Par smiler, mens de tilsyneladende kigger på en tablet. Billedet er reklame for prisgaranti på flybilletter.

Prisgaranti på flybilletter | Flyprisgaranti til dig

Birgitte Oxlund
På Travelmarket har vi en vision om at give dig markedets største og bedste udbud af flybilletter, og som den eneste rejsesøgemaskine tilbyder vi dig en prisgaranti på flybilletter.

Prisgarantien gælder for flybilletter, som du har fundet på Travelmarket og efterfølgende bestilt hos et rejsebureau eller flyselskab. Vi refunderer prisforskellen, hvis du efterfølgende kan finde den bestilte flybillet, billigere et andet sted på internettet.

Lav en flysøgning – og prøv at bruge prisgarantien

For at du kan bruge flyprisgarantien, er der nogle betingelser, som skal være opfyldt. Blandt andet disse:

1. Du skal have fundet din flybillet på travelmarket.dk, hvorfra du har klikket dig videre til det flyselskab eller rejsebureau, som udbyder flybilletten. Fra tidspunktet du har klikket dig videre til rejseselskabet, dækker vores prisgaranti 8 timer frem – dog senest til kl. 24.00 samme dag.

2. Vores prisgaranti gælder i forhold til den endelige pris på flybilletten, som du bestiller hos flyselskabet eller rejsebureauet og ikke prisen, som du ser hos Travelmarket. Det vil sige flyprisen inklusiv eventuelle gebyrer samt tillæg for eventuelle kufferter, sædereservation, skatter og afgifter etc.

3. Når du har bestilt din flybillet hos flyselskabet eller rejsebureauet, bliver du omfattet af prisgarantien ved at tilmelde dig prisgarantien på travelmarket.dk.

Læs alle vilkår og betingelser her
– alle betingelser skal være opfyldt før flyprisgarantien kan bruges.

Relaterede artiklerKommentarer til indlægget

 1. Hvad koster flybillet til Rhodos fra Kbh 1/8.21 3 voksne

  • Hej Annika,

   Mange tak for din henvendelse om priser på billige flybilletter til Rhodos i august. Jeg beklager, at du først får svar nu, men næsten alle medarbejdere er hjemsendt med lønkompensation, og jeg arbejder kun om fredagen.

   Travelmarket er jo en side, hvor du kan sammenligne priser på flybilletter. Vi sælger ikke selv flybilletter. Når du har fundet din flyrejse, klikker du videre over til et flyselskab eller rejseselskab, hvor du køber dine flybilletter.

   Jeg har lavet en søgning og kan se, at det er billigst og bedst for jer at flyve til Rhodos den 2. august. Jeg ved ikke, hvornår I skal hjem, men klik og se søgningen. Du kan selv ændre rejsedatoerne foroven på siden:
   https://www.travelmarket.dk/flight_v3_list.cfm?lsearchids=58389130

   Jeg håber, at du finder nogle gode og billige flybilletter.

   De bedste rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.