Prisgaranti på flybilletter | Flyprisgaranti til dig

På Travelmarket har vi en vision om at give dig markedets største og bedste udbud af flybilletter, og som den eneste rejsesøgemaskine tilbyder vi dig en prisgaranti på flybilletter.

Prisgarantien gælder for flybilletter, som du har fundet på Travelmarket og efterfølgende bestilt hos et rejsebureau eller flyselskab. Vi refunderer prisforskellen, hvis du efterfølgende kan finde den bestilte flybillet, billigere et andet sted på internettet.

Lav en flysøgning – og prøv at bruge prisgarantien

For at du kan bruge flyprisgarantien, er der nogle betingelser, som skal være opfyldt. Blandt andet disse:

1. Du skal have fundet din flybillet på travelmarket.dk, hvorfra du har klikket dig videre til det flyselskab eller rejsebureau, som udbyder flybilletten. Fra tidspunktet du har klikket dig videre til rejseselskabet, dækker vores prisgaranti 8 timer frem – dog senest til kl. 24.00 samme dag.

2. Vores prisgaranti gælder i forhold til den endelige pris på flybilletten, som du bestiller hos flyselskabet eller rejsebureauet og ikke prisen, som du ser hos Travelmarket. Det vil sige flyprisen inklusiv eventuelle gebyrer samt tillæg for eventuelle kufferter, sædereservation, skatter og afgifter etc.

3. Når du har bestilt din flybillet hos flyselskabet eller rejsebureauet, bliver du omfattet af prisgarantien ved at tilmelde dig prisgarantien på travelmarket.dk.

Læs alle vilkår og betingelser her
– alle betingelser skal være opfyldt før flyprisgarantien kan bruges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.