Flyv til Ghana

Billige flybilletter til Ghana

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere

Flyv til Ghana

Køb billige flybilletter til Ghana og kom tæt på landets fascinerende historie.

Turismen i Ghana i det vestlige Afrika er godt i gang med at udvikle sig i en positiv retning. Flere og flere mennesker uden for Afrika efterspørger rejser til Ghana, og det er kun forståeligt, for landet er i positiv vækst, og det er et godt og behageligt sted at starte, hvis man gerne vil opleve Afrika for første gang. Lokalbefolkningen er enormt venlig, vil du opleve med det samme, og så er der også muligheder for at opleve afrikansk kultur, når det er mest attraktivt.

Man er nødt til at dykke ned i landets historie, som rummer masser af interessante historier. En stor del af Ghanas historie har handlet om slaveri, og derfor er der også mulighed for at se levn fra den periode. For eksempel ligger der stadig fort og bygninger, som er bygget af kolonister, som ville drive slavehandel. Fortet i Elmina er i den forbindelse et kig værd, og det samme er fortet i Cape Coast. Begge er i øvrigt på UNESCOs verdensarvsliste.

Se Ghanas skønne natur

Tager man væk fra de store byer, så er der også masser af ting at se og opleve inde i landet. Lidt uden for Kumasi i Ashanti-regionen ligger Bosumtwi-søen. Den er blevet til ved et meteornedslag og det er anslået, at den er over en million år gammel.

Søen har en enorm spirituel betydning for det lokale folk i regionen, for de tror på, at de dødes sjæle skal til søen her for at møde guden Twi og starte deres videre færd.

Derudover er det bare et meget smukt sted. Omkring søen ligger høje bjerge og danner en billedskøn ramme om vandet, så det er bestemt et sted, man bør overveje at besøge i Ghana. Bestil dine billige flybilletter nu.

De mest populære lufthavne i Ghana

Find rejsen til Ghana her

 
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK