Rejser til Prag

Rejser til Prag

Prag er en unik by, hvor du kan blive fortryllet af de mange charmerende stræder og beundringsværdige bygningskunst. Prag rummer alt, hvad man kunne ønske sig af en storby – masser af shoppingmuligheder til billige penge, rigt kulturliv samt et væld af barer og restauranter.

Billige rejser til Prag

Bedøm rejsemål
4,8
(10 bedømmelser)

Hvorfor rejse til Prag?

Prag er et attraktivt rejsemål, og gemmer på en pragtfuld gammel bydel og historiske bygninger på ræd og række, som kan tryllebinde de fleste.

Rejser du til Prag, så bør du aflægge disse attraktioner et visit:
  • Karlsbroen er et af Prags berømte vartegn. Broen er bygget i gotisk stil, og her finder du adskillige kirker, et storslået palads og et smukt kloster.
  • Starometske Namesti er det astronomiske ur, hvilket du heller ikke må glemme at se, når du er i Prag. Her kan du lade dig fortrylle, når du lytter til urets klokkespil.
  • Týnkirken
  • Det gamle torv
  • Rådhuset
  • Prags Borg

I Prag finder du et stort udvalg af tjekkiske restauranter, hvor du kan smage knödel, bagt flæsk, schnitzler, surkål og sødt bagværk. Hertil kan du nyde en af de lokale tjekkiske øl. Mulighederne er mange i Prag, eftersom landet også byder på mad fra et væld af andre køkkener foruden det tjekkiske. Der er intet bedre end god mad og drikke efter en dag fyldt med spændende oplevelser.

Find rejser til Prag hos Travelmarket.dk

Prag rummer et utal af spændende monumenter og oplevelser og har derfor alt, som man kan ønske sig på en storbyferie. Du kan tilbringe meget tid med at slentre ned ad Prags gader – det er nærmest en seværdighed i sig selv. Byens små gader og bygninger i forskellige arkitektoniske stilarter skaber et unikt og malerisk bybillede. Her hos Travelmarket.dk kan du finde pakkerejser samt fly og hotel til Prag – du vil uden tvivl forelske dig i den smukke tjekkiske hovedstad.

Charterrejser til rejsemål i Tjekkiet

Charterbureauer med charterrejser til Prag

Billige charterrejser med Escapeaway
Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med TripX
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.