Find nogle af de billige flybilletter til Accra

Billige flybilletter til Accra

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Accra

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.

Find nogle af de billige flybilletter til Accra

En af de største turistattraktioner i Ghanas hovedstad Accra er Kwame Nkrumah Memorial Park. Så start din ferie her og få et indtryk af landets nyere historie. Inde i parken står der et stort monument dedikeret til Kwame Nkrumah, som førte Ghana til sin selvstændighed, efter at landet havde været under britisk styre. Nkrumah blev efter frigørelsen udnævnt til landets første præsident, og da han døde blev han begravet i det mausoleum, som også ligger i denne park.

Bliv ført yderligere ind i landets fascinerende historie og kultur her i det nationale museum, hvor du ofte ser udstillinger af tøj, instrumenter og redskaber, som er blevet brugt gennem tiden. Du kan også se masser af historier og udstillinger om den slavehandel, som har fyldt enormt meget i den ghanesiske historie.

Opdag et stykke dansk historie i Accra

Besøg også Osu Castle, regeringens hovedsæde i Accra, som rent faktisk har en dansk forbindelse. Fort Christiansborg, som det er blevet navngivet, var centrum for den danske slavehandel i Caribien i det 17. århundrede, og fortet var primært ejet af danskere, indtil det i 1850 blev solgt sammen med de danske kolonier i Afrika og Indien.

Dine billige flybilletter til Accra giver dig også mulighed for at dyppe tæerne i vandet ved Labadi Beach. Stranden ligger mellem de dyreste hoteller i hovedstaden, og det er ofte besøgt af turister. Selv om det primært er turister, der kommer her, så er der også mulighed for at blive godt underholdt af lokale kunstformer. Mellem gadehandlerne er der ofte lokal musik og dans, og hvis du er heldig kan du selv få lov til at være med. Bestil dine billige flybilletter til Accra nu.

Andre populære lufthavne for flyrejser til Ghana

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.