Luksuscamping og glamping med Vacanceselect

Tag på luksuscamping og glamping med Vacanceselect

Thiamka Margrethe Pedersen
Tag familien under armen og nyd en tryg og velfortjent pause denne sommer på en af Vacanceselect’s mere end 750 skønne feriesteder i Europa. Vacanceselect er specialister i glamping og luksuscampingferier, og holder på 35. år titlen som Europa’s førende udbyder! Tager du på luksuscamping og glamping med Vacanceselect, får du uden tvivl en uforglemmelig ferie.

Artiklen er sponsoreret af Vacanceselect

Luksuscamping med Vacanceselect

Fra planlægning til ankomst vil I hele vejen blive mødt af et venligt personale. De gør en ære ud af at tilbyde en fremragende service og luksuriøse indkvarteringer med et personligt præg. En ferie med Vacanceselect er den unikke kombination af Europas bedste campingpladser med det største udvalg af faciliteter, unikke indkvarteringstyper og den personlige service. Alt sammen karakteristisk for Vacanceselect.

Klik herunder, hvis der er noget bestemt, du ønsker at læse om:

* Luksus camping? Prøv Glamping!
* Eget sommerhus på campingpladsen
* Turen går til Italien
* Turen går til Kroatien
* En palette af skønne destinationer
* Husk, at du kan booke med tryghed hos Vacanceselect

Glamping med Vacanceselect

Luksus camping? Prøv Glamping!

Hvis du går og drømmer om at kombinere friluftsliv med lækker gastronomi, oplevelser, hygge – men også komfort, så er Glamping perfekt for jer! Glamping er den nye måde at campere på, og er perfekt for alle, som gerne vil kombinere det sociale på en campingplads med komforten og det luksuriøse ved en ferie på et lækkert hotel.

Alle Glamping indkvarteringstyperne har virkelig al den luksus, du kan tænke dig til. Der er fuldtudstyret køkken, så du og familien kan nyde et hjemmelavet måltid efter en spændende dag. Derudover er alle opholdsrum designet med et rummeligt layout, så børnene kan tumle samt ekstra opbevaringsplads til bagage. Boligen er komplet med store senge i separate værelser.

Kort sagt; medbring kun dine kufferter hvis du vælger en glampingferie, for camping hos os har aldrig før været så afslappende.

Mobilhome med Vacanceselect

Eget sommerhus på campingpladsen!

Vil du hellere tilbringe din ferie i dit eget “sommerhus” på campingpladsen? Så er en mobilhome perfekt til dig! Når du ankommer til campingpladsen, skal du kun bekymre dig om at tage kufferterne ud af bilen. Ellers står alt parat, så du kan slappe af på verandaen, mens børnene leger.

En mobilhome er den bedste indkvartering til en uforglemmelig ferie, da det er en komfortabel indkvartering med et fuldtudstyret køkken samt eget bad og toilet. Børnene kan lege med deres nye ferievenner, og de voksne kan slappe af med en god bog på verandaen.

Hos Vacanceselect kan du vælge mellem forskellige indkvarteringer. Der er alt fra basale til luksuriøse mobilhomes – på små og store campingpladser fordelt ud over hele Europa. Vi er sikre på, at der findes en mobilhome til din familiestørrelse og dit feriebudget.

Italien med Vacanceselect

Turen går til Italien

Med smukke strande, charmerende byer og med gastronomi i særklasse – uanset om du er til Gelato, Espresso eller vino, er Italien en vidunderlig destination for hele familien. Besøg en af de mange skønne Vacanceselect ferieparker og kombiner turen med store kulturelle oplevelser i en af de mange smukke italienske byer.

Nyd en dukkert i poolen på campingpladsen, eller tag på en kort tur og nyd den lange italienske kyststrækning og tag her i stedet en dukkert i havet. Italien har noget for store og små, og byder på en dejlig harmoni af oplevelser og afslapning.

Kroatien med Vacanceselect

Turen går til Kroatien

En overset perle er Kroatien, og i dette vidunderlige land er der særligt mange campingpladser og ferieparker af høj kvalitet. Vælg frit mellem luksus oplevelser i både egen hytte eller mobilhome.

De mange smukke kroatiske destinationer kan opleves både af småbørns familien, det forelskede par eller gruppen af venner. Kroatien byder på lidt af hvert, og med dets behagelige klima og utroligt venlige befolkning, bliver det næppe sidste gang, at rejsen går til Kroatien.

Skønne rejsemål med Vacanceselect

En palette af skønne destinationer, som venter på at blive oplevet

Er du ikke til italiensk gastronomi, smuk kroatisk natur eller sjovt vandland til børnene, kan du vælge frit mellem vores mange europæiske destinationer. Måske skal du blot en tur over grænsen til naboerne i Tyskland? Eller har du franske fornemmelser, så book ferien i Languedoc eller Cöte d’Azur, hvor tusinde af danskere hvert år nyder deres ferie.

Hvor end du ønsker at rejse til, finder du det hos os. Kontakt vores dansktalende kundeservice, eller hop ind på Vacanceselect’s hjemmeside med det samme og book din ferie før, der er udsolgt!

Book med tryghed med Vacanceselect

Husk, at du kan booke med tryghed hos Vacanceselect

Mere end nogensinde før, er din ferie dyrebar og fortjener planlægning med fuld tryghed. Book din sommerferie hos Vacanceselect, og nyd godt af fordelagtige betingelser, som du ikke finder hos andre udbydere. Herunder:

  • Gratis ændring
  • Gratis COVID-19 annullering
  • Gratis afbestillings- og rejseforsikring

Indtil ankomstdagen garanterer vi en fuld refusion i tilfælde af en sundhedsrelateret beslutning, der forhindrer dit ophold i at finde sted: Lukning af campingpladsen, lokal eller national indespærring, begrænset bevægelsesfrihed, grænselukning, karantæne pålæggelse…

Indtil ankomstdagen garanterer vi fuld refundering af opholdet – indenfor to uger – hvis vi er nødsaget til at annullere din booking grundet en udmelding fra myndighederne, der forhindrer dig i at rejse til dit feriemål. Eller hvis en af rejsedeltagerne testes positiv for COVID-19. Vi tilbyder selvfølgelig også gratis afbestillingsforsikring!

Fotos:
Fotos © Alle billeder leveret af VacanceselectSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.