Malerisk havnefront ved skumring med reflekterende vand og mange både.

Rejser til Malta

Skønne strande, krystalklart vand, ridderborge, shopping og dejlige byer. Det får du på Malta - og mere til. Find din rejse til Malta her.

Billige rejser til Malta

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Malta

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

  • Hamborg

Topaz Hotel
Topaz Hotel Standard
Bugibba 20. jun fra Billund 7 nætter
2.215,- Vælg
Relax Inn Hotel
Relax Inn Hotel Twin (adskilte senge) økonomi
St. Pauls Bay 20. jun fra Billund 7 nætter
2.735,- Vælg
Hotel San Andrea
Hotel San Andrea Standard
Gozo Island 20. jun fra Billund 7 nætter
2.995,- Vælg
Mellieha Holiday Centre
Mellieha Holiday Centre 2-vær. feriehus med privat gårdhave og tagterrasse. 2 personer
Mellieha 22. jun fra Billund 7 nætter
3.149,- Vælg
Hotel Kappara
Hotel Kappara Dobbeltværelse Twin (adskilte senge) med balkon/terrasse
Malta 25. aug fra Billund 7 nætter
3.215,- Vælg
IVY Hotel - Adults Only
IVY Hotel - Adults Only Deluxe Twin (adskilte senge) med balkon/terrasse
St. Julians 20. jun fra Billund 7 nætter
3.235,- Vælg
The Windsor Hotel
The Windsor Hotel Twin (adskilte senge) økonomi
Sliema 11. sep fra København 7 nætter
3.255,- Vælg
Murella Living
Murella Living Superior-værelse
Marsalforn, Gozo Island 30. jun fra Hamborg 7 nætter
3.660,- Vælg
Saint Patrick's Hotel
Saint Patrick's Hotel Værelse (udsigt til dalen) med balkon - adskilte senge
Xlendi, Gozo Island 30. jun fra Hamborg 7 nætter
3.737,- Vælg
Hotel Kennedy Nova
Hotel Kennedy Nova Standard
Gzira 20. jun fra Billund 7 nætter
4.155,- Vælg
The Duke Boutique Hotel
The Duke Boutique Hotel Dobbeltværelse
Victoria, Gozo Island 17. aug fra København 7 nætter
4.398,- Vælg
ST Bayview Hotel & Apartments
ST Bayview Hotel & Apartments Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
Attard 25. aug fra Billund 7 nætter
4.665,- Vælg
The Village Boutique & Spa
The Village Boutique & Spa Classic dobbeltværelse
Naxxar 31. aug fra København 7 nætter
4.949,- Vælg
Hotel Osborne Valetta
Hotel Osborne Valetta Standard
Valletta 23. jun fra Billund 7 nætter
5.605,- Vælg
Grand Hotel Excelsior
Grand Hotel Excelsior Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
Floriana 15. aug fra Billund 7 nætter
6.685,- Vælg
The Xara Palace Relais & Chateaux Hotel
The Xara Palace Relais & Chateaux Hotel Standard Suite
Mdina 18. aug fra Billund 7 nætter
7.915,- Vælg
Bedøm rejsemål (114 bedømmelser)
4.4

Subtropiske Malta

Malta – Korsriddernes ø

Mød korsridderne, det behagelige klima og de lækre strande, når du rejser til Malta. Tag rundt på øen i din ferie til Malta og du er garanteret oplevelser for livet.

Oplev middelalderbyen Mdina, tag en bådtur ved den blå grotte eller lad børnene opleve Skipper Skræk byen, Popeye når du rejser til det skønne klima på Malta. Fornem øens blodige historie ved dit besøg til det gamle Fort St. Elmo eller gå rundt i tunnelerne i det gamle ridderhospital i byen Valletta, som er Maltas hovedstad. Slap af, nyd solen, havet og det store udbud af forretninger, caféer samt restauranter, oplev det maltesiske køkken og den enestående natur i turistbyerne Silema eller St. Julina’s på din ferie til Malta.

Hovedøen Maltas største by hedder Valleta, og er en enestående sammensætning af smukke gamle bygninger fra det 17. århundrede og moderne byggerier, såsom det nye operahus. Malta er et paradisisk ørige med masser af interessante seværdigheder i det varme Middelhav.

Valletta
Maltas hovedstad Valletta er et overflødighedshorn af historie og er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Kom tæt på johanniterriddernes storslået fortid i Stormesternes Palads, se historisk opvisning på Fort St.Elmo med den blodige fortid. Besøg de skumle tunneller på det gamle ridderhospital, se hvordan ridderne plejede de syge og gamle pilgrimme. Hovedstaden Valletta er en af Europas mindste hovedstader og her bor der ca. 6.000 af de 40.000 indbyggere.

Bliv imponeret over den indvendige udsmykning, når du besøger St. John’s Co-Cathedral eller bliv oplyst på krigsmusset. Slentre rundt i gaderne, nyd de smukke meget markante bygninger eller shop til du dåner på Merchant Street, der ligger og venter på dig med et vælg af forretninger. Der er mange seværdigheder i Maltas hovedstad Valletta på dine rejser til Malta

Turistområder

Nordmalta – Malta’s bedste og mest børnevenlige strande findes ved Mellieha Bay og St. Paul’s Bay. Hop på surfbrættet, lad børnene lege i strandkanten, nyd solen eller dyrk din ynglings vandsport som f.eks. jetski eller windsurfing i et behageligt klima.

Sliema og St. Julian

– Disse mondæne turistbyer giver dig et vælg af muligheder for oplevelser. Tag en slentretur på havnepromenaden Tower Road, nyd havet, de mange forretninger, restauranter eller caféer. Mærk pulsen i disse livlige byer eller hop på en bus og besøg den nærliggende hovedstad Valleta. St. Julian’s er kendt for strande som Balluta Bay, en stenet strækning med en promenade og restauranter. Barer og natklubber ligger langs gaderne i Paceville, et område syd for St. George’s Bay Beach. Spinola Bay har traditionelle fiskerbåde plus Spinola Palace, et barok palæ med et udskåret ur midt på facaden. Portomaso Bay er hjemsted for en marina og luksusbutikker.

Oplevelser på rejser til Malta

Oplevelserne er uendelige på Malta, og dette selvom øen kun er på størrelse med Bornholm. Lej en bil, tag rundt på øen eller benyt de meget velfungerende busser.

Dykning – Prøv et dyk på din ferie på Malta, som er et af Europas bedste steder at dykke eller snorkle. Nyd det klare vand, dyk ved et af de 25 vrag eller en af de mange små grotter, laguner eller huler. Tag til naboøen Gozo, dyk ved Blue Hole, ved Dwera og oplev rev, koraller og farverige fisk.

Hvad er de bedste steder at dykke og snorkle på din rejse til Malta?
Husk også snorklen, når du rejser til Malta. En ny verden åbner sig under vandet. De maltesiske øer er en ægte skat af svømning, snorkling og dykning.

Beliggende i centrum af Middelhavet, Malta kan byde på klart vand og en overflod af havflora og fauna, som gør Malta til et ideelt sted for dem, der elsker snorkling. Der er rig mulighed for at snorkle i St. Paul’s Bay eller ved Gozo og Comino, eller et af de hundrede vis af andre skønne steder på Malta.

Snorkling virkelig den ideelle måde at se Maltas lille undervandsverden så længe du ønsker! Det er billigt, familievenligt og nemt at gøre. Alt hvad du behøver er en maske og snorkel og et par svømmefødder under din rejser til Malta!

Mdina

– Far vild i de smalle gader, se smukke palæer og mærk historiens vingesus i den gamle hovedstad Mdina. Bliv imponeret over de velbevaret bygninger i denne smukke by, som er den bedst bevaret middelalderby i verden. Bliv imponeret over de imponerende bygninger og hvis du tør, så besøg torturmusset Mdina Dungeons Museum.

Den blå Grotte – Malta’s største turistattraktion, som du kan opleve, hvis du tager på en bådrundtur i nærheden af Wied iz-Zurrieq, der er en af de ældste byer, som du vil opleve på rejser til Malta. Oplev korallerne, nyd de smukke farver og den blå grotte som er en ud af flere grotter i området.

Skipper Skræk byen – Lad børnene og de barnlige sjæle oplevelse, at de befinder sig midt inde i en tegnefilm. Besøg Popey Village, blev mødt af selveste Oliva og nyd kulisserne i denne by, lad dit kamera komme på overarbejde og føl at du er med til optagelserne af en film.

Il-Majjistral Nature and History Park – Vær aktiv, tag på trekkingtur i Maltas skønne natur, se de historiske og arkæologiske seværdigheder, gå ad vandrestier, oplev dyrelivet og den beskyttede kystlinje.

Marked i Marsaxlokk – Oplev frugt, grønsager og køkkengrej som ligger side om side med håndbroderede duge. Den friske duft af sværdfisk, blæksprutter eller tun som blandes med duften af krydderier, som du kan dufte søndag formiddag i Marsaxlokk’s. Oplev hvordan en havnefront bliver forvandlet til en kilometer langt marked og mød malteserne, når de er ude at købe ind.

Goszo – Hop på båden, sejl i 20 minutter til naboøen Goszo, imens dit kamera får travlt med at tage billeder af den smukke kyststrækning. Nyd freden, de hyggelige gader og besøg den prægtige barokkirke Cathedral of the Assumption i Goszos største by Victoria.

I midten af Middelhavet finder man det fantastiske land og ørige Malta med et skønt klima. Med sit varme, subtropiske klima, det omgivende koralhav, en imødekommende befolkning, lavt prisniveau og en uden sammenligning enestående historisk arv, er Malta en ideel rejsedestination for alle typer rejsende. Øriget består af de tre øer, Malta, Gozo og Comino, som kun er en kort sejltur væk fra hinanden.

På hovedøen, Malta, finder man seværdigheder på UNESCOs liste over verdensarven, på Gozo finder man nogle af verdens bedste dykkersteder og på Comino finder man en afsondret, uspoleret rolighed. Hvad end man har af kriterier for sin drømmeferie, er det sikkert, at Malta opfylder dem. Find charterrejser til dette ørige i det skønne Middelhav.

Malta og historien

De historiske seværdigheder på Malta er fuldstændigt enestående. UNESCO var hurtige til at sætte Hal Safleni Hypogeum på sin liste over verdensarven, hvilket er meget forståeligt. Her er tale om et præhistorisk undergrundstempel som er over 5000 år gammelt, og – så vidt vides – er det eneste af sin slags i hele verden. På øen Gozo finder man Ggantija, som er langt ældre end pyramiderne i Ægypten. Ggantija er et af verdens bedst bevarede præhistoriske templer, og et af verdens ældste religiøse monumenter.

Maltas strande

På strandene på Malta finder man liv, fest, dykning, sol og glæde. På Gozo kan man udforske sunkne bombefly fra 2. verdenskrig, mens man på rejser til Malta kan finde vilde steder at surfe og feste. Langt de fleste strande er dog meget børnevenlige, især grundet det rolige, lave vand. På strandende findes barer, caféer og restauranter findes i alle afskygninger.

De 10 bedste strande på Malta

Malta er et smukt land med nogle af de bedste strande i verden. Vandet er krystalklart, og sandet er hvidt og blødt. Der er masser af aktiviteter, der kan holde dig beskæftiget, uanset om du er på udkig efter en stille dag på stranden eller en actionfyldt ferie. Malta er også hjemsted for nogle af de venligste mennesker i Europa, så du er sikker på at føle dig velkommen under dit ophold.

De bedste strande på Malta er:

1. Ghajn Tuffieha Bay
Ghajn Tuffieha Bay er en af de bedste strande på Malta og er bestemt et besøg værd. Vandet er krystalklart, og sandet er dejligt og blødt. Der er masser af aktiviteter til en hver ferie form.

2. Den gyldne bugt
Den gyldne bugt er en smuk strand, der ligger på øens nordkyst. Vandet er krystalklart, og sandet er hvidt og blødt. Der er masser af aktiviteter til at holde dig beskæftiget.

3. Mellieha-bugten
Mellieha-bugten er helt sikkert et must, når man er på Malta. Det er en af de smukkeste og mest afsondrede strande på øen. Sandet er hvidt og blødt, og vandet er krystalklart.

4. Paradise Bay
Paradise Bay ligger lidt mere afsides og er et skønt sted at dykke eller snorkle. Med sin smukke strand er Paradise Bay bestemt et besøg værd.

5. Ramla-bugten
Ramla bugten er et smukt og fredeligt sted, perfekt til en afslappende ferie. Landskabet er fantastisk, og de lokale er venlige og imødekommende

Ramla bugten ligger på Maltas nordøstkyst, kun få kilometer fra byen Valletta. Bugten er kendt for sit klare turkisblå vand og de dejlige hvide sandstrande. Der er flere restauranter og caféer i området samt et par små hoteller. Ramla bugten er helt sikkert et besøg værd, hvis du er på Malta!

6. St. Peter’s Pool
St. Peter’s Pool er en naturlig stenbassin på Maltas nordvestlige kyst. Den er omgivet af klipper og er et populært sted for svømning, dykning og snorkling. Vandet er krystalklart, og udsigten er spektakulær.

7. Wied iz-Zurrieq
Wied iz-Zurrieq er en smuk by i den sydlige del af Malta. Landskabet er helt fantastisk med klippeklipper og krystalklart vand, der danner den perfekte kulisse. Byen er hjemsted for et par restauranter og caféer hvor du kan opleve det maltesiske køkken, samt et par små butikker. Det er det perfekte sted at slappe af og nyde den utrolige udsigt.

8. Xlendi-stranden
Xlendi Beach er en smuk sandstrand i den sydlige del af Malta. Den er perfekt til svømning, solbadning og afslapning. Der er et par restauranter og caféer i nærheden samt et par små butikker. Her findes farverige mennesker og masser af kulinariske oplevelser. Landskabet er fantastisk med klippeklipper og krystalklart vand, der danner den perfekte kulisse.

9. Blå lagune
Den Blå lagune er en smuk sandstrand i den sydlige del af Malta. Den er perfekt til svømning, solbadning og afslapning. Der er et par restauranter og caféer i nærheden samt et par små butikker. Landskabet er fantastisk med klippeklipper og krystalklart vand, der danner den perfekte baggrund. Kom tidligt om morgenen, da det kan blive meget overrendt i dagens løb.

10. Gnejna-bugten
Ved stranden i Gnejna-bugten finder du et helt naturligt miljø med sandstrand og skrænter af ler og kalksten. Den flade klippebund til højre er ideel for dem, der ikke ønsker at lægge fødderne i sandet. Den tilbyder et bredere udvalg af badesituationer eller en alsidig dag for dem, der ønsker at være væk fra kronerne. Denne strand er ikke særlig kendt blandt turister, og du vil derfor møde flere lokale end udlændinge. Vagttårnet på toppen af bakken dominerer området. Hvis du leder efter et totalt roligt landligt område med kun bådhuse bygget på siden af bugten, der bruges af fiskere og bådejere, skal du ikke lede længere end til Gnejna-bugtens strand.

Kigger du efter en billig charterrejse til Malta, er du kommet til rette sted.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Malta

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Malta?

Du kan rejse til Malta fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Er det sikkert at rejse til Malta?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Malta, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Malta.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Malta | Charterresor till Malta

Rejser til rejsemål i Malta

Charterbureauer med charterrejser til Malta

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med FolkeFerie.dk
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med Spies
  • Billige charterrejser med TripX