Rejser til Napoli

Rejser til Napoli

Den charmerende kystby Napoli ligger ved foden af den berømte vulkan Vesuv i Syditalien. Napoli er hovedstaden i regionen Campania og tiltrækker mange besøgende med sin livlige atmosfære, lækre mad, enestående arkitektur og en betagende udsigt over Napoli-bugten.

Billige rejser til Napoli

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Napoli

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

  • Hamborg

B&B Hotel Napoli
B&B Hotel Napoli Værelse - adskilte senge
Napoli, Øvrige Italien, Italien 16. dec fra København 3 nætter
1.492,- Vælg
Hotel Joyfull
Hotel Joyfull Comfort-værelse - adskilte senge
Napoli, Øvrige Italien, Italien 10. okt fra Billund 3 nætter
1.993,- Vælg
B&B Hotel Napoli
B&B Hotel Napoli Værelse - adskilte senge
Napoli, Øvrige Italien, Italien 23. nov fra Aalborg 3 nætter
3.890,- Vælg
San Mauro
San Mauro Dobbeltværelse
Napoli, Øvrige Italien, Italien 13. okt fra Hamborg 3 nætter
3.938,- Vælg

Rejser til Napoli − rig på historie, madkultur og smuk natur

Den charmerende kystby Napoli ligger ved foden af den berømte vulkan Vesuv i Syditalien. Napoli er hovedstaden i regionen Campania og tiltrækker mange besøgende med sin livlige atmosfære, lækre mad, enestående arkitektur og en betagende udsigt over Napoli-bugten.

De største seværdigheder i Napoli

Det Arkæologiske Nationalmuseum
Dette museum huser en imponerende samling af antikviteter fra den antikke by Pompeji, der blev begravet under asken, da vulkanen Vesuv var i udbrud i 79 e.Kr. Du kan bl.a. se mosaikker, vægmalerier, skulpturer og smykker.

Det Kongelige Palads
Paladset er imponerende med en fantastisk arkitektur og pragtfulde haver. Besøgende kan udforske de overdådige saloner og beundre det kongelige kapel.

Napolis katakomber
Napolis katakomber inkluderer grave, der dateres tilbage til det 2. århundrede. I modsætning til andre gamle underjordiske begravelsessteder har katakomberne rummelige gange med grave, lige fra gravkamre for de velhavende til nicher i væggene og grave i gulvene for de mindre velstillede. Du kan også se fresker med billeder af helgener og familier.

Castel dell’Ovo
Beliggende på en ø i Napoli-bugten er denne gamle fæstning et symbol på byen. Herfra kan man nyde en fantastisk udsigt over havet og byen. Der ligger også et forhistorisk museum på slottet.

Plebiscito pladsen
Byens største plads Plebiscito-pladsen er omgivet af imponerende bygninger som Det Kongelige Palads og San Francesco di Paola Kirken. Pladsen er et populært mødested, og her er dejligt at slappe af og nyde atmosfæren.

Se også Napolis store katedral, Teatro di San Carlo og mange andre seværdigheder.

Napoli, pizzaens fødested

Napoli er berømt for sin lækre mad, og byen er hjemsted for nogle af Italiens mest ikoniske retter. Prøv den autentiske napolitanske pizza, som er berømt for sin tynde, sprøde skorpe og enkle ingredienser.

Napoli byder også på mange restauranter, der serverer både traditionelle og moderne retter. L’Antica Pizzeria Da Michele er kendt for at lave Italiens bedste pizza.

Besøg også de lokale markeder som f.eks. Mercato di Porta Nolana, hvor du kan købe lokale delikatesser, frisk fisk og grøntsager.

Shopping i Napoli

I Napoli findes der noget for enhver smag. Gå en tur langs Via Toledo, som er en af byens hovedgader. Her finder du et bredt udvalg af butikker og stormagasiner.

Er du på udkig efter luksusvarer, skal du besøge Galleria Umberto I, som er et smukt indendørs shoppinggalleri med designerbutikker. Napoli er også kendt for sine håndlavede ting såsom keramik, sølvsmykker og skræddersyede tøj.

Udflugter fra Napoli

Napoli er et ideelt udgangspunkt for at udforske Campania-regionen.

Tag en tur til den berømte antikke by Pompeji, der blev begravet under Vesuvs vulkanudbrud. Den velbevarede by er et enestående arkæologisk vidnesbyrd om det gamle Rom.

En anden spændende udflugt er til øen Capri, som især er kendt for sin smukke natur og glamourøse atmosfære.

Du kan også besøge den betagende Amalfikyst med sine maleriske byer og helt særlige kyststrækninger.

Hvornår er det bedst at rejse til Napoli?

Det bedste tidspunkt at besøge Napoli er om foråret (april-juni) og efteråret (september-oktober), når vejret er mildt, og turisterne er færre. Vintrene i Napoli kan være kølige, mens somrene kan være meget varme.

Det kan være en god idé at besøge Napoli omkring lokale festivaler som f.eks. Festa di San Gennaro i september, hvor byen springer ud i farverige fejringer, når der afholdes fest for Napolis skytshelgen.

Charterrejser til rejsemål i Italien

Charterbureauer med charterrejser til Napoli

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med Spies
  • Billige charterrejser med TripX

Find rejsen til Napoli her

Find inspiration til Napoli her

Læs mere om Napoli på vores blog