Solnedgang ved stranden med stråparasoller og liggestole med udsigt over havet.

Billige flybilletter til Taba

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Taba – sol, bad og porten til Egypten

Anskaf dig en billig flybillet til Taba, og du får ikke blot lov til at opleve fantastiske Egypten og alt, hvad det indebærer af dejlige sandstrande og farverige basarer, for det er også det perfekte udrejsested, hvis du vil besøge Israel og Jordan. Dvs. du betaler for en flybillet til én destination, men får to andre med i købet – det er da en god aftale!

Taba ligger helt ned til Det Røde Hav ved den Israelske grænse. Det er et roligt område, langt væk fra regionale problemer, så du kan nyde de dejlige strande i fredelige omgivelser. Og for det ikke skal være løgn, så ligger Jordan ikke mere end tyve kilometer fra Taba også – så køb en billig flybillet dertil og vær tæt på det hele!

Hvad du kan opleve i Taba

Taba er først og fremmest en badeby. Strandende er fantastiske og Det Røde Hav er kendt for sin klarhed og fantastiske undervandsliv, så er du vild med, eller kunne godt tænke dig at lære, at dykke – både med snorkel og iltflasker – vil du bestemt ikke blive skuffet over Taba!

Hvis du mere bare er til en afslappende dag i en strandstol, måske med en drink eller sodavand i hånden, så er Taba også det rigtige sted: Der er masser af hyggelige strandcaféer og barer, der helt sikker vil falde i din smag.

Vælger du at tage til Israel, kan du bl.a. besøge den hyggelige badeby Eilat, eller hvad med det historiske bjerg Masada, der begge kan besøges på en dag.

Hvis du også er interesseret i Jordan og den imødekommende beduinkultur er Petra et oplagt rejsemål. Petra er et af verdens syv vidundere, og det enorme område af gamle templer og bygninger vil uden tvivl imponere langt de fleste.

Andre populære lufthavne for flyrejser til Egypten

Populære rejsemål i Afrika