Afbudsrejser til Gozo Island

Afbudsrejser til Gozo Island

Billige afbudsrejser til Gozo Island

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Afbudsrejse til Gozo nær Malta

Maltas søsterø hedder Gozo, og det er en Ø, som du kan finde ved Middelhavet. Det tager kun 25 minutter at tage færgen fra Malta til Gozo.

Gozo er en god destination til aktiv ferie. Hvis man godt kunne tænke sig at komme på aktiv ferie, så er Gozo et rigtig god valg. Der er uendeligt mange muligheder for at dyrke forskellige aktiviteter på ferieøen Gozo, og der er god mulighed for at udnytte den helt fantastiske natur, man kan finde på øen. En af de måder hvorpå man kan gøre dette, er ved at tage på vandre- eller cykelture eller man kan tage ud til havet, hvor der er gode muligheder for at komme til at windsurfe, snorkle, sejle, dykke eller fiske. Der er desuden også gode muligheder for at komme til at klatre, hvis det er det, man ønsker.

Er man dykker, eller kunne man bare godt tænke sig at prøve dette, så er det et must. Vandet på Gozo er ultraklart og der er mange dykkerbureauer, der kan hjælpe dig.

Gozo er en meget børnevenlig rejsedestination, og der er gode muligheder for, at børnene også kan komme ud og opleve landet med de mange forskellige aktiviteter, man finder på øen, og der er helt sikkert mange af disse aktiviteter, som børnene vil synes er super sjovt.

Overnatning på Gozo

Der er flere forskellige overnatningsmuligheder, når du rejser til Gozo. Du kan komme til at bo flere forskellige steder. Du kan bo på et af de meget flotte hoteller, du kan finde på Gozo, men du har også mulighed for at overnatte i en af de huse, som Gozo er mest kendt for – nemlig deres farmhouses.

Spar penge på din rejse til Gozo

Så skal du finde en rejsedestination, hvor du får rig mulighed for at opleve den lokale kultur samt den smukke natur, som området byder på, så har du netop nu muligheden for at spare mange penge, hvis du kan finde den helt rigtige afbudsrejse til Gozo. Der er nemlig god mulighed for at komme på afbudsrejse til netop denne destination, og når du kommer på en sådan rejse, så kan du være heldig at spare rigtig mange penge.

Du kan tage et kig på de forskellige afbudsrejser her på siden.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Gozo Island

  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med TripX

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Gozo Island?

Du kan rejse til Gozo Island med Escapeaway, SOLFAKTOR, Spies og TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Gozo Island?

Du kan rejse til Gozo Island fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg.

Er afbudsrejser til Gozo Island populære?

Ja, afbudsrejser til Gozo Island er populære. Vores brugere giver Gozo Island 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Gozo Island her

Hvad koster afbudsrejser til Gozo Island?

Prisen på afbudsrejser til Gozo Island skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 1.015,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Gozo Island her