Rejser til Montenegro

Rejser til Montenegro

Montenegro er et af de helt nye charterlande, også ikke alligevel. Mange danskere har sikkert besøgt landet, da det var en del af Jugoslavien. Strande er stadig lige så flotte, befolkningen lige så venlig og klimaet lige så godt.

Billige rejser til Montenegro

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Montenegro

Hotel ACD Wellness & Spa
Hotel ACD Wellness & Spa Dobbeltværelse delvis havudsigt (Side Sea View)
Herceg Novi, Øvrige Montenegro, Montenegro 7. maj fra København 7 nætter
4.349,- Vælg
Eco Hotel Carrubba
Eco Hotel Carrubba Dobbeltværelse
Tivat, Montenegro 18. jun fra København 7 nætter
6.908,- Vælg
Bedøm rejsemål (78 bedømmelser)
4.3

Charterrejser til farverige Montenegro

Montenegro er et farverigt, spændende og anderledes land, beliggende i den sydligste del af Europa. Montenegro har en formidabel kyststrækning ud til Adriaterhavet, og er – til trods for konkurrenter som Italien og Kroatien – kendt for at have nogle af de bedste strande ud til havet. Montenegro ligger under sydens subtropiske himmelstrøg, og har igennem sommeren gennemsnitstemperaturer på omkring de 30 grader.

En broget, historisk fortid præget af kulturer fra hele verden, gør samtidigt landet til et af de mest mangfoldige og varierende i hele Europa. Til trods for landets lille størrelse er naturen i Montenegro i absolut særklasse. Udover de geniale strande, finder man bjerge, skove, dale og klipper, som byder på utallige oplevelser til den aktive ferie.

Med charterrejser til Montenegro har man en enestående mulighed for at opleve et helt særligt land.

Byerne i Montenegro

Montenegros kystbyer er en klasse for sig. Mange af dem har tårnhøje bymure, som strækker sig langs den kridhvide kyst, hvor det lyseblå vand dovent bølger ind over stranden.

Byen Kotor i Kotor-bugten er grundet sin smukke beliggenhed og enestående historiske arv, blevet optaget på UNESCOs liste over verdensarven.

I byen Budva finder man en riviera, der skarpt konkurrerer med de smukkeste i Frankrig. Det er også i Budva, at størstedelen af montenegrinerne selv tager på ferie, blandt andet grundet byens eminente og trygge natteliv, de fantastiske strande og de gode restauranter.

I Montenegros indland finder man den smukke natur, som byder på gode og sikre vandre- og cykelruter, historiske seværdigheder såsom borge, klostre og moskeer, samt små, hyggelige bjergbyer. Ligegyldigt hvor man bor i Montenegro, er der aldrig mere end en kort køretur til naturens rolige omgivelser.

Hele landet har et generelt meget lavt prisniveau, og i kombination med billige charterrejser muliggøres en enestående, luksuriøs og uforglemmelig rejse.

Er det sikkert at rejse til Montenegro?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Montenegro, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Montenegro.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Montenegro | Charterresor till Montenegro

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Montenegro

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Montenegro?

Du kan rejse til Montenegro fra København (Kastrup)

Charterbureauer med charterrejser til Montenegro

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med Sunweb

Find rejsen til Montenegro her

Find inspiration til Montenegro her