Populære rundrejser i 2020

15 populære rundrejser i 2020 – Få eksperternes bud her

Birgitte Oxlund
Mangler du inspiration til din rundrejse i 2020? Her får du 15 rejseeksperters bud på de mest populære rundrejser i 2020. Og du kan roligt glæde dig! Det er med stor fryd, at jeg har gennemgået årets rejsemål. Uanset, hvilken rundrejse du drømmer om, bør der være noget for dig.

Til dig, som vil læse den opdaterede guide: 8 populære rundrejser i 2022 – Få eksperternes bud her

Rundrejser i Europa og til oversøiske destinationer er meget populære blandt vores brugere. Derfor har jeg allieret mig med 14 rejsebureauer, som er eksperter i rundrejser. De har givet hver deres bud på, hvilken rundrejse, de tror, bliver mest populær i 2020.

Har du allerede en idé om, hvorhen du vil tage på rundrejse i 2020?

Klik på dit favoritrejsemål:

 • Cuba (singlerejse)
 • Costa Rica
 • Egypten
 • Jamaica
 • Jordan
 • Kenya og Zanzibar
 • Kroatien
 • Nepal og Bhutan
 • Peru
 • Thailand: Kombinationsferie | Med dansk rejseleder
 • Uzbekistan
 • USA
 • Vietnam: Med engelsktalende guide | med dansk rejseleder
   

  Blev dit favoritrejsemål ikke nævnt?

  Du kan finde masser af rundrejser og krydstogter i Travelmarkets temasøgemaskine.

  Fokus på rundrejser i hele verden

  Aldrig har der været så varierede ekspertbud på rundrejser, som der er i år. Rejseeksperterne har nemlig fokus på rundrejser i hele verden. Og det har været umuligt at vælge rækkefølgen, fordi de 14 rundrejser er helt fantastiske og appellerer til vidt forskellige typer af rejsende. Der er både rundrejser i 2020:

  • med engelsksprogede guider
  • med dansk rejseleder,
  • med ingen, få eller mange udflugter eller tilkøb af udflugter,
  • eksklusiv pension/inklusiv morgenmad eller halvpension og delvist helpension.
  • som udformet som et cruise, en meget komfortabel form for rundrejse
  • som er kombinationsrejser, dvs. at du kommer på øhop eller til flere vidt forskellige rejsemål
  • som er specielt skræddersyet til singler og alenerejsende

  15 dages kombinationsferie til Thailand

  Henrik Særmark-Thomsen, Bureauchef hos Check Point Travel: Oplev to af Thailands smukkeste steder

  Kombinationsferie i Thailand

  Hvilken af Check Point Travels kombinationsferier, tror du, bliver mest populær i 2020?

  Krabi og Koh Mook: Kombinationsrejsen er oplagt til dem, der drømmer om at slippe væk fra det hele og bare slappe af i to af Thailands smukkeske tropiske omgivelser.

  Først tilbringer Check Point Travels gæster syv dage i Krabi på det dejlige Aonang Villa Resort, der smyger sig elegant ned ad de grønne limstensklipper mod den flotte sandstrand.

  Fra Ao Nang går turen med bil og båd til den lille ø autentiske Koh Mook, hvor man indlogeres i bungalows for fem nætter på det 4-stjernede Sivalai Beach Resort.

  Frapris fra København: 9.400 kr. pr. person ved 2 voksne og 2 bør i delt dobbeltværelse. Pr. person ved 2 voksne fra 11.900 kr. Tjek tillægget ved afgange fra Billund, Aalborg og Aarhus.

  Prisen inkluderer:

  • Flyrejse Danmark – Thailand t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
  • Indenrigsfly og transfers
  • 7 nætter i Krabi på Aonang Villa Resort**** i Superior Room inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn får I 1 dobbeltseng og 1 opredning)
  • 5 nætter på Koh Mook på Sivalai Resort*** i Standard Villa inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn får I 1 dobbeltseng og 1 opredning)

  Se tilbuddet her.

  Hvorfor skal du tage på kombinationsferie til Krabi og Koh Mook i 2020?

  Krabi og Koh Mook er to af de smukkeste steder, som du kan besøge i Thailand.

  I Krabi kan du se stejle klipper hæve sig op over kystens lange sandstrande og besøge idylliske tropeøer omgivet af fascinerende koralrev. Du kan tage på udflugter til gyldne templer og hyggelige fiskerlandsbyer eller besøge drypstenshuler og frodige nationalparker. Selv om masseturismen også er nået til Krabi, kan du stadig finde mindre udforskede områder og afsidesliggende strande.

  Som det fremgår af billedet, så ligger resortet på Koh Mook nærmest i vandkanten. Og selvom Koh Mook er en af Thailands smukkeste øer, så er det endnu forbavsende få rejsende, der har fundet vej til denne perle. Så det er bare med at komme afsted nu.

  Vil du sammeligne priser på rejser til Thailand?

  Se flere rundrejser til Thailand i Travelmarkets temasøgemaskine.

  13 dages rundrejse på Bali med engelsktalende guide

  Michelle Antonie, Product Manager hos Asiatours.dk: Udforsk et overflødighedshorn af oplevelser inden for korte afstande.

  Rundrejse på Bali

  Hvilken af Asiatours.dk’s rundrejser, tror du, bliver mest populær i 202?

  Balis højdepunkter: Du oplever Balis billedskønne højland ved Munduk med grønne rismarker, brusende vandfald, vulkaner og kratersøer. Ved de sorte vulkanstrande i Lovina kommer du på en morgensejlads tæt på de vilde delfiner og turen afsluttes i den charmerende kunstnerby Ubud.

  Frapris: 9.695 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. (vores priser opdateres en gang om ugen. Så fra-prisen kan godt ændre sig)

  Prisen inkluderer:

  • Fly t/r
  • lokal engelsktalende guide på transfers og udflugter
  • 1 nat i Sanur, 2 nætter i Munduk, 3 nætter i Lovina, 4 nætter i Ubud
  • Morgenmad alle dage
  • Stor udflugtspakke: vandretur i Munduks højland, delfinsafari i Lovina, Beji-templet i Sangsit, Kintamani-højlandet med udsigt over Batur-vulkanen og kratersøen, tempelkomplekset Gunung Kawi med de berømte kongegrave, kunsthåndværkerlandsbyer ved Ubud, Tegalalangs risterrasser og vandtemplet Tirta Empul
  • Kørsel i minibus eller bus med aircondition
  • entreer og afgifter til omtalte seværdigheder
  • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

  Mulighed for badeferieforlængelse til Nusa Lembongan, Gili Trawangan, Nusa Dua eller natur- og dyreoplevelser på Komodo-øerne.

  Se tilbuddet her.

  Hvorfor skal du tage på rundrejse til Bali i 2020?

  Bali er på manges ønskeliste i 2020 og det er der mange grunde til. Den lille indonesiske ø byder på et væld af seværdigheder, hvoraf de fleste findes indenfor relativt korte afstande. Transporttiden er derfor ganske overskuelig, uanset hvor du skal hen.
  Bali er et møde med en utrolig traditionsrig kultur og en gudesmuk natur. Du kan være vidne til hellige ceremonier i de mange smukke templer, gå på opdagelse i de græsgrønne rismarker, bade i vandfald, bestige vulkaner i solopgangens lys, dase på de gyldne strande i syd og snorkle langs de mørke lava-strande på øst- og nordkysten.

  Vil du sammeligne priser på rejser til Bali?

  Se flere rejser til Bali i Travelmarkets temasøgemaskine.

  15-dages rundrejse til New York og Jamaica

  Christian Willumsen fra USA Rejser: Vælg den perfekte kombinationsferie med storbyferie og badeferie for børnefamilien.

  Rundrejse til New York og Jamaica i 2020

  Hvilken af USA Rejsers rundrejser, tror du, bliver mest populær i 2020?

  New York & Jamaica – Storby, Reggae og skønne strande: Tag med USA Rejser til 2 spændende destinationer, og få det bedste fra to ferier på én og samme gang – Jamaica krydret med byen der aldrig sover New York. Oplev frihedsgudinden og de mange spændende seværdigheder i New York, og efterfølgende de fantastisk flotte strande på Jamaica.

  Frapris: 10.995 kr. pr. person v/2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse

  Prisen inkluderer: fly t/r, lokal tranfers & 4 nætter i New York, 4 nætter Negril & 4 nætter Montego Bay

  Se tilbuddet her.

  Hvorfor skal du tage på rundrejse til New York og Jamaica i 2020?

  En kombinationsrejse er en af de bedste måder at holde ferie på for mange familier og venner. Alle får dækket deres ønsker for en dejlig ferie, plus man får mere end bare en enkelt destination med hjem i kufferten. Den klassiske storbyferie kan være hård og trættende efter nogle lange dage, og hvad er så bedre end at vide at man ingen for en kort flyvetur kan være på en af de bedste strande i Caribien. Jamaica har i mange år været en overset destination i Danmark, men har utroligt meget at byde på. Prisniveauet er ganske fornuftigt og man kan ofte få en rigtig god pris på et 4- eller 5-stjernet hotel med All Inclusive.

  Vil du sammenligne priser på rundrejser til USA og Jamaica i 2020?

  Se flere rundrejser til USA og krydstogter i Caribien i Travelmarkets temasøgemaskine.

  9-dages rundrejse til Jordan med engelsktalende guide

  Brian Holm Otte fra Explore og InterTravel: Vælg den perfekte rundrejse for den voksne rejsende

  Rundrejse Jordan i 2020

  Hvilken af InterTravel Explores rundrejser, tror du, bliver mest populær i 2020?

  Cycle Jordan: På denne spændende rundrejse med indlagte cykelture oplever I storslåede landskaber og landets velbevarede kulturarv. Efter besøg i korsfarerborgen Shobak og ”en flyder” i Det døde Hav følger I hovedvejen til Nabatæernes den smukke, lyserøde by, Petra. Rejsen forsætter sydover til den fascinerende ørken, hvor I skal tilbringe en mindeværdig nat under stjernerne i Wadi Rum i en beduinlejr. Rejsens sidste stop, inden I returnerer til Amman, er feriebyen Aqaba beliggende ved Det røde Hav. Her er der mulighed for at snorkle, svømme eller bare slappe af efter en indholdsrig rejse gennem Jordan.

  Frapris: Frapris: 14.250 pr. person (10.190 kr. uden flybillet) pr. person i delt dobbeltværelse

  Prisen inkluderer: fly t/r, lokal tranfers & 4 nætter i New York, 4 nætter Negril & 4 nætter Montego Bay

  Se tilbuddet her.

  Hvorfor skal du tage på rundrejse til Jordan i 2020?

  Med mere end 500 rejser i 120 lande tilbyder Explore Danmarks største udbud af klassiske rundrejser, cykelferier, trekking og vandring. På en Explore tur rejser du i en lille gruppe med en dygtig engelsktalende rejseleder. Gennemsnitsalderen er ca. 50 år og består af rejsevante mennesker fra forskellige lande, dog primært fra England og Australien. Ca. halvdelen af gruppen vil bestå af singlerejsende, da det ikke koster ekstra at rejse solo på en Explore rejse. Garanteret enkeltværelse er dog muligt på de fleste ture til fornuftige priser. På vores Explore ture fortrækker vi at indtage måltiderne på hyggelige lokale restauranter fremfor hotellernes buffeter og vi overnatter langt hellere på små hyggelige og gerne familieejede hoteller og lodges end store luksushoteller, men i Jordan tilbringer vi fx natten i beduintelt Kort sagt får du med Explore veltilrettelagte rejser med autentiske oplevelser.

  Vil du sammenligne priser på rundrejser til Jordan i 2020?

  Se flere rundrejser til Jordan i Travelmarkets temasøgemaskine.


   

  15 dages krydstogt i Egypten med masser af seværdigheder

  Dorthe Pernø Younes, ejer og grundlægger af Younes Rejser: Oplev et andet Egypten end den sædvanlige charterferie eller rundrejse

  Rundrejse i Egypten i 2020

  Hvilken af Younes Rejsers rundrejser, tror du, bliver mest populær i 2020?

  Langt krydstogt på Nilen med MS Monica: Vi kan mærke at Egypten igen er blevet virkelig populær og vores gæster vil meget gerne tilbage til Nilen. Samtidig vil de også gerne prøve noget nyt og ikke på den samme rejse som alle andre har været på. Vi mener derfor at det lange krydstogt mellem Kairo og Aswan opfylder alle kravene der stilles og kan allerede nu mærke den store efterspørgsel på rejsen.

  Frapris: 13.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

  Prisen inkluderer:

  • Direkte fly fra København – Cairo t/r.
  • 23 kg. indchekket bagage og 8 kg. håndbagage.
  • Mad og drikkevarer på flyet fra København.
  • Indenrigsfly fra Cairo til Luxor
  • Alle transfers
  • 12 ell. 14 nætter i udvendig kahyt
  • Helpension på hele krydstoget

  Tillæg: inkluderet i den store udflugtspakke kr. 4.850,- pr. person:
  Karnak og Luxor templet, Kongernes dal, Hatshepsut Templet og Memnon kolosserne, Den nye Dæmning, Philae Templet, Det nubiske Museum, Kom Ombo templet, Dendera templet, Abydos templet, ruinerne i Amarna, Tuna el-Gebel gravene, Beni Hassan gravene, pyramiderne og sfinksen i Giza, det egyptiske museum, Det koptiske Kairo samt den jødiske synagoge.

  Se tilbuddet her.

  Hvorfor skal du tage på Krydstogt i Egypten i 2020?

  Det har altid været populært at tage på krydstogt på Nilen mellem Aswan og Luxor, men nu er det endnu mere attraktivt for nu kan man sejle helevejen mellem Kairo og Aswan på et langt krydstogt. Man bor ca. 14 nætter på krydstogtbåden og ser alle de spændende seværdigheder og imponerende monumenter der er langs strækningen. Det er en tur fyldt med spændende arkæologiske skatte, det frodige landskab langs nildalen og indblik i den kultur, der blev grundlagt for tusinder af år tilbage.

  Vil du sammeligne priser på rundrejser til Egypten?

  Se flere rundrejser til Egypten i Travelmarkets temasøgemaskine.

  Singlerejse: 13-dages rundrejse til Cuba med dansk rejseleder

  Ditte Lykke Eisner: Singlerejse til Cuba for dig, der elsker kultur, natur og afslapning og godt samvær med andre mennesker.

  Rundrejse for singler til Cuba i 2020

  Hvilken af Svane Rejsers rundrejser for singler, tror du, bliver mest populær i 2020?

  Cuba Casa Single: Oplev den vestlige del af Cuba sammen med andre singler, hvor vi sammen besøger landets smukkeste højdepunkter. På rundrejsen får vi et unikt indblik i landet og cubanerne. For bedre at forstå Cuba og dets historie bor vi i privat indkvartering – de såkaldte casas particulares. Vi har dansk rejseleder med på alle vores singlerejser til Cuba, som bidrager til, at du kan rejse trygt og får det bedste ud af rejsen.

  Frapris: 18.990 kr. pr. person v/2 voksne i delt dobbeltværelse

  Prisen inkluderer:

  • Fly Danmark – Havana t/r med 1 mellemlanding hver vej
  • Forplejning ombord på de oversøiske flystrækninger
  • 1 stk. indchecket bagage pr. person (max 20 kg)
  • 13 nætter på casa particular i enkeltværelse i Havana, Viñales, Trinidad og Playa Larga
  • Morgenmad alle dage, velkomstmiddag og 5 x lokal frokost
  • Stor udflugtpakke
  • Al transport som beskrevet
  • Dansk rejseleder
  • Visum til Cuba

  Se tilbuddet her.

  Hvorfor skal du tage på rundrejse til Cuba i 2020?

  Cuba er et fantastisk rejseland, hvor du bliver bombarderet med indtryk på hele dit følelsesregister – og så er det rart at rejse med en gruppe af ligesindede, som man kan dele sine oplevelser med hver dag på rejsen.

  På Svane Rejsers singlerejser rejser vi alene – sammen med andre. Vi hygger og spiser sammen i et rart fællesskab. Men samtidig er der også plads til oplevelser helt på egen hånd eller i mindre eller større grupper. I rejseprogrammet er der således også indlagt tid til at du kan være lidt for dig selv, hvis du skulle have lyst til det.

  På grund af Cubas særegne historie er landet en tidslomme med sin egen autentiske kultur, som den var for mange år siden. Det er NU, du skal besøge landet, hvis du vil opleve det ægte gamle Cuba – før det er for sent.


  8 dages krydstogt i Kroatiens skærgård med dansk rejseleder

  Rejseleder Tina Hansen fra Albatros Travel: : Nyd et skønt øhop i Adriaterhavets krystalklare vand – og kombinér afslapning, kultur og natur

  Rundrejse i Det Kroatiske Øhav med dansk rejseleder i 2020

  Hvilken af Albatros Travels rundrejser, tror du, bliver mest populær i 2020?

  Kroatiens skærgård med Split og Dubrovnik: På denne rundrejse kommer vi vidt omkring. Vi oplever landet fra vandsiden blandt Kroatiens godt 1.200 øer og skær og nyder den særlige ro, der hviler over livet på- og ved havet.
  Krydstogtet starter og slutter i Splitv, og vi oplever bl.a: ,
  • Ruinerne af Diokletians Palads
  • Flere skønne skærgårdsøer fx lavendelduftende Hvar, historierige Korcula og den grønne ø Mljet med dens flotte nationalpark
  • De stemningsfyldte middelalderbyer Split og Dubrovnik.
  Vores base på rundrejsen er det lille hyggelige, familieejede skib, MS Cicero med plads til ca. 30 personer fordelt på 15 udvendige kahytter. Her er plads til hyggelig og tilbagelænet stemning fx på det 50m2 store soldæk.

  Tidligere gæster anbefaler denne rundrejse til Kroatien, og mener generelt, at:
  ”Det er en spændende rejse med en god blanding af afslapning på båden – inkl. badestop – og gode oplevelser i land.”
  ”Rejselederen er velforberedt, og har stor viden om Kroatien, dets befolkning, historie, kultur og landskab. Skibet er skønt at sejle med og besætningen venlig, hjælpsom og effektiv.”

  Frapris: 8.998 kr. pr. person i delt dobbeltkahyt. Mulighed for enkeltkahyt og opgradering.

  Prisen inkluderer:

  • Fly København – Split t/r
  • 8 dages krydstogt med MS Cicero
  • Halvpension på skibet
  • Udflugter jf. program fx
  • Dansk rejseleder

  Se tilbuddet her.

  Hvorfor skal du tage på rundrejse til Kroatien i 2020?

  Kroatien har været en kendt og populær destination i mange år, og det vil det blive ved med at være bl.a. på grund af det subtropiske Middelhavs-klima i de sydlige kystområder.
  Kroatien har også en af Adriaterhavets smukkeste kyststrækninger. Her kan du nyde sandstrande og klippeøer i den lange, smukke skærgård. Og du kan sagtens nyde en dukkert i det azurblå, krystalklar vand, som er noget af Europas reneste badevand.

  Derudover er prisniveauet i Kroatien relativt lavt, og du får meget for pengene.
  Og er du til kultur, har landet en fascinerende historie. Den afspejles i de velbevarede og imponerende bygningsværker, som bl.a. venetianere og romere opførte. UNESCO har ”sat stempel” mange steder i Kroatien – både hvad angår landets natur- og kulturarv.

  Som prikken over i’et frister det kroatiske køkken med lækker olivenolie, ost, skinke og vin.

  Vil du sammeligne priser på rejser til Kroatien?

  Se flere rejser til Kroatien i Travelmarkets temasøgemaskine.

  16-dages rundrejse til Vietnam med engelsktalende guide

  Flemming Nguyen Jensen: Vietnam alt det, man kan ønske sig af et rejseland, uanset interesse og ferieønsker

  Rundrejse Vietnam i 2020

  Hvilken af Vietnam Travels, tror du, bliver mest populær i 2020?

  Vietnam Free & Easy: 16-dages rundrejse fra Nord til Sydvietnam med 2-3 dage i hver af landets mest interessante byer og destinationer: Hanoi – Halong bugten – Hue – Hoi An – Ho Chi Minh City – Mekongdelta. I byerne er afsat fridage således, at man har frihed til selv at bestemme, hvad dagene skal byde på af sightseeing og slentreture rundt for at mærke byernes puls. Rejseprogrammet indeholder tre ture: En 2-dages udflugt til den UNESCO-anerkendte og naturskønne Halong bugt med en overnatning på båd, en 2-dages udflugt til floddeltaområdet Mekong med en nat på skøn lodge og en dagsudflugt til det fra Vietnamkrigen kendte tunnelsystem Cu Chi. Alle udflugter er med guide.

  Frapris: 12.800 kr. pr. person v/2 voksne i delt dobbeltværelse

  Prisen inkluderer:

  • Fly t/r + Alle transfers i airconditioneret bil/bus & en indenrigsflyvning & en togrejse
  • 11 nætter i dobbeltværelse på 3 stjernet hoteller
  • 1 nat på Deluxe båd Halong bugten i 2-personers kahyt
  • 1 nat i seng i 4-personsers sovekupe på nattog
  • Måltider: Alle Morgenmad, 4 x Frokost og 2 x aftensmad
  • 2-dages guidet udflugt til Halong bugten med overnatning på båd
  • 2-dages guidet udflugt til Mekongdelta med overnatning på lodge
  • Guidet udflugt til Cu Chi tunnelerne
  • Entrebilletter til alle programsatte seværdigheder

  Se tilbuddet her.

  Hvorfor skal du tage på rundrejse til Vietnam i 2020?

  Først og fremmest har Vietnam alt det, man kan ønske sig af et rejseland, uanset interesse og ferieønsker. Vores Vietnam Free & Easy imødekommer de rejsende, som selv ønsker at udforske byerne, Men hvor der på rejsen er sørget for al logistikken med transport og hotel, og arrangerede ture til de største udflugtsmål beliggende udenfor byerne.

  Vil du sammenligne priser på rundrejser til Vietnam i 2020?

  Se flere rundrejser til Vietnam i Travelmarkets temasøgemaskine.

  14-dages rundrejse i Vietnam med erfaren dansk rejseleder

  Jette Ladegaard Petersen, produktchef hos Top Tours: En rejse hvor vi får det bedste af Vietnam på 14 dage og til en ganske særlig pris

  Rundrejse i Vietnam med dansk rejseleder i 2020

  Hvilken af Vietnam Travels, tror du, bliver mest populær i 2020?

  Eventyrlige Vietnam: Kort sagt – en rejse hvor vi får det bedste af Vietnam på 14 dage og til en ganske særlig pris. Hanoi – Halong-bugten – Hué – Hoi An – Mekong-deltaet – Saigon

  Frapris: 15.990 kr. pr. person v/2 voksne

  Prisen inkluderer:

  • Fly København til Hanoi / Saigon på økonomi-klasse tur/retur (Qatar Airways)
  • 9 nætter i delt dobbeltværelse på gode centralt beliggende hoteller (ændringer sker til samme eller bedre kvalitet)
  • 1 nat i delt dobbeltkahyt på traditionel vietnamesisk junke med eget bad
  • 1 nat på nattog / 1. klasse / 4-pers. kupé. (opgradering mulig)
  • Alle transporter, udflugter og entréudgifter
  • Morgenmad alle dage, frokost x 11 og aftensmad x 9
  • 2 flasker vand pr. dag
  • Erfaren passioneret dansk rejseleder og engelsktalende lokal guider

  Se tilbuddet her.

  Hvorfor skal du tage på rundrejse til Vietnam i 2020?

  Fordi Vietnam er et supergodt alternativ til Thailand. Her er masser af store natur- og kulturoplevelser, og hos os får du rigtigt meget for pengene.

  Vil du sammenligne priser på rundrejser til Vietnam i 2020?

  Se flere rundrejser til Vietnam i Travelmarkets temasøgemaskine.

  13 dages rundrejse i Kenya med engelsktalende guide og luksusbadeferie på Zanzibar

  Winnie Sørensen, Product Manager hos Afrika-Safari.dk: Kenya er populær som aldrig før.

  Rundrejse i Kenya og på Zanzibar i 2020

  Hvilken af Afrika-Safaris rundrejser, tror du, bliver mest populær i 2020?

  Karibu Kenya og badeferie på Zanzibar: Kenya er populær som aldrig før – og det forstår vi godt! På rejsen her oplever du nogle af de største højdepunkter i Kenya og slutter af med at fordøje alle oplevelserne på eksotiske og luksuriøse Zanzibar.

  Frapris: 17.195 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. (vores priser opdateres en gang om ugen. Så fra-prisen kan godt ændre sig)

  Prisen inkluderer:

  • Alle fly
  • Transfers
  • lokal engelsktalende guide/chauffør
  • 5 overnatninger i Kenya inkl. helpension
  • 1 overnatning i Kenya inkl. morgenmad
  • Transport og safariture i Land Cruiser 4-hjulstrækker, som har wi-fi og strøm
  • entréer og afgifter til nationalparker og vildtreservater i Kenya
  • Sejltur på Lake Naivasha
  • 4 overnatninger på 5-stjernet hotel på Zanzibar inkl. halvpension (Mulighed for at forlænge badeferien på Zanzibar)
  • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

  Se tilbuddet her.

  Hvorfor skal du tage på denne rejse til Kenya og Zanzibar i 2020?

  Der er ikke ret meget, der stikker en solopgang over Masai Mara. Det skulle da lige være en solnedgang i Amboseli, hvor elefanter trasker afsted for foden af Kilimanjaro, og støvet giver det aftagende sollys et drømmeagtigt skær. Kenya er et safari-paradis og på denne klassiske Kenya-rejse er der rigtig gode chancer for at se Big 5. Afslapningsdagene på Zanzibar er den perfekte afrunding på de store oplevelser.

  Vil du sammeligne priser på rejser til Kenya og Tanzania

  Se flere rejser til Kenya og Tanzania i Travelmarkets temasøgemaskine.

  13 dages rundrejse i Costa Rica med engelsktalende guide

  Christina Læssøe Christiansen, Product Manager hos Lamatours.dk: Tag på en rejse fuld af vidunderlige strande, unik uberørt natur og dyreliv.

  Rundrejse i Costa Rica i 2020

  Hvilken af Lamatours.dk’s rundrejser, tror du, bliver mest populær i 2020?

  14 dages rundrejse til Costa Rica med Corcovado Nationalpark: Glæd dig til unik uberørt natur og dyreliv i Costa Ricas mindre besøgte nationalparker Cahuita og Corcovado. Corcovado betegnes som kronjuvelen over nationalparker i Costa Rica pga. den store biodiversitet. Rejsen afsluttes med afslappende badeferie ved Manuel Antonios vidunderlige strande.

  Frapris: 23.495 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. (vores priser opdateres en gang om ugen. Så fra-prisen kan godt ændre sig)

  Prisen inkluderer:

  • Fly t/r
  • Individuel rundrejse, hvor alle udflugter foregår i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
  • lokal engelsktalende guide på transfers og udflugter
  • 12 overnatninger på gode hoteller
  • Morgenmad alle dage + 2 x frokost
  • Stor udflugtspakke: Snorkel- og vandretur i Cahuita Nationalpark, besøg ved Guayabo Nationalmonumentet i Turrialba, Quetzal-tur i tågeregnskoven ved San Gerardo de Dota, udflugt til Corcovado Nationalpark og båd- og snorkeltur til øen Caño
  • Entréer til nævnte seværdigheder
  • Transfers, kørsel i minibus eller bus med aircondition
  • entreer og afgifter til omtalte seværdigheder
  • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
  • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

  Se tilbuddet her.

  Hvorfor skal du tage på rundrejse til Costa Rica i 2020?

  Det lille mellemamerikanske land har altid fortryllet med sin fantastiske natur og sit spændende dyreliv. Landet har gået forrest i kampen bæredygtighed og de passer rigtig godt på deres vidunderlige natur. De lokale Ticos, som indbyggerne i Costa Rica kaldes, lever efter devisen om Pura Vida, som oversat betyder det rene liv. Essensen af begrebet er at være taknemmelig for livet, nyde livet og undgå at fokusere på det negative. Simpelthen at være glad. Denne livsfilosofi er smittende og en rejse til Costa Rica er ikke kun magisk natur og dyreliv, men også et møde med en smilende og livsglad befolkning.

  Vil du sammeligne priser på rejser til Costa Rica?

  Se flere rejser til Costa Rica i Travelmarkets temasøgemaskine.

  18 dages rundrejse til Peru med erfaren dansk rejseleder

  Gudik Holm Plews; produkt- og udviklingsdirektør hos Viktors Farmor: Vælg en aktiv rundrejse, som er fuld af fascinerende og dragende natur og kultur.

  Rundrejse i Peru med dansk rejseleder i 2020

  Hvilken af Viktors Farmors rundrejser, tror du, bliver mest populær i 2020?

  Peru med Nazca, Machu Picchu og Titicaca: På rundrejsen kommer vi rundt i det sydlige Peru, som gemmer på inkaernes levn, men også en storslået natur. Vi bruger den første uge i og omkring den hellige dal i Andesbjergene, hvorefter vi kører til den store Titicacasø. Nu går turen mod Colcakløften, hvor de mægtige kondorer svæver majestætisk i opvinden. Videre til den tørre kystørken og Nazcalinjerne, som vi ser fra en flyver. Vi runder rejsen af ved kysten med søløver og pingviner. Rejsen er krydret med god mad og ledes af vores kompetente rejseledere.

  Frapris: 28.900 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

  Prisen inkluderer:

  • Flyrejse t/r
  • Overnatninger på hoteller og ved lokale familier i Den Hellige Dal
  • Halvpension i alt 32 måltider foruden mad på de oversøiske flyvninger.
  • Al transport ifølge program fx flyvetur over Nazcalinjerne og togrejse til Machu Picchu
  • Stor udflugtspakke og alle entré-udgifter ifølge program
  • Dansk rejseleder og lokale guider
  • Drikkepenge til lokale guider og chauffører
  • Guidebog om Peru fra Akademisk Rejseforlag (2015)

  Se tilbuddet her.

  Hvorfor skal du tage på rundrejse til Peru i 2020?

  Fordi man ikke bare ser Machu Picchu, men ser et alsidigt land med sin egen kultur, som er fascinerende og dragende. Den er populær pga. alpaka-tekstilerne og pga. den mystik, der omslutter flere af de steder, vi ser, hvor der ikke nødvendigvis findes et svar på hvorfor og hvordan. Det være sig Nazcalinjernes årsag eller inka-test centret Moray. Og så er den populær, fordi den har en rigtig skarp pris, og vores gæster synes altid, at de har fået rigtigt meget for pengene.

  Vil du sammeligne priser på rejser til Peru?

  Se flere rejser til Peru i Travelmarkets temasøgemaskine.

  9-dages rundrejse til Uzbekistan med dansk rejseleder

  Heidi Maak Glinvad, adm. direktør hos Vitus Rejser: Lad dig forføre af østens mystik og eventyrlige historier.

  Rundrejse Usbekistan i 2020

  Hvilken af Vitus Rejsers rundrejser, tror du, bliver mest populær i 2020?

  Usbekistan – 1001 nats eventyr: De seneste har vi set en enorm stor interesse for at opleve de tidligere sovjetrepublikker, og det er ikke svært at forstå hvorfor; bag det gamle jerntæppe gemmer der sig store rejseeventyr, og alle landene har hver deres interessante historie, kultur, køkken og gæstfrie befolkning. Hos Vitus Rejser tilbyder vi faktisk rejser til hele 10 af de 15 tidligere sovjetrepublikker.

  Få kender de fem eksotiske og fremmede ”stan-lande” – Tadsjikistan, Kirgisistan, Turkmenistan, Usbekistan og Kasakhstan. Stan er persisk og betyder ”stedet for” – så Kasakhstan er stedet for kasakhere. Gennem historien har erobrere sat deres spor i denne del af verden, hvor landene er vidt forskellige.

  På denne rundrejse rejser vi langs Silkevejen og lader os forføre af østens mystik og eventyrlige historier. Vi følger i karavanernes fodspor og oplever Centralasiens berømte Silkevejsbyer Tashkent, Bukhara og Samarkand.

  Frapris: Frapris fra Kbh.: 11.599 pr. person i delt dobbeltværelse. Fra Billund fra 12.795,-

  Prisen inkluderer: fly t/r, transfer, 8 nætter på 3-4-stjernede hoteller, eksprestog, mange måltider, stor udflugtspakke, entréer jf. program, drikkepenge, rejseforedrag samt dansktalende rejseleder på hele rejsen.

  Se tilbuddet her.

  Hvorfor skal du tage på rundrejse til Uzbekistan i 2020?

  Glæd dig til store oplevelser i hovedstaden Tashkent, i den hellige by Bukhara, der kaldes Sjælens Skønhed med mere end 140 arkitektoniske monumenter, samt i Samarkand, der ikke uden grund kaldes for Jordens Skønhed. Det var om denne by, at Alexander den Store sagde: “Alt, hvad jeg har hørt om Samarkands skønhed, er sandt, bortset fra at den er endnu smukkere, end jeg havde forestillet mig”.

  Vil du sammenligne priser på rundrejser til Uzbekistan i 2020?

  Se flere rundrejser til Uzbekistan og Kirgistan i Travelmarkets temasøgemaskine.

  15 dages kombinationsferie til Thailand

  Bureauchef hos Check Point Travel Henrik Særmark-Thomsen: Oplev to af Thailands smukkeste steder

  Kombinationsferie i Thailand i 2020

  Hvilken af Check Point Travels kombinationsferier, tror du, bliver mest populær i 2020?

  Krabi og Koh Mook: Kombinationsrejsen er oplagt til dem, der drømmer om at slippe væk fra det hele og bare slappe af i to af Thailands smukkeske tropiske omgivelser.

  Først tilbringer Check Point Travels gæster syv dage i Krabi på det dejlige Aonang Villa Resort, der smyger sig elegant ned ad de grønne limstensklipper mod den flotte sandstrand.

  Fra Ao Nang går turen med bil og båd til den lille ø autentiske Koh Mook, hvor man indlogeres i bungalows for fem nætter på det 4-stjernede Sivalai Beach Resort.

  Frapris fra København: 9.400 kr. pr. person ved 2 voksne og 2 bør i delt dobbeltværelse. Pr. person ved 2 voksne fra 11.900 kr. Tjek tillægget ved afgange fra Billund, Aalborg og Aarhus.

  Prisen inkluderer:

  • Flyrejse Danmark – Thailand t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
  • Indenrigsfly og transfers
  • 7 nætter i Krabi på Aonang Villa Resort**** i Superior Room inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn får I 1 dobbeltseng og 1 opredning)
  • 5 nætter på Koh Mook på Sivalai Resort*** i Standard Villa inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn får I 1 dobbeltseng og 1 opredning)

  Se tilbuddet her.

  Hvorfor skal du tage på kombinationsferie til Krabi og Koh Mook i 2020?

  Krabi og Koh Mook er to af de smukkeste steder, som du kan besøge i Thailand.

  I Krabi kan du se stejle klipper hæve sig op over kystens lange sandstrande og besøge idylliske tropeøer omgivet af fascinerende koralrev. Du kan tage på udflugter til gyldne templer og hyggelige fiskerlandsbyer eller besøge drypstenshuler og frodige nationalparker. Selv om masseturismen også er nået til Krabi, kan du stadig finde mindre udforskede områder og afsidesliggende strande.

  Som det fremgår af billedet, så ligger resortet på Koh Mook nærmest i vandkanten. Og selvom Koh Mook er en af Thailands smukkeste øer, så er det endnu forbavsende få rejsende, der har fundet vej til denne perle. Så det er bare med at komme afsted nu.

  Vil du sammeligne priser på rejser til Thailand?


  Se flere rundrejser til Thailand i Travelmarkets temasøgemaskine.

  13 dages rundrejse til Thailand med dansk rejseleder

  Thailands-ekspert Peter Nielsen hos Stjernegaard Rejser: Vi danskere bliver aldrig trætte af Thailand

  Rundrejse i Thailand med dansk rejseleder i 2020

  Hvilken af Stjernegaard Rejsers rundrejser, tror du, bliver mest populær i 2020?

  Thailand – på floder gennem østens mystik: Vi danskere bliver aldrig trætte af Thailand, og derfor er Stjernegaards bud på årets mest populære rundrejse i 2020 rejsen Thailand – på floder gennem østens mystik. Rejs i små grupper på 10-25 deltagere.

  Frapris: 15.990 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. (17 dage fra 18.190 kr.)

  Prisen inkluderer:

  • Fly t/r med Thai Airways
  • Indenrigsfly og bustransport med aircondition
  • 23 kg. indchekket bagage og 8 kg. håndbagage.
  • Mad og drikkevarer på flyet fra København.
  • 10 nætter på gode turist- og førsteklasseshoteller
  • 10 x morgenmad, 9 x frokost og 8 x middag
  • Kæmpestor udflugtspakke med byrundture, sightseeing, sejlture, togtur, tuktuktur, cykeltur og vandreture
  • Dansk rejseleder

  Se tilbuddet her.

  Hvorfor skal du tage på rundrejse til Thailand i 2020?

  Vi oplever, at vores gæster vil mere end at ligge på stranden, når de rejser til Thailand. Og på vores klassiske rundrejse med dansk rejseleder har vi fokus på mange andre aspekter af Smilets Land. Vi dyrker Thailands spændende kultur, som på fin vis forener det moderne liv med klassiske buddhistiske dyder. Vi møder også thaierne i øjenhøjde – bl.a. i den nordlige del, hvor vi besøger små lokalsamfund og etniske befolkningsgrupper. Ikke mindst har vi fokus på landets smukke natur og på at være aktiv i den. Vi har flere vandreture på rejsen, bl.a. i bjergene i nationalparken Doi Inthanon, cykelture gennem landlig idyl og sejlture på landets floder. Vi sørger selvfølgelig for, at man kan afslutte rejsen på et dejligt strandresort til en fordelagtig pris. Med denne kombination af oplevelser og badeferie tror vi på, at rejsen rammer rent ind i de trends, der kommer til at gælde for 2020.

  Vil du sammeligne priser på rundrejser til Thailand?


  Se flere rundrejser til Thailand i Travelmarkets temasøgemaskine.

  15-dages rundrejse til Nepal og Bhutan med engelsktalende guide

  Lars Gundersen: Til dig, som drømmer om store og betagende kultur- og naturoplevelser i by, på landet og i bjergene.

  Rundrejse til Nepal og Bhutan i 2020

  Hvilken af Kipling Travels, tror du, bliver mest populær i 2020?

  Kulturrundrejse i to af Himalayas ypperste riger, nemlig Nepal som det store klassiske Himalayaland, hvor I skal opleve Newarkulturen i Kathmandu og Kathmandu-dalen, Bandipurs smukke gader og gamle kultur, Begnas med natur og kultur på landet og Pokhara med Fewa og Annapurnabjergene.

  Fra Nepal flyver I til Himalayas østligste land og sidste kongerige Bhutan, der har den tibetanske buddhisme som statsreligion. I Bhutan besøger I Bhutans gyldne trekant med den gamle vinterhovedstad Punakha, hovedstaden Thimphu og Parodalen med “Tigerreden”, det smukke og berømte Taktsangkloster.

  Frapris: 25.998 kr. pr. person v/2 voksne i delt dobbeltværelse

  Prisen inkluderer:

  • Flyrejser til Nepal og Bhutan
  • Alle udflugter inkl. entreer
  • Alle overnatninger
  • Alle transporter
  • Al mad i Bhutan og i Begnas
  • CO2-kompensation på flyrejsen
  • Lokal engelsktalende guide

  Se tilbuddet her.

  Hvorfor skal du tage på rundrejse til Nepal og Bhutan i 2020?

  I får to klassiske Himalaya-riger på en rejse. I både Nepal og Bhutan får I store og betagende kultur- og naturoplevelser i by, på landet og i bjergene. Især Bhutan er et helt unikt rejseland, og Bhutans utrolige gyldne trekant vil være et rejseminde for livet.

  Vil du sammenligne priser på rundrejser til Nepal og Bhutan i 2020?

  Se flere rundrejser til Nepal og Bhutan i Travelmarkets temasøgemaskine.

  18 dages rundrejse til Peru med erfaren dansk rejseleder

  Gudik Holm Plews; produkt- og udviklingsdirektør hos Viktors Farmor: Fascinerende og dragende natur og kultur

  Rundrejse i Peru med dansk rejseleder i 2020

  Hvilken af Viktors Farmors rundrejser, tror du, bliver mest populær i 2020?

  : Peru med Nazca, Machu Picchu og TiticacaPå rundrejsen kommer vi rundt i det sydlige Peru, som gemmer på inkaernes levn, men også en storslået natur. Vi bruger den første uge i og omkring den hellige dal i Andesbjergene, hvorefter vi kører til den store Titicacasø. Nu går turen mod Colcakløften, hvor de mægtige kondorer svæver majestætisk i opvinden. Videre til den tørre kystørken og Nazcalinjerne, som vi ser fra en flyver. Vi runder rejsen af ved kysten med søløver og pingviner. Rejsen er krydret med god mad og ledes af vores kompetente rejseledere.

  Frapris: 28.900 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

  Prisen inkluderer:

  • Flyrejse t/r
  • Overnatninger på hoteller og ved lokale familier i Den Hellige Dal
  • Halvpension i alt 32 måltider foruden mad på de oversøiske flyvninger.
  • Al transport ifølge program fx flyvetur over Nazcalinjerne og togrejse til Machu Picchu
  • Stor udflugtspakke og alle entré-udgifter ifølge program
  • Dansk rejseleder og lokale guider
  • Drikkepenge til lokale guider og chauffører
  • Guidebog om Peru fra Akademisk Rejseforlag (2015)

  Se tilbuddet her.

  Hvorfor skal du tage på rundrejse til Peru i 2020?

  Fordi man ikke bare ser Machu Picchu, men ser et alsidigt land med sin egen kultur, som er fascinerende og dragende. Den er populær pga. alpaka-tekstilerne og pga. den mystik, der omslutter flere af de steder, vi ser, hvor der ikke nødvendigvis findes et svar på hvorfor og hvordan. Det være sig Nazcalinjernes årsag eller inka-test centret Moray. Og så er den populær, fordi den har en rigtig skarp pris, og vores gæster synes altid, at de har fået rigtigt meget for pengene.

  Vil du sammeligne priser på rejser til Peru?

  Se flere rejser til Peru i Travelmarkets temasøgemaskine.

  Søg selv efter populære rundrejser i 2020

  Jeg håber, at du har fået god inspiration til din næste eller måske endda første rundrejse.
  Foretrækker du at rejse med en dansk rejseleder, kan du vælge imellem over 200 rundrejser her.

  Jeg vil selvfølgelig også gerne høre fra dig, hvis du har været på en fantastisk rundrejse, som du kan anbefale. Brug gerne kommentarfeltet til at give andre et godt tip til, hvor de skal tage hen.

  Fotos:
  Topfoto – populære rundrejser i 2019 (c) istockphoto / ferrantraite
  Rundrejse i Egypten (c) Younes Rejser
  Rundrejse på Borneo (c) InterTravel
  Rundrejse i Kroatien (c) Albatros Travel
  Nepal og Bhutan(c) Kipling Travel
  Rundrejse i Kenya og badeferie på Zanzibar (c) Afrika-Safari.dk
  Rundrejse i Peru (c) Viktors Farmor
  Rundrejse i Vietnam (c) Top Tours
  Rundrejse i Vietnam (c) Vietnam Travels
  Rundrejse i Thailand (c) Stjernegaard Rejser
  Kombinationsferie i New York og Jamaica (c) USA Rejser
  Singlerejse på Cuba (c) Svane RejserSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.