Charterrejser til Gozo Island

Charterrejser til Gozo Island

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejselufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg

Billige rejser til Gozo Island

Opdag uspolerede Gozo

Bedøm rejsemål
4,4
(60 bedømmelser)
I midten af Middelhavet finder man den paradisiske ø Gozo, som en maltesisk ø. Denne – heldigvis – uopdagede, uspolerede perle, har mere at byde på end de fleste andre øer i hele Middelhavet.

Udover sommertemperaturer på over de 30 grader, lange, livlige dage, imødekommende mennesker og et lavt prisniveau, har Gozo nogle af verdens bedste dykkersteder og mest velbevarede historiske seværdigheder. Gozo er en lille ø i det store hav, og overalt hvor man på øen går, kan man se de dybblå vider af Middelhavet. Det betyder også, at der aldrig er mere end en kort gåtur til nærmeste strand.

Gozo er en ø, hvor alle slags rejsende har mulighed for at få opfyldt deres ønsker til drømmerejsen. Find billige charterrejser til denne enestående middelhavsø.

Gozos historiske arv

Gozo har et af verdens bedst bevarede præhistoriske templer, Ggantija, som er et af verdens ældste religiøse monumenter, og simpelthen skal besøges. Naboøen Malta, som kan nås med en kort sejltur, har verdens eneste præhistoriske, undergrundstempel, Hal Safleni Hypogeum, som er dateret til at være over 5000 år gammelt.

Fra øens mange dykkercentre arrangeres der ture i alle sværhedsgrader. Især turene ned til de gamle, sunkne bombefly fra 2. verdenskrig er et syn man sjældent vil glemme.

Ved de mange, skønne strande omkring på Gozo finder man et hav af klipper, underjordiske huler og grotter. Hvad enten man blot snorkler eller tage på certificerede dykkerudflugter, er der på Gozo enestående muligheder for at betragte et rigt dyreliv og de mange fossiler der er indlejret i klipperne.

Gozo er blandt de maltesiske øer kendt som værende den bedste hvad angår gastronomi. På de hyggelige restauranter i havnene eller ved stranden, finder man billige, velsmagende retter lavet på lokale råvarer og fisk fra havet.

Besøg et uspoleret paradis: enestående Gozo.

Charterrejser til rejsemål i Malta

Afrejselufthavne til Gozo Island

Charterrejser fra København (Kastrup)

Charterbureauer med charterrejser til Gozo Island

Billige charterrejser med Eliza was here
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK