Skønne og smukke Montenegro

Billige flybilletter til Montenegro

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Montenegro

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Skønne og smukke Montenegro

Beliggende på samme breddegrader som Italien og Spanien, med kilometervis af kyststrækning ud til Adriaterhavets varme, finder man det strålende Montenegro. Kyststrækningen byder på charmerende havne, kulørte rivieraer, perlehvide strande og Adriaterhavets varme, rolige bølger.

Man kan forestille sig de bedste strande fra Kroatiens kyst, de buldrende bjerge fra Schweiz, dybe kløfter som i Colorado, torve og bygninger som de smukkeste i Venedig og byer så gamle som det ældste af Grækenland pakket ind i middelhavets perfekte klima og sammenpresset på et geografisk småt areal – og man har en tilnærmelsesvis idé om, hvor storslået Montenegro egentlig er.

Smukke Kotor

Det er svært at nævne Montenegro uden samtidigt at nævne Kotorbugten. Kotor er uden tvivl et af landets smukkeste steder, hvorfor UNESCO også har valgt at placere området på sin anerkendte liste over verdensarven. Kotor er beliggende tæt på kyststrækningen, hvorfor man både kan bo eller besøge bugten og samtidig nyde kyststrækningens oplevelser.

Historie i Montenegro

Rent historisk har Montenegro en meget unik og broget fortid, som i dag ses afspejlet i byernes arkitektoniske sammensætning. Langs størstedelen af kystbyerne slænger hvide, antikke bymure ud mod Adriaterhaves lyseblå overflade. Romerske, græske, tyrkiske og russiske bygninger dominerer bybilledets kulørte sammensætning.

I kystbyen Budva finder man landets bedste natteliv, hvor der både festes på beværtningerne, natklubberne og i månens lys. Byens riviera overgår langt de smukkeste i Frankrig og det er her, at man finder de mest eksklusive og avantgarde restauranter, barer og gallerier.

Liv og glade dage

Hele kysstrækningen er en lang parade af liv og glade dage. Her mangler aldrig noget og alle typer af rejsende kan nemt finde sit helt rette sted. Størstedelen af byerne er yderst familievenlige og helt uden larmende natteliv. Strandene forholder sig derimod stadig i verdensklasse, lige så vel som hotellerne.

Montenegro er spændende og medrivende. Bestil dine billige flybilletter i dag - du kan finde flybilletterne her på siden ved at bruge søgeformularen øverst. Søg gerne på flere datoer og fra flere afrejsesteder, så har de bedre mulighed for at finde de billigste flybilletter til din rejse.Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Montenegro:
København til Podgorica
29. november til 14. december fra kr. 345,-

Bedøm rejsemål
4,5
(157 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Montenegro

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.