Malta - ypperlig kultur, natur og historie

Billige flybilletter til Malta

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Malta

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.
Bedøm rejsemål
4,6
(154 bedømmelser)

Malta - ypperlig kultur, natur og historie

Malta er et sjældent set blandingsforhold af Middelhavets ypperste kultur, natur og historie. Her er tale om præhistoriske vidundere, fossilfyldte klipper der rejser sig i havet, grotter af undervandseventyr og en sanselig intensitet der byder på cocktails, friske fisk og boblende glæde.

Malta er et barn af middelhavskulturens brogede historie. Sproget er arabisk præget med konstante referencer til den italienske, græske og spanske verden. Maden er præget ligeledes, dog med et stort udbud af friske, lokale råvarer, hvoraf især honning og kanin er værd at smage.

Selve landet, øriget Malta, består af tre beboede øer: Gozo, Comino (Kemmuna) og Malta. Øerne har hver især de optimale betingelser for smukke, lokale havne, hvor skibe har lagt til i mere end 2000 år. Det har prist alle øerne med nogle af verdens ældste og bedst bevarede templer og historiske seværdigheder.

Templer på Malta

UNESCO har meget forståeligt placeret Hal Safleni Hypogeum på sin liste over verdensarven. Vi snakker et præhistorisk tempel, der dateres til at være over 5000 år gammelt og det eneste af sin slags i verden. På Gozo bør man ligeledes ikke undgå Ggantija, som er et af verdens ældste religiøse monumenter.

Udover den historisk usammenlignelige rigdom bugner øriget Malta af nutidigt liv, glæde, optimisme og skønhed. På Gozo finder man dykkermuligheder og snorkling i en sjældent set klasse, hvor velbevarede fly fra 2. verdenskrig kan udforskes blandt koralerne. Vandet er yderst børnevenligt på øen, hvor bølgerne dovent ruller ind på stranden.

Og tilføj hertil ørigets vilkår i det velkendte middelhavsklima: Den behagelige, varme sol afspejler sig i det klare hav, mens en rolig brise lufter de kulørte parasoller.

Malta er drømmeferien, som befinder sig i Europa inden for rækkevidde – prøv at bestille dine billige flybilletter nu og oplev den afslappede atmosfære på øen.
Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Malta:
Billund til Malta International Airport, Luqa
27. september til 29. september fra kr. 87,-

De mest populære lufthavne i Malta

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.