Besøg den lille perle Mauritius

Billige flybilletter til Mauritius

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Mauritius

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Besøg den lille perle Mauritius

Mauritius er en lille perle i det indiske ocean. Vest for Afrika, øst for Madagascar og sydøst for Seychellerne ligger den lille ø med kun lidt over en million indbyggere, som alle soler sig året rundt sammen med et væld af turister.

For Mauritius er et populært rejsemål, og øens befolkning og samfund er – i takt med at interessen for at besøge øen er steget – blevet rigtig dygtige til at håndtere og servicere turister. Det er mange steder på øen et eksempel på.

Tag for eksempel Grand Bay. Her har turister mulighed for i dagtimerne at shoppe i de mange butikker på gaden, klatre i klipper, lave vandsport eller sejle i speedbåd, og senere på dagen kan de lade sig forkæle med lækker mad og farverige cocktails, inden de om aftenen kan være med i en garanteret god fest.

Mauritius bombarderer dig med indtryk

Øen er beboet af en interessant befolkning. Den består nemlig af mange forskellige mennesker med forskellig baggrund. Kolonitiden har sat sit præg på den nuværende befolkning, så du vil opleve folk med baggrund fra de fleste kontinenter, og det betyder også, at man som turist møder muslimer, kristne og hinduer, som alle har bidraget til at gøre øens byer og butikker til noget helt særligt. I tillæg kan man nyde mad fra alverdens forskellige køkkener – ikke bare i de gode restauranter, men også i gadekøkkener, som er meget populære.

I modsætning til andre eksotiske rejsemål som Mauritius, så er netop denne ø enormt nem at komme til og færdes i rent praktisk. Her er samfundet opbygget omkring et moderne demokrati, uddannelsesniveauet er højt og så er der en god infrastruktur. Overbevist? Så skynd dig at købe nogle billige flybilletter.Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Mauritius:
København til Mauritius
21. januar til 1. februar fra kr. 3.855,-

Bedøm rejsemål
4,6
(196 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Mauritius

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.