Afbudsrejser til Gozo Island

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejse lufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg
Vi sammenligner afbudsrejser fra... Sammenlign charterrejser for mange rejsebureauer og mange flere

Afbudsrejse til Gozo nær Malta

» » Gozo Island
Bedøm rejsemål
4
(3 bedømmelser)
Maltas søsterø hedder Gozo, og det er en Ø, som du kan finde ved Middelhavet. Det tager kun 25 minutter at tage færgen fra Malta til Gozo.

Gozo er en god destination til aktiv ferie. Hvis man godt kunne tænke sig at komme på aktiv ferie, så er Gozo et rigtig god valg. Der er uendeligt mange muligheder for at dyrke forskellige aktiviteter på ferieøen Gozo, og der er god mulighed for at udnytte den helt fantastiske natur, man kan finde på øen. En af de måder hvorpå man kan gøre dette, er ved at tage på vandre- eller cykelture eller man kan tage ud til havet, hvor der er gode muligheder for at komme til at windsurfe, snorkle, sejle, dykke eller fiske. Der er desuden også gode muligheder for at komme til at klatre, hvis det er det, man ønsker.

Er man dykker, eller kunne man bare godt tænke sig at prøve dette, så er det et must. Vandet på Gozo er ultraklart og der er mange dykkerbureauer, der kan hjælpe dig.

Gozo er en meget børnevenlig rejsedestination, og der er gode muligheder for, at børnene også kan komme ud og opleve landet med de mange forskellige aktiviteter, man finder på øen, og der er helt sikkert mange af disse aktiviteter, som børnene vil synes er super sjovt.

Overnatning på Gozo

Der er flere forskellige overnatningsmuligheder, når du rejser til Gozo. Du kan komme til at bo flere forskellige steder. Du kan bo på et af de meget flotte hoteller, du kan finde på Gozo, men du har også mulighed for at overnatte i en af de huse, som Gozo er mest kendt for – nemlig deres farmhouses.

Spar penge på din rejse til Gozo

Så skal du finde en rejsedestination, hvor du får rig mulighed for at opleve den lokale kultur samt den smukke natur, som området byder på, så har du netop nu muligheden for at spare mange penge, hvis du kan finde den helt rigtige afbudsrejse til Gozo. Der er nemlig god mulighed for at komme på afbudsrejse til netop denne destination, og når du kommer på en sådan rejse, så kan du være heldig at spare rigtig mange penge.

Du kan tage et kig på de forskellige afbudsrejser her på siden.
Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK