Rejser til Mellieha

Rejser til Mellieha

Billige rejser til Mellieha

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Mellieha

Bedøm rejsemål (17 bedømmelser)
4.4

Mellieha er et lille og hyggeligt ferieområde, som er beliggende på det nordlige Malta. Det er endnu ikke klargjort, om der er tale om en lille by eller en stor landsby, men uanset hvad Mellieha egentlig er, så er området et populært rejsemål for mange personer. Dette skyldes, at Mellieha er kendt for at være et mindre og hyggeligt område, der er populært for sine mange gyldne sandstrande samt det grønne miljø, som områdets befolkning har formået at bevare gennem mange år på trods af det varme klima.

Store rejser til en lille by

Selvom der er tale om et mindre område, så har Mellieha flere attraktioner, der hyppigt bliver besøgt af alverdens turister. Mange af disse attraktioner omhandler de mange klipper, som du finder i området. Flere af disse klipper er nemlig formede på specielle måder, der blandt andet danner laguner og nationalparker. Klipperne ligger delvis også til grund for den velbevarede natur og bliver derfor ofte konstruerede og omtalt som historiske parker. Hvis du på dine rejser til Mellieha gerne vil opleve disse naturfænomener, så kan du finde pakkerejser med fly og hotel hos Travelmarket.dk.

Populære turistområder

Når turisterne færdes i Mellieha, så er det ofte ved vandet eller ved de historiske bygninger, som byen også rummer. Dette skyldes blandt andet, at vandet er meget klart og derfor er godt at svømme i, samt at de gamle bygninger fortæller noget om byens og øens historie, som du ikke kan høre om mange andre steder. Af populære turistattraktioner kan du blandt andet besøge:

  • Saint Agata’s Tower – En fæstning fra det 17. århundrede hvor der er udsigt over øen
  • Cirkewwa – En meget populær havn som ofte bliver besøgt grundet de gode muligheder for scuba dykning
  • Anchor Bay – En berømt klippestrand der er beliggende ved siden af en film location

Charterrejser til rejsemål i Malta

Charterbureauer med charterrejser til Mellieha

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med FolkeFerie.dk
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med Spies
  • Billige charterrejser med TripX

Find rejsen til Mellieha her