Flybilletter til Tivat

Billige flybilletter til Tivat

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Tivat

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.

Flybilletter til Tivat

Tivat er en by i Kotorbugten i det sydvestlige Montenegro. De fleste turister kommer her for at nyde livet ved de smukke strande.

Vandet er varmt, roligt og velegnet til svømning, vandski, sejsport og kanoture. Tivat Riviera har 17 strande med et samlet areal på 31.000 m², og faciliteter nok til at tilfredsstille selv den mest kræsne badegæst.

Du kan søge efter billige flybilletter til Tivat i flysøgemaskinen her på siden. Så snart du ved, hvornår du skal rejse, bør du oprette en flyprisagent. Så får du en daglig mail, hvor du bliver opdateret om prisen på din flybillet. Og så slipper du for at bruge timevis hver aften på at trawle hundredvis af forskellige onlinebureauer.

Hvad der for alvor har sat skub i udviklingen af turisme i Tivat er opførelsen af Porto Montenegro, en marina i verdensklasse med tilhørende ferieboliger, signaturrestauranter, velbesøgte barer og et stort udvalg af aktiviteter inden for sport, kultur og rekreation. Den surrealistiske by-i-byen dækker et område på 24 hektar, hvor der tidligere lå et arsenalskibsværft og en flådebase.
Når projektet står færdigt, bliver der plads til 630 luksusyachter, heraf 130 superyachter. Komplekset er åbent for offentligheden og er et godt sted at drive rundt og sende lystne blikke til de overdådige fartøjer. Alle børn elsker legepladsen, som er udformet som et sørøverskib og ligger lige ved indgangen. Her er også et søfartsmuseum.

Der er ikke forfærdelig meget at se eller tage sig til i Tivat. Men det er en rar lille by med gode udflugtsmuligheder og dejlige strande. Byparken er stor og grøn, og har marinanen givet dig lyst til en tur på havet, er der også mulighed for en bådtur ud til de nærliggende øer. Eller du kan tage en dagtur til Kotor, en velbevaret middelalderby, kun 10 km væk.

Find dine billige flybilletter til Tivat her.

Populære lufthavne med fly til Tivat

Flybilletter fra København til Tivat

Andre populære lufthavne for flyrejser til Montenegro

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.