Rejser til Verona

Rejser til Verona

Verona er en charmerende by beliggende i det nordøstlige Italien. Den er berømt for sin rige historie, smukke arkitektur og romantiske stemning. På en rejse til Verona kan du udforske historiske skatte, opleve livlige pladser og ægte italiensk kultur.

Billige rejser til Verona

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Verona

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

Montemezzi - Vigasio
Montemezzi - Vigasio Værelse - adskilte senge
Verona, Øvrige Italien, Italien 10. okt fra Billund 3 nætter
980,- Vælg
Montemezzi - Vigasio
Montemezzi - Vigasio Værelse - adskilte senge
Verona, Øvrige Italien, Italien 10. okt fra København 3 nætter
1.112,- Vælg
Montemezzi - Vigasio
Montemezzi - Vigasio Economy dobbeltværelse
Verona, Øvrige Italien, Italien 23. okt fra Aalborg 5 nætter
4.578,- Vælg
Bedøm rejsemål (1 bedømmelser)
5

Rejser til Verona – oplev ægte italiensk kultur

Verona er en charmerende by beliggende i det nordøstlige Italien. Den er berømt for sin rige historie, smukke arkitektur og romantiske stemning. På en rejse til Verona kan du udforske historiske skatte, opleve livlige pladser og ægte italiensk kultur.

Bedste seværdigheder i Verona

 • Arena di Verona: Det velbevarede romerske amfiteater er et af Veronas mest ikoniske vartegn og er vært for operafestivalen hvert år. Det er imponerende og en vigtig del af byens kulturarv.
 • Casa di Giulietta: Også kendt som Juliets Hus, er huset det sted, hvor den legendariske kærlighedshistorie fra Romeo og Julie udspiller sig ifølge Shakespeare. Besøgende strømmer hertil for at se den berømte altan.
 • Basilica di San Zeno Maggiore: En smuk romansk kirke fra det 12. århundrede dedikeret til Veronas skytshelgen, San Zeno.
 • Castelvecchio: En middelalderlig borg og fæstning, der nu fungerer som et museum med en imponerende samling af kunstværker og våben. Her får du indblik i Veronas rige fortid.
 • Piazza delle Erbe: Et livligt torv der tidligere fungerede som byens marked, omgivet af historiske bygninger og farverige markedsboder.

Af andre attraktioner kan bl.a. nævnes Piazza dei Signori, Santa Maria Antica, broen Ponte Scaligero, Teatro Romano og renæssancehaven Giardino Giusti.

Verona – kendt for sin mad og vin

Du kan få store gastronomiske oplevelser, når du rejser til Verona. Prøv lokale specialiteter som risotto all’Amarone og den søde tærte pasticciotto di Verona.

Den berømte Valpolicella-vin produceres i nærheden, og den bør man smage. Besøg en traditionel restaurant eller en vinkælder og få autentiske kulinariske oplevelser.

Muligheder for at shoppe i Verona

Verona har et bredt udvalg af butikker, der spænder fra eksklusive modebutikker til lokale specialbutikker.

Hvis du er på udkig efter luksusshopping, bør du besøge shoppinggaden Via Mazzini. Søger du en mere autentisk og lokal shoppingoplevelse, kan du gå rundt i de små gader med specialbutikker, der tilbyder traditionelt italiensk kunsthåndværk, moderne design og delikatesser.

Er du til shoppingcentre, er Adiego et godt bud, og søger du italiensk mode til en mere overkommelig pris, kan du besøge et af Veronas mange outletcentre f.eks. i Valerio Catullo lufthavnen.

Et besøg på et af byens markeder er også en spændende oplevelse. Besøg f.eks. markeder på Mercato di Piazza og Piazza San Zeno.

Udflugter fra Verona – seværdigheder i området

Det er oplagt at tage på udflugter til nærliggende destinationer som Gardasøen eller Valpolicella-vinområdet. Disse steder er inden for kort køreafstand og byder på naturskønne områder og gode vinoplevelser.

Hvornår er det bedst at rejse til Verona?

For de fleste rejsende er det bedste tidspunkt at besøge Verona i foråret (april-maj) eller efteråret (september-oktober), når vejret er mildt og behageligt. På dette tidspunkt er der færre turister sammenlignet med sommeren.

Somrene i Verona kan være varme med høj luftfugtighed, især i juli og august, men hvis du ikke har noget imod høje temperaturer, kan sommeren være en god tid at besøge byen.

Højsæsonen er normalt i sommermånederne og i perioder med skoleferier.

Om sommeren er byen også vært for den årlige operafestival og andre kulturelle begivenheder. Vær opmærksom på at bestille billetter til forestillinger i Arena di Verona i god tid, da de ofte bliver udsolgt.

Charterrejser til rejsemål i Italien

Charterbureauer med charterrejser til Verona

 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR

Find rejsen til Verona her

Find inspiration til Verona her

Læs mere om Verona på vores blog