Afbudsrejser til Sinai med Det Røde Hav

Afbudsrejser til Sinai med Det Røde Hav

Find en billig afbudsrejse til Sinai med Det Røde Hav her på Travelmarket. Sol, varme og afslapning, verdensklasse snorkling og dykning, shopping, lækre restauranter, guddommelige seværdigheder, sjove aktiviteter, og venlige mennesker - sådan er Sinai. Hav en rigtig dejlig rejse til Sinai med Det Røde Hav.

Billige afbudsrejser til Sinai med Det Røde Hav

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Find en billig afbudsrejse til Sinai med Det Røde Hav

Varme briser fylder luften med feriestemning, solen bager fra en skyfri himmel, og børnene hygger sig med leg og badning i det pragtfulde, varme havvand. En afbudsrejse til Sinai og Det Røde Hav er en gave til dig, der elsker fredelig afslapning og hyggelig feriestemning krydret med storslåede seværdigheder, smukke attraktioner og muligvis noget af verdens bedste dykning.

Sinais paradisiske strande med nemo-fisk, koraller og delfiner

Siden tidernes morgen er mennesker taget til Sinai og Det Røde Hav for at få ro, når de trængte til at komme væk fra livets strabadser. Men her er virkelig også noget for enhver smag og alder.
Strandene på Sinai-halvøen er intet mindre end paradisiske med det rene, gyldne strandsand, der strækker sig, som lange boulevarder med laguner, bugter og palmer, kilometer efter kilometer. Havvandet er helt utroligt her. Det Røde Hav er dejligt solopvarmet, og her vokser utallige smukke koraller, hvor nemo-fisk boltrer sig, tæt på kysten. Vil du gerne opleve delfiner i deres naturlige element, kan du komme ud og hilse på de pragtfulde dyr på en arrangeret bådtur.

Fantastiske Sharm el Sheik og Dahab

Sharm el Sheik ligger ved et gammelt fiskerleje, og byen og området emmer af en utrolig hyggelig stemning med en lokal, livlig charme. Her er fantastiske strande med uovertrufne dykker- og snorklemuligheder ved Sharm el Sheik, og får du lyst til lidt afveksling med byliv og shopping, er her også rigtig gode muligheder for det.
Sharm El sheik er en meget familievenlig feriedestination med utallige aktiviteter og seværdigheder for alle aldre. Og så er her mange gode restauranter, caféer og barer, som serverer glimrende mad og dejligt kolde drikke. Her er skønt at gå aftentur, slappe af og nyde livet, når nattens stjernehimmel bliver tændt.
Dahab har været ferieby i mange år, og byen og området er helt sikkert et sted, du vil holde af. Her er en meget rolig og tilbagelænet stemning, hvor alle trives godt. Byen er ikke helt så udviklet som mange andre feriebyer ved Det Røde Hav, men dét er bare charmerende, og du finder både gode forretninger, caféer og restauranter her.
Der er nogle spektakulære dykkermuligheder ved Dahab, som du ikke finder andre steder ved den egyptiske rødehavskyst.

Guddommelige oplevelser på en Sinai-ferie

Ved strandene kan du både snorkle og dykke, hvis du gerne vil se nærmere på det farverige dyreliv under havets overflade.
Er du ivrig golfspiller, er der flere glimrende golfbaner på Sinai.
Men vil du gerne opleve noget andet end strand, hav og badestemning, er en tur ud til en af Sinais beduinbyer en spændende oplevelse. Du kører igennem områder med sanddyner, golde klipper og smukke bjerge, hvor der bliver utroligt varmt midt på dagen.
Ligeledes er et besøg ved Skt. Katarina Klostret helt fantastisk. Klostret ligger ved Sinai-bjerget, hvor Moses, ifølge Biblen, modtog de 10 bud af Gud.
Oplev når himlen farves i røde og gyldne farver af solopgangens lys på toppen af Sinai-bjerget – det er et uforglemmeligt syn!

Så find en billig afbudsrejse til Sinai med Det Røde Hav og få en rejseoplevelse, du vil huske resten af livet! Hav en god rejse.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Sinai med Det Røde Hav

  • Billige afbudsrejser med Amisol Travel
  • Billige afbudsrejser med Atlantis Rejser
  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med TripX

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Sinai med Det Røde Hav?

Du kan rejse til Sinai med Det Røde Hav med Amisol Travel, Atlantis Rejser, Escapeaway, SOLFAKTOR og TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Sinai med Det Røde Hav?

Du kan rejse til Sinai med Det Røde Hav fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Århus (Tirstrup).

Er afbudsrejser til Sinai med Det Røde Hav populære?

Ja, afbudsrejser til Sinai med Det Røde Hav er populære. Vores brugere giver Sinai med Det Røde Hav 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Sinai med Det Røde Hav her

Hvad koster afbudsrejser til Sinai med Det Røde Hav?

Prisen på afbudsrejser til Sinai med Det Røde Hav skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 3.745,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Sinai med Det Røde Hav her