Rejser til Dahab

Rejser til Dahab

Billige rejser til Dahab

Fra København

Fra Aarhus

Udvalgte rejsetilbud til Dahab

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Aarhus

Hotel Swiss Inn Resort Dahab
Hotel Swiss Inn Resort Dahab Familieværelse delvis havudsigt
Dahab, Sinai med Det Røde Hav, Egypten 7. okt fra København 7 nætter
5.905,- Vælg
Hotel Swiss Inn Resort Dahab
Hotel Swiss Inn Resort Dahab Familieværelse delvis havudsigt
Dahab, Sinai med Det Røde Hav, Egypten 20. okt fra Aarhus 7 nætter
All Inclusive
7.737,- Vælg
Bedøm rejsemål (86 bedømmelser)
4.5

Forelsk dig i Dahab

Vi er nødt til at starte med en advarsel: For besøger du Dahab én gang, er der meget stor sandsynlighed for, at du bare er nødt til at komme tilbage.

Det er nemlig uhyggeligt svært ikke at falde for Dahab, for i de smukke og romantiske omgivelser står tiden nærmest stille, mens du bare kan optage og nyde de mange forskellige indtryk. Dahab er i løbet af årene blevet kendt for at være et romantisk sted at tilbringe ferien, og det er rigtigt. Men den kan meget mere end det. Køb billig charterrejser til Dahab og se selv.

Det er ikke forfærdelig mange år siden, at Dahab kun var beboet af lokale beduiner. De levede af at fiske i denne smukke kystby, som på den anden side havde kilometervis af ørken, hvor de gik med deres geder.

Men i 80’erne begyndte området at åbne sig for omverdenen. Først blev det til et feriested for soldater, og siden kom hippierne til byen og satte deres aftryk, som stadig fylder i dag i form af indbyggere og kultur. I 90’erne var det så de eventyrlystne unge, som prægede stedet, for der var jo også mulighed for at dykke, klatre i klipperne og trekke i ørkenen.

Dahab er et alsidigt rejsemål

I dag kan man stadig alle disse ting. Når du har bestilt en af de billige charterrejser til Dahab, så kan du enten nyde livet og lave så lidt som muligt på et sted, du næppe finder flottere i dette område. I Dahab er strandene fantastiske, vandet og vejret er varmt og de unikke og romantiske omgivelser i byen er svære ikke at føle sig hjemme i.

Samtidig har du muligheder for at lave det til en aktiv ferie. Oplev ørkenen med lokale guides, vandr i klipperne omkring byen eller dyk ned i det fantastisk klare vand ved byens hoveddør. Alle er velkommen i Dahab.

Charterrejser til rejsemål i Egypten

Charterbureauer med charterrejser til Dahab

  • Billige charterrejser med Sunweb

Find rejsen til Dahab her