Rejser til Reykjavik

Rejser til Reykjavik

Reykjavik er Islands hovedstad, og er et perfekt rejsemål til dig, der ønsker at opleve aktive vulkaner, gejsere og bade i varme kilder. Destinationen byder på enestående arkitektur, et festligt natteliv og shopping til billige priser.

Billige rejser til Reykjavik

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Reykjavik

Bedøm rejsemål (16 bedømmelser)
4.9

Hvad har Reykjavik at byde på?

Reykjavik er et unikt rejsemål, der rummer en smuk og speciel natur, et spændende bymiljø og overraskende natteliv. Du kan med lethed bringe hele familien med til denne destination, der byder på udflugter, aktiviteter og attraktioner, der taler til både børn og voksne. I Reykjavik kan du blandt andet tilbringe dagen med følgende ting:

  • Tag en dukkert i en af de mange varme kilder
  • Hallgrimskirken er beliggende på en bakketop centralt i byen og skal forestille et bjerg af lava. Her er meget stemningsfyldt og en tur op i tårnet er anbefalelsesværdigt, da udsigten er formidabel
  • Operahuset Harpa er et besøg værd, og er inspireret af den islandske bjergart studlaberg.
  • Er du interesseret i arkitektur, kan du besøge Perlan, som også er en restaurant. Det er en stor glaskuppel på en top med udsigt over størstedelen af Reykjavik
  • Imagine Peace Tower er et monument til minde om John Lennon. Lyset tændes hvert år d. 9. oktober
  • Oplev Reykjaviks natur fra islandsk hesteryg

Besøger du Island i perioden september til april, så har du mulighed for at opleve et af verdens mest fascinerende naturfænomener, nemlig nordlyset. Det dansende lys er uden tvivl et uforglemmeligt minde.

Find rejser til Reykjavik hos Travelmarket.dk

Reykjavik er en unik destination, der tiltrækker mange eventyrlystne sjæle. Byen har et utal af oplevelser og udflugter at byde på, og der er noget for enhver smag. Hvis du overvejer at tage et smut til dette unikke rejsemål, så kan du hos Travelmarket.dk finde pakkerejser samt fly og hotel til Reykjavik.

Charterrejser til rejsemål i Island

Charterbureauer med charterrejser til Reykjavik

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med TripX

Find rejsen til Reykjavik her

Læs mere om Reykjavik på vores blog