Afbudsrejser til Montenegro

Afbudsrejser til Montenegro

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejselufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg

Afbudsrejser til Montenegro

Bedøm rejsemål
4,4
(48 bedømmelser)
Oplev en enestående mulighed for at besøge et land, som vil overraske på alle mulige måder. I Montenegro finder man fine badestrande, den sydligste fjord i Europa, en genial gastronomisk kultur, monumenter og gamle klostre samt et uovertruffet klima. Den montenegrinske natur byder på en varierende skønhed, hvor bjerge, kløfter, strande og dale udgør ideelle rammer for en aktiv og smuk ferie.

Montenegro er beliggende under sydens subtropiske himmelstrøg og med en af de bedste kyststrækninger ud til det varme Adriaterhav. Ud over den interessante historiske og kulturelle arv, den enestående natur, det lave prisniveau og den venlige, imødekommende befolkning, finder man i Montenegro nogle af de bedste strande langs hele Adriaterhavskysten.

Montenegros kultur og historie

Montenegro har en broget fortid bag sig, hvor mange forskellige kulturer har været med til at forme landet. Dette giver et af Europas mest interessante lande, hvor den romerske, ortodokse, katolske, østlige og vestlige kulturelle arv præger bybillederne. I Montenegros indland finder man desuden en stor del klostre, moskeer, borge og templer.

Som noget sjældent har Montenegro også en hel by, som er blevet optaget på UNESCOs liste over verdensarven. Kotor hedder byen, og er bestemt et besøg værd.

Nutidige Montenegro

En stor velstandsstigning i landet har bidraget med en stor del optimisme og glæde som fylder ud i landets byer. Dog har prisniveauet forholdt sig uændret, hvilket - i kombination med afbudsrejser - muliggør en meget prisvenlig og luksuriøs ferie for alle typer rejsende.

Det moderne Montenegro har meget at byde på. Langs Adriaterhavskysten er landet kendt for sit eminente køkken, hvor især friskfangne fisk spiller den vigtigste rolle. Byerne langs kysten varierer en del fra hinanden, hvor nogle favoriserer børnefamilierne, andre det romantiske og nogle få den endeløse fest under den varme nattehimmel.

Med afbudsrejser til Montenegro bliver ferien perfekt.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK