petersborg

Skt. Petersborg – hyggeligt og livligt på samme tid

Skt. Petersborg byder på det uforudsete og fascinerende. Her kan du om dagen opleve flotte monumenter, museer, bygninger osv., hvor du om aftenen kan opleve balletter, klassisk musik, operaer, koncerter og meget andet. Skt. Petersborg er på mange måder en alsidig by, som du kan tage til, hvis du gerne vil opleve det klassiske og moderne.

En populær attraktion i Skt. Petersborg er Opstandelseskirken, som på mange måder også er byens vartegn. Dens arkitektur og linjer er særdeles flotte og unikke. Dele af den er ligeledes betrukket med guld, som er med til at skabe bygningens harmoniske helhed.

Statsmuseet Erimetagen og Vinterpalæet er også værdigt at besøge. Her kan du finde historiske levn og få fortalt historier af omgivelserne, som giver forståelse kulturen.
Derudover kan du opleve nogle af de flotteste parker i form af Catherine Palace and Park, Peterhof-paladset og Alexander Park, som du ikke bør snyde dig selv for.
Du kan i Skt. Petersborg også opleve Faberge Museum, Tsarskoye Selo State Museum Preserve og The Naval Cathedral of Saint Nicholas in Kronstadt få oplevelser, du ikke får andre steder.

NB! Du skal huske at sørge for at bestille visum til Rusland i god tid.

Billige flybilletter til Skt. Petersborg

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine – pt. er det væsentligt billigere at vælge 1 flyskift. Derfor vil disse flypriser oftest være med 1 flyskift. Rejsetiden vil dog max være 6 timer pr. vej)

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Skt. Petersborg her.

Billige pakkerejser til Skt. Petersborg

For øjeblikket er der desværre ingen pakkerejser til Skt. Petersborg i søgemaskinen med pakkerejser.

Tallinn – udforsk en fantastisk hansastad

Storby i EuropaEstlands hovedstad Tallinn blev i 2018 kåret
til den mest budgetvenlige destination i 2018. Og det er der god grund til.

Ud over at det både er billigt at rejse dertil og leve i Tallinn, finder du en perfekt kombination af fortid og nutid. I Tallinn blandes brostensgader og smedejernlygter med moderne caféer, som tilbyder gratis wifi. Det er en by med mange kontraster, som gør at Tallinn er en af forårets mest interessante rejsemål.

Den gamle bydel har en vældig central plads både geografisk og sjæleligt. Og der er her, at du finder byens hjerte. Her kan du spise en ægte middelaldermiddag, slentre op ad brostensstræder, finde souvenirs på et af markederne og hygge dig på en af de mange cafeer.

I den hippe og hyggelige bydel Kalamaja finder du Telliskivi Creative City med gode shoppingmuligheder og lækre (og billige!) spisesteder.

Hvis du er historieinteresseret og specielt i tiden under sovjetisk styre, kan du blandt andet bo på Hotel Viru, som er KGBs forhenværende estiske hovedkvarter. Her kan du lege spion for en weekend. Her findes også et et museum om KBG-tiden.

Kuriositet: Verdens ældste og stadigvæk aktive apotek findes i Tallinn og blev grundlagt i 1422.

Direkte fly til Tallinn fra København og Billund med flere forskellige flyselskaber

Her er de billigste tilbud – så vidt muligt med direkte fly.

Billund - TallinnFra 120,-Søg
Aalborg - TallinnFra 147,-Søg

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen tilbud, eller vil du rejse på andre datoer? Søg selv efter flybilletter til Tallinn her.

Billige pakkerejser til Tallinn

Klik her, og se gode tilbud på pakkerejser til Tallinn (Du kan hurtigt ændre datoen til den periode, hvor du vil rejse):

Pakkerejser fra København til Tallinn

Læs også: Storbyferie i Tallinn – Her er de bedste tips og tilbud

Storbyferie i 2021-Warszawa

Warszawa – friluftsteater, monumenter, storbyliv og meget mere

Warszawa byder på historiske monumenter, steder og museer, gastronomiske oplevelser, flotte gader og meget andet. Du kan få store oplevelser af bare at begive dig ud i gaderne på gåben, hvor der vil være mange overraskelser og særdeles flotte bygninger i byen.

Gourmetmad er også noget du kan finde i Warszawa, og du kan til ret billige penge få menu på Michelinrestauranter. Du kan også finde klassiske og traditionelle madsteder i den polske by. Uanset hvor du ender med at spise, får du uden tvivl en gastronomisk oplevelse, der udfordrer dine smagsløg. Og hvem ved – måske du ender med at tage inspiration med hjem.

Mulighederne for shopping i Warszawa er også særdeles gode. Du kan gå på tilbudsjagt i de polske butikker, hvor du kan finde klassiske varer af kendte mærker såsom Adidas, Topshop osv. Generelt vil du opleve, at priserne vil være lavere end de er i Danmark.

Af attraktioner kan du blandt andet opleve Old Town, Lazienki Palace, Lazienki-parken og Museum of Warszawa. Mulighederne er mange, og du vil få en begivenhedsrig og perspektivmæssig storbyferie, som du sent glemmer.

Billige pakkerejser til Warszawa

Klik her, og se gode tilbud på pakkerejser til Warszawa (Du kan hurtigt ændre datoen til den periode, hvor du vil rejse):

Pakkerejser fra København til Warszawa

Krakow – Polens smukkeste by?

Storbyferie i KrakowDer findes dem, som vil kalde Krakow for Polens smukkeste by, og det er der en grund til. Krakow, som ligger i det sydlige Polen, har meget at byde på både for shoppelystne, historieinteresserede og madelskere. Derfor er Krakow et rigtigt godt valg til en storbyferie i 2021.

Livet i Krakow cirkulerer omkring det store torv, Rynek Glowny, som ligger midt i den gamle del af byen. Her finder du mange restauranter, barer og caféer, og du kan sidde og nyde din kaffe eller middag, men bylivet pulserer forbi. Prisniveauet på mad og drikke er betydeligt lavere end i Danmark, og hvis du søger ud i en af sidegaderne, kan du finde skønne lokale restauranter med både traditionel polsk mad og international gastronomi.

Vil du udforske en anden del af Krakow, så skal du tage til den jødiske bydel, Kazimierz. Her kan du besøge flere synagoger eller den jødiske kirkegård, hvor du kan lære mere om, hvilken rolle Krakow spillede for jøderne under anden verdenskrig. Fra Krakow kan du også tage på en dagsudflugt til koncentrationslejren Auschwitz.

Hvis du er i shoppehumør, så kan du blandt andet få din lyst styret i det store shoppingcenter Galeria Krakowska ved banegården. Her finder du de fleste internationale tøjkæder, og hvis valutakursen er til din fordel, kan du gøre flere gode kup. Et andet tip er at besøge en dagsspa og få en wellnessbehandling – priserne er næsten halverede i forhold til Danmark. Et rigtigt godt argument for, at du skal vælge Krakow til din storbyferie i 2021.

Kuriositet: En stor del af Steven Spielbergs film Schindlers list blev indspillet i Krakow.

Direkte fly fra København og Hamborg med flere forskellige flyselskaber. Her er de billigste tilbud – så vidt muligt med direkte fly.

Billige flybilletter til Krakow

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - KrakowFra 82,-Søg
København - KrakowFra 378,-Søg

Ingen tilbud, eller vil du rejse på andre datoer? Søg selv efter flybilletter til Krakow her.

Billige pakkerejser til Krakow

Klik her, og se gode tilbud på pakkerejser til Krakow (Du kan hurtigt ændre datoen til den periode, hvor du vil rejse):

Pakkerejser fra København til Krakow

Pakkerejser fra Billund til Krakow


Edinburgh – blandt skotter og whisky

spændende europæisk storbyPå grund af Brexit er det engelske pund faldet markant i værdi. Derfor er det billigere at tage på storbyferie i Storbritannien i 2021.

Og skotlands hovedstad i det nordlige Storbritannien er en rigtig storbyjuvel. Med megen karakter og charme vil Edinburgh gøre alt for, at du rejser hjem totalt forelsket og med planer om at vende tilbage.

De fleste associerer sikkert Edinburgh med, Edinburgh tattoo, nationalretten haggis og et stort udbud af whisky og kilte. Men Edinburgh og Skotland har meget mere at byde på.

Skotland er også golfsportens fødested, og der findes en hel del golfbaner i og omkring Edinburgh, som er et besøg værd, hvis du er interesseret i golf.

I de senere år er Edinburgh også blevet lidt af et madmekka. Især tilgangen af gode råvarer såsom fisk, skaldyr, lam, vildt og oksekød har fået restaurantlivet til virkelig at blomstre og få international anerkendelse.

I Skotland findes der 14 restauranter, som har fået en stjerne i den kendte Michelin guide, og fire af dem ligger i Edinburgh.

Trods det lunefulde britiske vejr og udforsk denne spændende og unikke by.

Kuriositet: Så mange som 13 % af skotterne er rødhårede. Dette betyder, at Skotland har det højeste antal af rødhårede i hele verden.

Direkte fly fra København og Hamborg med flere forskellige flyselskaber. Her er de billigste tilbud – så vidt muligt med direkte fly.

Billige flybilletter til Edinburgh:

København - EdinburghFra 153,-Søg
Billund - EdinburghFra 199,-Søg

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen tilbud, eller vil du rejse på andre datoer? Søg selv efter flybilletter til Edinburgh her.

Billige pakkerejser til Edinburgh

Klik her, og se gode tilbud på pakkerejser til Edinburgh (Du kan hurtigt ændre datoen til den periode, hvor du vil rejse):

Pakkerejser fra København til Edinburgh

Læs også: Storbyferie i Edinburgh – de bedste rejsetips og tilbud

Storbyferie i 2021 – München – mere end bare øl og pølser

Et godt alternativ til Berlin og HamborgOktoberfest, lederhosen og pølser er nogle af de ting man ofte forbinder med München. Heldivis er München værd at besøge året rundt, og ikke bare når den famøse ølfestival afholdes.

Selv om München er Tysklands tredje største by og hovedstaden i delstaten Bayern, så er byen stadig ret ukendt som rejsemål for mange af os danskere. Og den er et særdeles godt alternativ til Berlin og Hamborg. Læs videre, og se, om du skal besøge München på din storbyferie i 2021.

Nogle af de største attraktioner er Marienplatz, Frauenkirche og den engelske have.

München har også en del gode museer som er interessante for hele familien.

Et museum, som vel nok lokker flere mænd til end kvinder, er museet for bilmærket BMW. Her kan du forske lidt i BMWs historie, inspicere udstillede køretøjer og se motorcykelshows. Museet er sjovt for både børn og voksne!

Hvis du er operainteresseret, bør du besøge Bayerische Staatsoper, som anses for at være et af verdens vigtigste operahuse – med fokus på tyske og centraleuropæiske komponister.

Udover at der er utroligt mange tilbud til alle slags rejsende så har byen også et varmt og behageligt klima, og somrene kan være rigtigt varme. Der er derfor mange gode grunde til at besøge byen.

Kuriositet: I delstaten Bayern, hvor München ligger, klassificeres øl officielt som mad og denne ret serveres normalt i 1-liters krus.

Direkte fly fra København med flere forskellige flyselskaber. Her er de billigste tilbud – så vidt muligt med direkte fly.

Billige flybilletter til München

Aarhus (Tirstrup) - MunchenFra 791,-Søg
København - MunchenFra 868,-Søg

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen tilbud, eller vil du rejse på andre datoer? Søg selv efter flybilletter til München her.

Billige pakkerejser til München

Klik her, og se gode tilbud på pakkerejser til München (Du kan hurtigt ændre datoen til den periode, hvor du vil rejse):

Pakkerejser fra København til München

Se flere tips til, hvad du skal se i München her.

God storby med strand

Varna, Bulgariens charmerende sommerhovedstad

Varna er perfekt til dig, som søger et stort udbud af forlystelser og god shopping til lave priser, men samtidig gerne vil opleve lidt mere af det ægte Bulgarien.

Varna oser af charme. Vælger du at besøge denne storby i 2021, vil du blive budt på smuk arkitektur, god shopping, en dejlig sandstrand og et sprudlende café- og natteliv.

Varna er en dejlig by at gå på indkøb i. Du kan nemlig gå amok i et kæmpe udvalg af forretninger med alle de kendte mærkevarer og masser af restauranter og cafeer med alt fra McDonalds til et fransk inspireret køkken. Gågaden i centrum strækker sig gennem små gader og stræder. Og et kæmpe plus er, at priserne er væsentlig lavere end i den populære badeby Golden Sands, som ligger blot 17 kilometer væk.

I Varna finder du desuden flere smukke parker med masser blomster og springvand, amfiteater, planetarium, akvarium og en lille Zoo.

Direkte fly fra København og Hamborg. Her er de billigste tilbud – så vidt muligt med direkte fly.

Billige direkte flybilletter til Varna

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen tilbud, eller vil du rejse på andre datoer? Søg selv efter flybilletter til Varna her.

Billige pakkerejser til Varna

Klik her, og se gode tilbud på pakkerejser til Varna (Du kan hurtigt ændre datoen til den periode, hvor du vil rejse):

Pakkerejser fra København til Varna

Pakkerejser fra Billund til Varna

Læs også: 9 skønne badebyer i Bulgarien – hvilken by skal du vælge?

Tjek flypriser til flere storbyer i Østeuropa her.

Brug for mere inspiration til din storbyferie i 2021?

Er det ikke lige de storbyer, du har lyst til at besøge? Her finder du meget mere inspiration til din storbyferie i 2021.

Skal du rejse på storbyferie i en bestemt måned i 2021?

Så tjek vores månedsoversigter for storbyferie, hvor du får et godt overblik over vejret i og billige tilbud til de mest populære storbyer.

Du kan også klikke over på de mest populære storbyoversigter her:
22 skønne storbyer med strand − Få tips og billige fly til storby og strand
Storbyferie i påsken 2021 – se påskevejret i og billige flybilletter til populære storbyer
Storbyferie i april 2021 – bliv inspireret her
Storbyferie i maj 2021 – bliv inspireret her
Storbyferie i september 2021 – Tjek billige flybilletter og vejret her
Storbyferie i oktober – Se temperaturer og flypriser her
De bedste julemarkeder og juleshopping – 22 storbyer til din juletur

Sammenlign priser på flybilletter til andre storbyer i Europa

Du kan også selv søge efter flybilletter til de storbyer i Europa, som du længe har ønsket at besøge. Sammenlign priser på flybilletter i Travelmarkets flysøgemaskine.

Topfoto af en storbyferie i 2021, Tallinn – Sean Pavone
Amsterdam (c) istockphoto / danilovi
Athen (c) istockphoto / piola666
Berlin (c) istockphoto / lechatnoir / sborisov / Nikada / totalpics
Barcelona (c) istockphoto / querbeet
Krakow (c) istockphoto / Martin Dimitrov
Den engelske have, München (c) istockphoto / aprott
Lissabon i 2021 (c) istockphoto / savoia / Marc Dufresne
London i 2021 (c) istockphoto / fotoVoyager
Palma de Mallorca (c) istockphoto / CJ_Romas
Paris i 2021 (c) istockphoto / portishead1
Prag i 2021 (c) istockphoto / S. Greg Panosian
Dublin i 2021 (c) istockphoto / Leonid Andronov
Istanbul i 2021 (c) istockphoto / MasterLu / Nick_Thompson / RossHelen
Reykjavik 2021 (c) Gettyimages / yulkapopkova / Ultima_Gaina / sumos
Rom i 2021 (c) istockphoto / sborisov / razerbird / MasterLu
Skt. Petersborg i 2021 (c) istockphoto / yulenochekk
Budapest i 2021 (c) istockphoto / focusstock
Edinburgh i 2021 (c) istockphoto / Li Kim Goh
Alexander Nevskij-katedralen, Tallinn i 2021 (c) istockphoto / Leadinglights
Warszawa (c) istockphoto / jacek_kadaj
Varna i 2021 (c) istockphoto / master2 / nbgbgbg

Kommentarer til indlægget

 1. Torino er barokkens hovedstad og har fået en makeover efter vinter-ol i 2006. Smuk by med masser af leben, kulinariske oplevelser og live-optræden på gaden.

 2. Mangler flere afgange fra Billund og fra Tirstrup

  • Hej Ejner, Godt, at du var vågen her. Jeg har nu ændret på blogindlægget, så du også kan se aktuelle flypriser fra Billund og Tirstrup. Dog skal du være opmærksom på, at priserne er fundet af vores brugere inden for de sidste 48 timer og kan derfor være ændret. Sommetider har brugerne ikke søgt på en bestemt storby inden for 48 timer, og derfor er der ingen tilbud.

   Rigtig god rejselyst!

   Venlig hilsen Birgitte, Travelmarket

 3. Fra Malpensa er der busser hveranden time til centrum af Torino, og billetterne til bussen kan købes på stedet.

  Fra Bergamo går der busser hele tiden til banegården i Milano, og her kan der selvfølgelig købes togbillet til Torino.

 4. Mangler 2 flybilletter Billund eller Hamborg til lufthavn Torino Italien i marts eller april 2018

  • Hej Tommy

   Vi sælger ikke flybilletter hos Travelmarket, så jeg kan ikke give dig en fast pris.

   Der er ikke direkte fly mellem Billund/Hamborg og Torino – så du skal enten vælge et fly med en mellemlanding eller flyve til Milano og tage bus eller tog videre til Torino.

   Flypriserne ligger lige nu fra cirka kr. 1.250 fra Billund med et stop undervejs, og fra kr. 1.550 fra Hamborg med et stop undervejs.

   Søg selv flere flybilletter her: https://www.travelmarket.dk/billige-flybilletter.cfm

   Venlige rejsehilsner, Kenneth fra Travelmarket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.