Afbudsrejser til Montenegro

Afbudsrejser til Montenegro

Afbudsrejser til rejsemål i Montenegro

Fly + Hotel

Første afrejse

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.
Regent Porto Montenegro
Regent Porto Montenegro Classic-værelse med balkon el. terrasse
Tivat, Montenegro 18. mar fra København 7 nætter
5.249,- Vælg
Hotel La Roche
Hotel La Roche Prestige-værelse (udsigt til bjerg)
Tivat, Montenegro 18. mar fra København 7 nætter
7.588,- Vælg
Bedøm rejsemål (74 bedømmelser)
4.5

Afbudsrejser til Montenegro

Oplev en enestående mulighed for at besøge et land, som vil overraske på alle mulige måder. I Montenegro finder man fine badestrande, den sydligste fjord i Europa, en genial gastronomisk kultur, monumenter og gamle klostre samt et uovertruffet klima. Den montenegrinske natur byder på en varierende skønhed, hvor bjerge, kløfter, strande og dale udgør ideelle rammer for en aktiv og smuk ferie.

Montenegro er beliggende under sydens subtropiske himmelstrøg og med en af de bedste kyststrækninger ud til det varme Adriaterhav. Ud over den interessante historiske og kulturelle arv, den enestående natur, det lave prisniveau og den venlige, imødekommende befolkning, finder man i Montenegro nogle af de bedste strande langs hele Adriaterhavskysten.

Montenegros kultur og historie

Montenegro har en broget fortid bag sig, hvor mange forskellige kulturer har været med til at forme landet. Dette giver et af Europas mest interessante lande, hvor den romerske, ortodokse, katolske, østlige og vestlige kulturelle arv præger bybillederne. I Montenegros indland finder man desuden en stor del klostre, moskeer, borge og templer.

Som noget sjældent har Montenegro også en hel by, som er blevet optaget på UNESCOs liste over verdensarven. Kotor hedder byen, og er bestemt et besøg værd.

Nutidige Montenegro

En stor velstandsstigning i landet har bidraget med en stor del optimisme og glæde som fylder ud i landets byer. Dog har prisniveauet forholdt sig uændret, hvilket – i kombination med afbudsrejser – muliggør en meget prisvenlig og luksuriøs ferie for alle typer rejsende.

Det moderne Montenegro har meget at byde på. Langs Adriaterhavskysten er landet kendt for sit eminente køkken, hvor især friskfangne fisk spiller den vigtigste rolle. Byerne langs kysten varierer en del fra hinanden, hvor nogle favoriserer børnefamilierne, andre det romantiske og nogle få den endeløse fest under den varme nattehimmel.

Med afbudsrejser til Montenegro bliver ferien perfekt.

Er det sikkert at rejse til Montenegro?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden. Det er dog blevet mere usikkert under coronapandemien.

Er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Montenegro, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Læs også om regler ved indrejse til Danmark på Coronasmitte.dk.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Montenegro.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Sverige og Norge:
Sista Minuten till Montenegro | Restplasser til Montenegro

Rejseselskaber med afbudsrejser til Montenegro

  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med Spies
  • Billige afbudsrejser med TripX

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Montenegro?

Du kan rejse til Montenegro med Escapeaway og Spies. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Montenegro?

Du kan rejse til Montenegro fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup) og Hamborg.

Er afbudsrejser til Montenegro populære?

Ja, afbudsrejser til Montenegro er populære. Vores brugere giver Montenegro 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Montenegro her

Hvad koster afbudsrejser til Montenegro?

Prisen på afbudsrejser til Montenegro skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 5.697,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Montenegro her

Find inspiration til Montenegro her