Fantastiske Sharm el Sheikh

Billige flybilletter til Sharm El Sheikh

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere

Fantastiske Sharm el Sheikh

Fantastisk lange sandstrande, hvor børnene kan lege, og du imens kan slappe af i en strandstol; bølgerne fra Det Røde Hav, et af de bedste dykkersteder i verden, laver soundtracket til filmen ”den perfekte ferie”; og maden er ny og spændende og fås til næsten ingen penge – mine damer og herre, velkommen til turistparadiset Sharm el Sheikh, stedet, der imponerer hele familien.

Hvor ligger Sharm el Sheikh?

Sharm el Sheikh ligger på Sinai-halvøen ud mod det Røde hav. Det har været kendt længe som et populært mål for rejsende, men er gået fra at være stedet for rygsækrejsende til en mere familievenligt destination. Det ligger langt væk for det mere centrale Egypten, så evt. uroligheder lader Sharm el Sheik sig ikke påvirke af.

Afslappende og oplevelsesrigt

Sharm el Sheikh har flere forskellige ting at byde på, så rejsende dertil ikke er fastlåst til en slags tidsfordriv. For der er lidt til enhver smag og til enhver aldersgruppe. Temperaturen ligger omkring mellem 22-28 grader hele året rundt, så der er garanti for sol og godt vejr.

Når man siger Sharm el Sheikh, er det første mange tænker på dykning, og det er der en grund til: Undervandslivet i Det Røde Hav er fuldstændigt fantastisk, hvad end du kan lide at snorkle, svømme eller Scuba dive.

Men Sharm el Sheikh er også mere end dykning! Der er fyldt med hyggelige caféer, interessante souvenir-shops og gode restauranter. At Sharm el Sheikh ligger på Sinai-halvøen skaber mange muligheder for opdagelser i ørkenen. Du udforske Sinai på kamel, ATV eller i jeep. Er du interesseret i bibelsk historie, kan du desuden også følge Moses fodspor rundt i ørkenen, hvor han gik i fyrre år og bl.a. modtag Pagtens Ark.

Flybilletterne er ofte billige, og du bliver rig på oplevelser og gode minder!

 
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK