Computerskabt Tyrannosaurus Rex omgivet af træer med teksten "tidsrejser" og "DK".

Aprilsnar: Tidsrejser vil revolutionere rejseindustrien

Kenneth Karl Nielsen
Den 1. april 2015 valgte vi at lancere en ny sektion med tidsrejser på Travelmarket. Sektionen var fyldt med spændende rejser, som naturligvis ikke kunne bookes, da det var en aprilsnar.

Vi har fået en masse gode tilbagemeldinger på spøgen, og vi siger tak til alle jer, som valgte at bruge tid på at skrive et par rosende ord til os.

Herunder kan du se den pressemeddelelse, som vi sendte ud:

Tidsrejser vil revolutionere rejseindustrien

Kampen om at være den bedste rejsesøgemaskine er hård, men nu præsenterer den danske rejsesøgemaskine travelmarket.dk en nyhed, som for alvor vil skille rejsesiden ud fra konkurrenterne.

Brugerne på travelmarket.dk får i dag eksklusivt mulighed for at søge og bestille tidsrejser.

Turene udbydes af det danske rejsebureau Tidsrejser.dk, der samarbejder med den amerikanske virksomhed Galaxy Time Travel, som står bag den revolutionerende teknologi, der snart gør det muligt at rejse både frem og tilbage i tiden.

Rejserne vil blive gennemført om 5-6 år, når teknologien er endeligt testet og klar, men det forventes, at der bliver rift om tidsrejserne.

Tidsrejserne udbydes kun i en kort periode og med et meget begrænset antal pladser, og derfor bør man allerede i dag sikre sig en af de mange spændende rejser.

Et udvalg af de planlagte tidsrejser:
Oplev Justin Biebers sidste koncert, år 2029
Sol og badeferie på Grønland, år 2343
Kom i form med de japanske samuraier, år 1337
Oplev gladiatorkampene i Rom, år 73 f. Kr.

Oversigt over tidsrejser

Tidsrejserne gennemføres med danske rejseledere, og der er max. 10 personer på hver af de eksklusive ture.

“Jeg tror virkelig på en fremtid for konceptet, og det vil revolutionere hele rejseindustrien. Jeg er overbevist om, at konceptet bliver utroligt populært, selvom priserne for nogle af disse rejser er i den højere ende,” udtaler direktør Ole Stouby fra rejsesøgemaskinen travelmarket.dk.

Hvordan fik det med aprilsnaren om tidsrejser

Aprilsnaren blev en kæmpe succes, og vores lille spøg blev nævnt i mange forskellige medier og vi fik også rigtigt mange rosende beskeder fra vores brugere.

Tag på en tidsrejse til vikingetidenSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.