storbyferie i barcelona

Storbyferie i Barcelona – 10 ting du bare skal se + et bonustip

På Costa Bravas kyst ligger Cataloniens hovedstad Barcelona, en moderne verdensby med minder fra da den blev anlagt i romertiden, et stort smukt middelaldercentrum og store kvarterer med flot og fabulerende arkitektur fra det 19. og 20. århundrede. Barcelona har en på alle måder overdådig kulturrigdom, på forkant med tidens kunstneriske tendenser. Her får du et hurtigt overblik over 10 af bedste seværdigheder i Barcelona og et godt bonustip, så du hurtigt lærer byen at kende.

Inspiration og gode råd


Det er ikke for ingenting, at Barcelona hører til Europas mest populære destinationer for storbyferie. I Barcelona er oplevelserne i verdensklasse. Her er ikke mindre end 9 UNESCO World Heritage Sites.

Søg flybilletter til Barcelona her

Se gode tilbud på flybilletter til Barcelona og charter- og afbudsrejser til Costa Brava, når du klikker på fanebladet “Billige rejsetilbud til Barcelona og Costa Brava”, som du finder lige her ovenfor.

Top 10 seværdigheder til din storbyferie i Barcelona

Vi har fundet nogle af de bedste seværdigheder til din storbyferie i Barcelona. Men der er meget mere, hvor de kommer fra:

Storbyferie i Barcelona

1. La Sagrada Familia

Barcelonas absolut største turistattraktion. Denne store, fantastisk detaljerede kirke, tegnet af Gaudí, med en gennemført kristen symbolik, er stadig under opbygning og ligger i bydelen Eixample.

Undgå køen, og køb dine billetter til La Sagrada Familia her.

2. La Rambla

Butikker, gademusikanter, levende statuer, krejlere. Dette 1,2 km lange fodgængerstrøg gennem middelalderbydelen Barri Gòtic er byens pulserende hjerte. På trods af ihærdig indsats fra myndighedernes side bør man dog som hovedregel stadig holde sig fra en del af overnatningsstederne i Ramblaens sydlige halvdel.

3. Barri Gòtic

Barcelonas velbevarede middelaldercentrum. Bydelen er et virvar af små, mørke gader der forbinder smukke middelalderpladser. Her ligger Barcelonas katedral og mange flere attraktioner. Nyd gerne en forfriskning på en af de mange caféer.

4. Eixample

Da Barcelona i 1800-tallet skulle udvides, rev man de gamle middelalderbymure ned, designede en by med et kvadratisk net af gader og gav derefter tidens arkitekter frie hænder. Nu er bydelen et mekka af Art Nouveau, som i Barcelona kaldes “modernista”.

5. Palau de la Música Catalana

Navnet betyder den katalanske musiks palads, og det er virkelig et palads, et overflødighedshorn i Art Nouveau med glasmalerier, skulpturer, mosaikklædte søjler. Koncertsalen oplyses af dagslys gennem en omvendt kuppel af farverig glasmosaik.

Storbyferie i Barcelona

6. Casa Mila

Tegnet af Antonio Gaudí. I folkemunde La Pedrera som betyder “stenbruddet”. Her er stort set ingen rette linjer og ingen bærende vægge, da hele konstruktionen hviler på søjler. Se ikke mindst tagterrassen som med dens fantasirige udluftningskanaler er som en verden af mystiske væsener.

Undgå køen, og køb dine billetter til Casa Milà her.

7. Poble Espanyol

Den Spanske Landsby, bygget som en lille spansk landsby med huse der afspejler byggestilen i forskellige dele af Spanien. Fastboende håndværkere fremviser en bred vifte af spansk håndværk. Bygget til verdensudstillingen i 1929.

8. Parc Güell

Offentlig park med bygninger og andre anlæg af Gaudí. Oprindelig tænkt som en have-by efter engelsk forbillede, men kun 2 af 60 planlagte huse blev opført. I stedet overtog kommunen anlægget og det er nu et meget populært rekreativt område, men absolut ikke nogen almindelig park.

Undgå køen, og køb dine billetter til Parc Güell her.

9. FC Barcelona museet

Museu del Fútbol Club Barcelona. Ved en rundvisning på Camp Nou, FC Barcelonas stadium besøger man områder som før var lukket for offentligheden, både omklædningsrum, presseboksene og spillerbænkene. I museet er udstillet trofæer, fotografier og meget andet. Et must for fodboldelskere.

10. Miró museet

Barcelonas måske bedste kunstmuseum. Bygningen selv er et stykke flot, moderne middelhavsarkitektur som danner den perfekte baggrund for Mirós farvestrålende figurer.

Et bonustip til din storbyferie i Barcelona

Hvis du vil besøge mange seværdigheder i Barcelona, kan det varmt anbefales, at du køber billetter til Hop on hop off busserne i Barcelona. Så kommer du nemt rundt i byen og kan hoppe af ved de seværdigheder du vil besøge.

Læs også: Storbyferie i Barcelona – her er de bedste tips og tilbud
Læs også: Flyv billigt på solferie – arrangér rejsen selv

Topfoto (c) istockphoto / fazon1
Las Ramblas (c) istockphoto / EHStock
Parc Güell (c) istockphoto / fazon1

Rejsetilbud til Barcelona og Costa Brava

Find direkte flybilletter til Barcelona t/r

Ønsker du at komme på storbyferie i Barcelona, er det ofte muligt at finde billige flybilletter – se eksempler neden for.

Flypriserne er fundet af vores brugere inden for de sidste 48 timer og kan derfor være ændret. Sommetider har brugerne ikke søgt på en bestemt storby inden for 48 timer, og derfor er der ingen tilbud.

Billund - BarcelonaFra 355,-Søg
Hamborg - BarcelonaFra 466,-Søg
København - BarcelonaFra 470,-Søg
Aalborg - BarcelonaFra 717,-Søg
Aarhus (Tirstrup) - BarcelonaFra 746,-Søg

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)
 
Ingen priser eller forkerte datoer eller lufthavne? Find selv dine flybilletter til Barcelona her.

Læs også: Hvad koster flybilletter til Spanien?
 

Pakkerejser til Barcelona

Her finder du de billigste pakketilbud med fly og hotel til Barcelona med afrejse inden for de næste seks måneder.

BarcelonaBCN Urban del Comte HotelSpanien (2 dage)Økonomiværelse
915,-Søg

Forkerte stjerner, datoer eller antal dage? Find din pakkerejse til Barcelona her.
 

Charterrejser til Costa Brava

Her finder du de billigste chartertilbud til mange skønne badebyer ved Costa Brava med afrejse inden for de næste tre måneder. Herfra er det nemt at tage på udflugt til Barcelona.

Lloret de MarH·TOP Palm Beach & SPASpanien (8 dage)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
1.465,-Søg

Tossa de MarGHT Oasis Tossa & SpaSpanien (8 dage)Dobbeltværelse med balkon/terrasse
1.715,-Søg

Santa SusannaHotel Checkin SiriusSpanien (8 dage)Dobbeltværelse med balkon/terrasse
1.735,-Søg

Malgrat de MarLuna ParkSpanien (8 dage)Dobbeltværelse med balkon/terrasse
1.845,-Søg

CalellaH-TOP Amaika Superior HotelSpanien (8 dage)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
1.895,-Søg

Pineda De MarSumus Hotel Stella & SpaSpanien (8 dage)Dobbeltværelse
1.905,-Søg

Premià de MarHotel Mas de BaixSpanien (8 dage)Dobbeltværelse superior type
3.963,-Søg

BlanesMasia Mas OllerSpanien (8 dage)3-værelses lejlighed
4.239,-Søg

PalamósB&B La Vista BravaSpanien (8 dage)Dobbeltværelse alm. (La mimosa)
4.383,-Søg


Forkerte stjerner eller datoer? Find din charterferie til Costa Brava her.

 

Relaterede artikler

Kommentarer til indlægget

  1. En rigtig god liste – Et andet fif er at besøge Montjuic bjerget hvor man har en enestående udsigt over hele byen – på Montjuic finder man bl.a. Poble Espanyol, Parker, Det Olympiske Station og Museu Nacional d’Art de Catalunya samt Montjuic Castle. Hop på en Sightseeing bus for at komme rundt og se hele byen, den kører også til Montjuic – et godt råd er at booke billet inden, da der er kø ved alle Barcelona’s attraktioner – vi brugte visitwithticket.com og det fungerede fint. Som alternativ til Montjuic kan man også tage op til Tibidabo hvor der udover en magisk udsigt findes en forlystelsespark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.