storbyferie i 2018

Storbyferie i 2020 – disse 6 storbyer i Europa skal du rejse til

Storbyferie i 2020? Paris, London, Rom og Barcelona… Klassiske storbyer i Europa, som er perfekte til weekendrejser eller shoppingture, og byer, som har meget at byde på. Men kunne det ikke være spændende at opleve en ny og spændende europæisk storby?

Flyselskaberne udvider og udvikler konstant sine flyruter. Det betyder, at der hele tiden dukker flere og nye rejsemål op, som kan udforskes. Inden for de sidste par år er Tallinn, Krakow, Edinburgh, Porto, Budapest og München blevet tilføjet til den efterhånden lange række af storbyer, som du kan flyve direkte til.

Vi giver dig en lille guide til disse storbyrejsemål og opfordrer dig til at teste en af disse storbyer i 2020. Måske får du en ny storbyfavorit.

Læs også: Billige direkte flybilletter til 28 storbyer i Europa (se hvor mange der koster under 500 kroner t/r)
Læs også: Flyv billigt på storbyferie i foråret − Se vejret i og tilbud til 31 storbyer
Læs også: Storbyferie i efteråret – tjek vejret, events og billige flybilletter til 19 storbyer

Tallinn – udforsk en fantastisk hansastad

Storby i EuropaEstlands hovedstad Tallinn blev i 2018 kåret
til den mest budgetvenlige destination i 2018. Og det er der god grund til.

Ud over at det både er billigt at rejse dertil og leve i Tallinn, finder du en perfekt kombination af fortid og nutid. I Tallinn blandes brostensgader og smedejernlygter med moderne caféer, som tilbyder gratis wifi. Det er en by med mange kontraster, som gør at Tallinn er en af forårets mest interessante rejsemål.

Den gamle bydel har en vældig central plads både geografisk og sjæleligt. Og der er her, at du finder byens hjerte. Her kan du spise en ægte middelaldermiddag, slentre op ad brostensstræder, finde souvenirs på et af markederne og hygge dig på en af de mange cafeer.

I den hippe og hyggelige bydel Kalamaja finder du Telliskivi Creative City med gode shoppingmuligheder og lækre (og billige!) spisesteder.

Hvis du er historieinteresseret og specielt i tiden under sovjetisk styre, kan du blandt andet bo på Hotel Viru, som er KGBs forhenværende estiske hovedkvarter. Her kan du lege spion for en weekend. Her findes også et et museum om KBG-tiden.

Kuriositet: Verdens ældste og stadigvæk aktive apotek findes i Tallinn og blev grundlagt i 1422.

Direkte fly fra København og Billund med flere forskellige flyselskaber. Her er de billigste tilbud – så vidt muligt med direkte fly.

Billige flybilletter til Tallinn:

København - TallinnFra 813,-Søg
Billund - TallinnFra 949,-Søg

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen tilbud, eller vil du rejse på andre datoer? Søg selv efter flybilletter til Tallinn her.

Læs også: Storbyferie i Tallinn – Her er de bedste tips og tilbud

Hop til toppen af siden

Porto – en velbevaret skat

Flybilletter til PortoPorto er Portugals næststørste by og smukt beliggende ved Rio Douro.

Af en eller anden grund har turisthorderne ikke opdaget Portugals næststørste by endnu. Og det på trods af, at Porto i 2017 var nr. 3 på Lonely Planets top 10 over de steder, hvor man får rigtigt meget ferie for pengene. Og Porto har virkelig budgetvenlige overnatnings- og spisesteder.

Men hvad gemmer byen på af skatte?
– Stemningsfulde vingrotter, hvor du kan få en rundvisning og smage vin til gode priser.
– Spændende museer, hvor du ikke bliver blanket af.
– En køretur i byens vintagesporvogne.
– Mange flotte strande tæt på byen, hvor du kan bade ved eller gå tur.
– Lækre tapasbarer
– byens signatur-sandwich Francesinha, som er så stor, at du muligvis ikke behøver at spise mere den dag.

Flybilletter til Porto:

København - PortoFra 275,-Søg
Billund - PortoFra 677,-Søg
Hamborg - PortoFra 1.180,-Søg
Aalborg - PortoFra 1.257,-Søg
Aarhus (Tirstrup) - PortoFra 3.531,-Søg

Søg efter flybilletter til Portugal her og rejseforslag her.

Læs også: Storbyferie i Porto – Her er de bedste tips og tilbud

Hop til toppen af siden

Krakow – Polens smukkeste by?

Storbyferie i KrakowDer findes dem, som vil kalde Krakow for Polens smukkeste by, og det er der en grund til. Krakow, som ligger i det sydlige Polen, har meget at byde på både for shoppelystne, historieinteresserede og madelskere. Derfor er Krakow et rigtigt godt valg til en storbyferie i 2020.

Livet i Krakow cirkulerer omkring det store torv, Rynek Glowny, som ligger midt i den gamle del af byen. Her finder du mange restauranter, barer og caféer, og du kan sidde og nyde din kaffe eller middag, men bylivet pulserer forbi. Prisniveauet på mad og drikke er betydeligt lavere end i Danmark, og hvis du søger ud i en af sidegaderne, kan du finde skønne lokale restauranter med både traditionel polsk mad og international gastronomi.

Vil du udforske en anden del af Krakow, så skal du tage til den jødiske bydel, Kazimierz. Her kan du besøge flere synagoger eller den jødiske kirkegård, hvor du kan lære mere om, hvilken rolle Krakow spillede for jøderne under anden verdenskrig. Fra Krakow kan du også tage på en dagsudflugt til koncentrationslejren Auschwitz.

Hvis du er i shoppehumør, så kan du blandt andet få din lyst styret i det store shoppingcenter Galeria Krakowska ved banegården. Her finder du de fleste internationale tøjkæder, og hvis valutakursen er til din fordel, kan du gøre flere gode kup. Et andet tip er at besøge en dagsspa og få en wellnessbehandling – priserne er næsten halverede i forhold til Danmark.

Kuriositet: En stor del af Steven Spielbergs film Schindlers list blev indspillet i Krakow.

Direkte fly fra København og Hamborg med flere forskellige flyselskaber. Her er de billigste tilbud – så vidt muligt med direkte fly.

Billige flybilletter til Krakow:

Billund - KrakowFra 106,-Søg
København - KrakowFra 361,-Søg
Aalborg - KrakowFra 768,-Søg
Aarhus (Tirstrup) - KrakowFra 875,-Søg

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen tilbud, eller vil du rejse på andre datoer? Søg selv efter flybilletter til Krakow her.

Hop til toppen af siden

Edinburgh – blandt skotter og whisky

spændende europæisk storbyPå grund af Brexit er det engelske pund faldet markant i værdi. Derfor er det billigere at tage på storbyferie i Storbritannien i 2020.

Og skotlands hovedstad i det nordlige Storbritannien er en rigtig storbyjuvel. Med megen karakter og charme vil Edinburgh gøre alt for, at du rejser hjem totalt forelsket og med planer om at vende tilbage.

De fleste associerer sikkert Edinburgh med, Edinburgh tattoo, nationalretten haggis og et stort udbud af whisky og kilte. Men Edinburgh og Skotland har meget mere at byde på.

Skotland er også golfsportens fødested, og der findes en hel del golfbaner i og omkring Edinburgh, som er et besøg værd, hvis du er interesseret i golf.

I de senere år er Edinburgh også bliver lidt af et madmekka. Især tilgangen af gode råvarer såsom fisk, skaldyr, lam, vildt og oksekød har fået restaurantlivet til virkelig at blomstre og få international anerkendelse.

I Skotland findes der 14 restauranter, som har fået en stjerne i den kendte Michelin guide, og fire af dem ligger i Edinburgh.

Trods det lunefulde britiske vejr og udforsk denne spændende og unikke by.

Kuriositet: Så mange som 13 % af skotterne er rødhårede. Dette betyder, at Skotland har det højeste antal af rødhårede i hele verden.

Direkte fly fra København og Hamburg med flere forskellige flyselskaber. Her er de billigste tilbud – så vidt muligt med direkte fly.

Billige flybilletter til Edinburgh:

København - EdinburghFra 195,-Søg
Billund - EdinburghFra 298,-Søg
Aalborg - EdinburghFra 791,-Søg
Hamborg - EdinburghFra 912,-Søg
Aarhus (Tirstrup) - EdinburghFra 1.232,-Søg

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen tilbud, eller vil du rejse på andre datoer? Søg selv efter flybilletter til Edinburgh her.

Læs også: Storbyferie i Edinburgh – de bedste rejsetips og tilbud

Hop til toppen af siden

München – mere end bare øl og pølser

Storbyferie i 2020Oktoberfest, lederhosen og pølser er nogle af de ting man ofte forbinder med München. Heldivis er München værd at besøge året rundt, og ikke bare når den famøse ølfestival afholdes.

Selv om München er Tysklands tredje største by og hovedstaden i delstaten Bayern, så er byen stadig ret ukendt som rejsemål for mange af os danskere.

Nogle af de største attraktioner er Marienplatz, Frauenkirche og den engelske have.

München har også en del gode museer som er interessante for hele familien.

Et museum, som vel nok lokker flere mænd til end kvinder, er museet for bilmærket BMW.

Her kan du forske lidt i BMWs historie, inspicere udstillede køretøjer og se motorcykelshows. Museet er sjovt for både børn og voksne!

Udover at der er utroligt mange tilbud til alle slags rejsende så har byen også et varmt og behageligt klima, og somrene kan være rigtigt varme. Der er derfor mange gode grunde til at besøge byen.

Kuriositet: I delstaten Bayern, hvor München ligger, klassificeres øl officielt som mad og denne ret serveres normalt i 1-liters krus.

Direkte fly fra København med flere forskellige flyselskaber. Her er de billigste tilbud – så vidt muligt med direkte fly.

Billige flybilletter til München:

København - MunchenFra 658,-Søg
Aalborg - MunchenFra 661,-Søg
Aarhus (Tirstrup) - MunchenFra 864,-Søg
Hamborg - MunchenFra 887,-Søg
Billund - MunchenFra 1.078,-Søg

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen tilbud, eller vil du rejse på andre datoer? Søg selv efter flybilletter til München her.

Hop til toppen af siden

Budapest – en hot by

Storbyferie i BudapestBudapest er en smuk by, som opdages af flere og flere danskere – blandt andet fordi du her kan få rigtigt meget for pengene på en storbyferie i 2020.

Byen breder sig ud på begge sider af floden Donau og deles i bydelene Buda og Pest, som tilsammen danner Budapest. Budapest har et stort antal seværdigheder, som er en del af UNESCOs verdensnaturarv; blandt andet Buda slottet, Ungarns parlament og Mattiaskirken, som alle er et besøg værd.

Budapest er også kendt for sine mange badehuse. Vandet i badehusene kommer fra over 100 kilder rundt omkring i Budapest. Traditionen med badehuse stammer fra romertiden. I den periode, hvor Budapest var en del af det osmanniske rige fortsatte traditionen i en mere tyrkisk udformning. Og i dag minder de ungarske bade meget om den tyrkiske badekultur.

Den smukke arkitektur, de mange seværdigheder og de varme kilder, som opvarmer badehusene gør Budapest til en af de hotteste byer lige nu.

Kuriositet: Budapest har det ældste metrosystem i det kontinentale Europa. I hele Europa er kun Londons metrosystem ældre.

Direkte fly fra København og Billund med flere forskellige flyselskaber. Her er de billigste tilbud – så vidt muligt med direkte fly.

Billige flybilletter til Budapest:

København - BudapestFra 288,-Søg
Billund - BudapestFra 302,-Søg
Aalborg - BudapestFra 607,-Søg
Hamborg - BudapestFra 973,-Søg

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen tilbud, eller vil du rejse på andre datoer? Søg selv efter flybilletter til Budapest her.

Læs også: Storbyferie i Budapest – her er de bedste tips og tilbud

Hop til toppen af siden

Brug for mere inspiration til din storbyferie i 2020?

Er det ikke lige de storbyer, du har lyst til at besøge? Her finder du meget mere inspiration til din storbyferie i 2020.

Skal du rejse i en bestemt måned? så tjek vores månedsoversigter for storbyferie, hvor du får et godt overblik over vejret i og billige tilbud til de mest populære storbyer.

Sammenlign priser på flybilletter til andre storbyer i Europa

Du kan også selv søge efter flybilletter til de storbyer i Europa, som du længe har ønsket at besøge. Sammenlign priser på flybilletter i Travelmarkets flysøgemaskine.

Topfoto af en storbyferie i 2020, Tallinn – Sean Pavone
Krakow (c) istockphoto / Martin Dimitrov
Den engelske have, München (c) istockphoto / aprott
Budapest (c) istockphoto / focusstock
Edinburgh (c) istockphoto / Li Kim Goh
Alexander Nevskij-katedralen, Tallinn (c) istockphoto / Leadinglights

 

Kommentarer til indlægget

 1. Torino er barokkens hovedstad og har fået en makeover efter vinter-ol i 2006. Smuk by med masser af leben, kulinariske oplevelser og live-optræden på gaden.

 2. Mangler flere afgange fra Billund og fra Tirstrup

  • Hej Ejner, Godt, at du var vågen her. Jeg har nu ændret på blogindlægget, så du også kan se aktuelle flypriser fra Billund og Tirstrup. Dog skal du være opmærksom på, at priserne er fundet af vores brugere inden for de sidste 48 timer og kan derfor være ændret. Sommetider har brugerne ikke søgt på en bestemt storby inden for 48 timer, og derfor er der ingen tilbud.

   Rigtig god rejselyst!

   Venlig hilsen Birgitte, Travelmarket

 3. Fra Malpensa er der busser hveranden time til centrum af Torino, og billetterne til bussen kan købes på stedet.

  Fra Bergamo går der busser hele tiden til banegården i Milano, og her kan der selvfølgelig købes togbillet til Torino.

 4. Mangler 2 flybilletter Billund eller Hamborg til lufthavn Torino Italien i marts eller april 2018

  • Hej Tommy

   Vi sælger ikke flybilletter hos Travelmarket, så jeg kan ikke give dig en fast pris.

   Der er ikke direkte fly mellem Billund/Hamborg og Torino – så du skal enten vælge et fly med en mellemlanding eller flyve til Milano og tage bus eller tog videre til Torino.

   Flypriserne ligger lige nu fra cirka kr. 1.250 fra Billund med et stop undervejs, og fra kr. 1.550 fra Hamborg med et stop undervejs.

   Søg selv flere flybilletter her: https://www.travelmarket.dk/billige-flybilletter.cfm

   Venlige rejsehilsner, Kenneth fra Travelmarket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.