Rejser til Amalfikysten

Rejser til Amalfikysten

Billige rejser til Amalfi

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Amalfi

Bedøm rejsemål (13 bedømmelser)
4.8

Amalfikysten består af flere små byer, som hovedsageligt er billigende mellem havet og bjergene i Italien. Der er tale om nogle af de fineste byer i Italien, da Amalfikysten er et af de rigere områder i landet. Dette skyldes blandt andet, at kysten er velbesøgt af turister grundet den smukke natur samt de historiske attraktioner. Desuden så er kysten ikke kun kendt for at være smuk over jorden. Kysten er nemlig også kendt for sine underjordiske grotter, som du kan gå og sejle i, hvis du rejser til Amalfikysten.

Rejser er nemme at finde med Travelmarket.dk

Hos Travelmarket.dk kan du finde fly og hotel i mange afskygninger alt efter, hvordan du ønsker, at din rejse skal foregå. Du kan således her finde pakkerejser, som strækker sig over hele Amalfikysten, så du har mulighed for at overnatte nær de attraktioner, som du gerne vil se. Uanset hvad der ender med at blive din placering, så kan du formentlig ikke undgå at opleve det smukke hav, som lægger sig til Amalfikysten. Med dette medfølger også det smukke planteliv, som kysten er omgivet af. Du skal derfor ikke gå langt, før du støder ind i en af Amalfikystens mange attraktioner.

Gammel og vedligeholdt arkitektur

Beboerne på Amalfikysten har været gode til at bevare de historiske bygninger, som kysten huser. Hvis du rejser til Amalfikysten, vil du derfor også opleve, at arkitekturen ikke er ny og moderne men derimod gammel og italiensk. I Italien har de deres helt egen form for arkitektur, hvilket også kommer til udtryk i følgende attraktioner på Amalfikysten:

  • Grotta dello Smeraldo – En ældre unik grotte som tilbyder underjordiske bådture
  • Amalfi Cathedral – En gammel katedral tilbage fra det 9. århundrede som huser mange italienske fortidslevn
  • Salerno Cathedral – En middelalder katedral vis interiør består af kunst og gamle levn fra Amalfikysten

Charterrejser til rejsemål i Italien

Charterbureauer med charterrejser til Amalfi

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med TripX

Find rejsen til Amalfi her

Læs mere om Amalfi på vores blog