Rejser til Paris

Rejser til Paris

Paris er kærlighedens by, og her er rig mulighed for at lade kærligheden blomstre frit. Udover at Paris kaldes for kærlighedens by, så går byen også under navnet byernes by. Paris byder nemlig på et væld af kulturelle såvel som kulinariske oplevelser.

Billige rejser til Paris

Bedøm rejsemål
4,3
(4 bedømmelser)

Rejseguide til kærlighedens by

Overvejer du at rejse til den elegante hovedstad, så har vi her samlet en lang række tips og attraktioner, du bare må besøge, når du besøger Paris:
  • Tag en tur til Eiffeltårnet. Her kan du nyde udsigten og tage gode feriebilleder. Om aftenen glimter tårnet hver hele time, hvilket er super flot
  • Den charmerende gade Champs-Élysées, også kaldet Stjernepladsen, er iblandt en af de mest kendte gader i verden. Det er også her, at du finder Triumfbuen
  • Besøg det imponerende museum, Louvre. Her kan du med lethed sætte hele dagen af og gå på opdagelse i de mange kunstværker
  • Notre Dame
  • Disneyland er en sjov oplevelse for børn såvel som voksne
  • Sejltur på Seinen
  • Versailles-slottet

Paris er en travl by med masser af turister året rundt. Et godt tip er derfor at købe entrébilletter til attraktionerne på forhånd for at undgå kø og få set de ting, du gerne vil se.
Paris er som et eventyrland for enhver, der elsker at shoppe. Byen rummer et væld af butikker, som titter frem, når du slentrer ned ad Paris’ gader. Det kan også anbefales at besøge undergrundshoppingcenteret Chatelet Les Halles.

Find rejser til Paris

Rejser du til Paris kan du forvente lange slentreture, kulturrige oplevelser samt pauser med masser af kaffe og croissanter.
De mange små caféer, som ligger placeret rundt omkring i byens gader, giver dig mulighed for at føle den hyggelige atmosfære og parisiske stemning.
Er du allerede fortryllet af Paris’ skønhed, så kan du hos Travelmarket.dk finde pakkerejser samt fly og hotel til Paris.

Charterbureauer med charterrejser til Paris

Billige charterrejser med Escapeaway
Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med TripX
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.