Et tropisk resort med en swimmingpool foran havet flankeret af palmetræer og parasoller.

Billige rejser til Mauritius

Mauritius er for mange en drømmedestination, som man bare skal besøge én gang i livet. Man kan nemlig se frem til en ferie i Mauritius, som er et sandt paradis, hvor omdrejningspunktet er forkælelse! Rejser til Mauritius er eksklusive og fortryllende, og du vil opleve en gæstfrihed, som vil give dig en stor og uforglemmelig oplevelse.

Billige rejser til Mauritius

Fra København

Fra Billund

Udvalgte rejsetilbud til Mauritius

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

Mon Choisy Beach R
Mon Choisy Beach R Studio UDSIGT TIL HAVE
Mauritius 11. nov fra Billund 7 nætter
9.995,- Vælg
SALT of Palmar
SALT of Palmar DOBBELT UDSIGT TLI HAVE KING-SENG
Mauritius 9. sep fra København 7 nætter
10.645,- Vælg
Domaine de Grand Baie
Domaine de Grand Baie 1-værelses lejlighed inkl. morgenmadsbuffet
Mauritius 25. nov fra Aalborg 7 nætter
13.495,- Vælg
Bedøm rejsemål (58 bedømmelser)
4.5

Charterrejser til Mauritius

Rejs til skønne Mauritius
Book en rejse til Mauritius, og du vil kunne nyde en ferieø med hvide sandstrande, krystalklart vand og et behageligt klima.
Et rejsemål som Mauritius er perfekt til en drømmerejse, hvis der skal være noget helt særligt at fejre, såsom en bryllupsrejse, jubilæum eller en rund fødselsdag.

Har man holdt øje med priserne på rejser til Mauritius, vil man se et prisniveau, som ikke er så højt, som det tidligere har været. Det er derfor nu muligt at købe charterrejser til Mauritius uden helt at blive ruineret.

Der er mange muligheder for at besøge den smukke ø. At finde pakkerejser til Mauritius kunne fx være et bud, for så er der tænkt på det hele.

Men hvor ligger Mauritius? Hvis du kigger på et kort, kan du finde øen øst for Madagaskar i Det Indiske Ocean.
Mauritius har i øvrigt været hollandsk, fransk og engelsk koloni, og der tales derfor engelsk, fransk og kreolsk.

Kultur og seværdigheder
Mauritius måler 70 km i længden og 45 km i bredden. Når du rejser til Mauritius, er der basis for en ferie med total afslapning. Men udover de smukke strande, kan du på din Mauritius rejse også glæde dig til naturoplevelser som smukke bjerge, te-plantager, botaniske haver, det frodige naturreservat Vallée de Ferney og de imponerende vandfald ved Tamarin eller Chamarel. Eller hvad med at se naturfænomenet Seven Coloured Earths, som er et smukt farvespil i jordens overflade?

Når vi taler om kultur, kan vi ikke komme udenom øens hovedstad Port Louis. Byen er en spændende blanding af folkeslag og kulturer. Nej, du kommer ikke til at kede dig, for Mauritius seværdigheder er der nok af til en hel ferie.

Klima på rejser til Mauritius
Når man taler om klima, har Mauritius sol og varme hele året med mikroklimaer, som godt kan give hurtige vejrforandringer. Vandtemperaturerne er stabile på 22-25 grader, og er omtrent de samme hele året rundt, ligesom nætterne også er lune hele året.
Det skønne Mauritius vejr er opdelt i to årstider – sommer og vinter.

Når man taler om Mauritius klima, må højsæson siges at være fra november til april. I den periode ligger dagtemperaturen på knap 30 grader. Februar er varmest med godt 31 grader og høj luftfugtighed. Det kan hænde, at der kommer kraftige regn- og tordenbyger, som heldigvis er af kort varighed.
Den anden halvdel af året – fra maj til oktober – byder på flest solskinsdage og dagtemperaturer på 25 grader. I disse måneder kan der forekomme korte, kraftige regnbyger. De køligste måneder er juli og august.

Strande & havet på Mauritius
Mange tager til Mauritius for at udforske de flotte koralrev på en snorkelferie. Det er oplagt at nyde havet på den måde, når du rejser til Mauritius. Derudover er de lange strande i særklasse med det fineste hvide sand, og de omgiver hele øen. De lavvandede strande er alle populære, men et must er næsten at opleve paradisstranden Île aux Cerfs, som er den mest berømte.
Der er masser af muligheder for at være aktiv på Mauritius. Af vandaktiviteter kan du fx snorkle og dykke, surfe, sejle, fiske og stå på vandski. Og vil du gerne lave lidt uden det behøver at involvere vand og vandsport, kan du spille tennis og golf.

Mad & drikke
Når du har fundet fly og hotel i Mauritius, er du godt på vej til en skøn ferie. Måske har du fundet et rigtigt paradis hotel fx hotel Ambre Mauritius, som er et voksenhotel – eller Cosy Mauritius eller Long Beach Mauritius. De fleste hoteller tilbyder halvpension eller All Inclusive, og du kan glæde dig til kreolske, franske, indiske og også internationale retter.
Mauritius All Inclusive er for mange indbegrebet af luksus og ren afslapning ikke at skulle tænke på indkøb og madlavning.

Shopping
Hvis du er til shopping, vil du sikkert gerne bruge din Mauritius valuta. Med de mauritiske rupee kan du gøre indkøb i forskellige gode og hyggelige butikker og få fyldt kufferten op med lidt sommertøj og diverse souvenirs.
Sådan kommer du rundt på Mauritius
Når du ankommer med fly til Mauritius, kan du se frem til en skøn ferie – uanset hvilket af de forskellige rejsemål på Mauritius, du har valgt. Med hensyn til transport kan du fx enten leje en bil eller komme omkring med taxi, når du rejser til Mauritius. Det kan heldigvis gøres for rimelige penge.

Flyvetider & tidsforskel til Mauritius
At rejse til Mauritius tager et godt stykke tid, og du skal regne med en flyvetid fra 16 timer med 1 mellemlanding. Det gælder derfor om at udnytte de mange timers transport på bedste vis.
Mauritius flyvetid kan bruges til at høre musik, slappe af, sove eller til at læse om rejser til Mauritius.
Hvad angår tidsforskel, er den dansk tid + 3 timer (under sommertid dansk tid + 2 timer).

Få mere information på Mauritius’ officielle turistråds hjemmeside.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Mauritius

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Mauritius?

Du kan rejse til Mauritius fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Er det sikkert at rejse til Mauritius?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Mauritius, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Mauritius.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Mauritius | Charterresor till Mauritius

Charterbureauer med charterrejser til Mauritius

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med Spies