Solrig strand med stråparasoller og en båd tæt på kysten, hav og bjerge i baggrunden.

Afbudsrejser til Dahab

Billige afbudsrejser til Dahab

Fra København

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Dahab

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Hamborg

Swiss Inn Resort Dahab
Swiss Inn Resort Dahab Værelse
26. aug fra København 7 nætter
6.902,- Vælg
Swiss Inn Resort Dahab
Swiss Inn Resort Dahab Superior dobbeltværelse
2. aug fra Hamborg 7 nætter
9.220,- Vælg

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Dahab

Hvad koster afbudsrejser til Dahab?

Prisen på afbudsrejser til Dahab skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 7.183,-. Find den aktuelle pris lige her

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Dahab?

Du kan rejse til Dahab med SOLFAKTOR.

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Dahab?

Du kan rejse til Dahab fra følgende lufthavne: Billund, Hamborg og København.

Er afbudsrejser til Dahab populære?

Ja, afbudsrejser til Dahab er populære. Vores brugere giver Dahab 4,6 ud af 5 stjerner.

Bedøm rejsemål (222 bedømmelser)
4.6

Rejs til Dahab på afbud og mærk solen

Dahab er en solrig destination i Egypten beliggende på den attraktive Sinai-halvø. Byen ligger nordøst for populære Sharm el Sheikh og var oprindeligt en lokal landsby med hovedindtægt fra fiskeri.

Hvis du booker afbudsrejse r til Dahab, vil du hurtigt opleve, at byen er et elsket og kendt for windsurfere, som kommer fra hele verden for at udnytte de attraktive vindforhold og slikke lidt sol senere på dagen. Der er som så mange andre steder ved Det Røde Hav gode muligheder inden for dykning også, men ikke alle laguner og dykkepunkter er for begyndere, så det gælder om at alliere sig med en lærevillig lokal instruktør. Der er over 50 dykkerskoler tilknyttet området – imponerende.

Man flyver normalt til Dahab fra Sharm el Sheikhs internationale lufthavn. Der er gode hotelmuligheder i forskellige prisklasser, ja selv backpacker-budgettet kan tilgodeses, hvis det skal være.

Den gyldne afbudsrejse

Dahab betyder egentlig ”guld” på egyptisk, da området efter sigende rummede guld nedtrillet fra de lokale bjerge i gammel tid. På nutidsdansk kan man vælge at betragte destinationen som guldet inden for afbudsrejser, da der er mange udmærkede fritidssysler at vælge imellem for standardfamilien.

Ud over udfordrende surfing og dykning til teenagedrengen kan mor og far f.eks. tage på kamelridt, jeeptur eller måske se nærmere på det lokale kloster Skt. Kathrine. Det berømte Sinai-bjerg, som nævnes i Biblen, ligger heller ikke så langt væk, hvis man får hyret den rette taxi.

Dahab for alle

Turistdestinationen med ”guld”-navnet blev oprindeligt opbygget stille og roligt i 80erne, og er nu blevet et af Egyptens mest populære steder at overnatte og feriere. Selve byen rummer blandt andet også et mere traditionelt beduin-kvarter, men det er de attraktive muligheder for aktiviteter i vandet og action-muligheder på ATV og andre maskiner, som i dag mest tiltrækker turister fra Europa og andre kontinenter.

Afbudsrejser All Inclusive

Rejseselskaber med afbudsrejser til Dahab

  • Billige afbudsrejser med SOLFAKTOR

Rejsemål med afbudsrejser til Sinai med Det Røde Hav

Afrejselufthavne til Dahab