En swimmingpool med udsigt til havet, omgivet af palmetræer og solsenge under parasoller.

Afbudsrejser til Mauritius

Udvalgte rejsetilbud til Mauritius

Domaine de Grand Baie
Domaine de Grand Baie 1-værelses lejlighed inkl. morgenmadsbuffet
Mauritius 3. jun fra København 7 nætter
10.945,- Vælg

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Mauritius

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Mauritius?

Du kan rejse til Mauritius med Spies.

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Mauritius?

Du kan rejse til Mauritius fra følgende lufthavne: Aalborg, Billund, Hamborg og København.

Er afbudsrejser til Mauritius populære?

Ja, afbudsrejser til Mauritius er populære. Vores brugere giver Mauritius 4,6 ud af 5 stjerner.

Hvad koster afbudsrejser til Mauritius?

Prisen på afbudsrejser til Mauritius skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 10.945,-. Find den aktuelle pris lige her

Bedøm rejsemål (50 bedømmelser)
4.6

Afbudsrejser til Mauritius

Vil du på en ferie til en eksklusiv paradis-ø, hvor du samtidig sparer penge på rejsen? Så søg afbudsrejser til Mauritius her i vores søgemaskine.

For at gøre det nemt for dig, har vi samlet tilbuddene fra charterbureauerne, så det eneste du skal gøre for at se hvilke tilbud, der er inden for dine kriterier er at søge her på vores side.

Mauritius er på størrelse med Lolland og Falster og ligger i Det Indiske Ocean. Temperaturen er for os danskere, det vi kalder en perfekt sommerdags-temperatur. Den ligger nemlig året rundt mellem 24 og 32 grader. Af og til kommer der en voldsom byge, som er med til at holde øens natur så smuk og farverig. Men som regel skinner solen fra en blå himmel.

Er du allerede klar til at komme afsted, så kan du søge afbudsrejser til Mauritius her i vores søgemaskine.

En rejse til Mauritius er for de fleste en drømmerejse. Øen ligger øst for Madagaskar, sandstrandet er kridhvidt og havet krystalklart. Havet omkring øen er ideelt til dykning og snorkling. Her får man virkelig en unik oplevelse med et smukt koralrev og fisk i alverdens farver.

Der er rig mulighed for at være aktiv, når I holder ferie på Mauritius. Som nævnt er dykning oplagt, men også surfing, vandski, sejlsport og golf er blandt favorit-aktiviteterne hos øens feriegæster.

Når I søger afbudsrejser til Mauritius, kan I forvente en ferie på hoteller, der generelt er af høje standarder. Og også maden og vinen er af høje standarder. De mest almindelige vine på Mauritius stammer fra Sydafrika eller Australien. Menuen er inspireret af indiske, kinesiske og europæiske traditioner.

Stemningen på denne fantastiske trope-ø er rolig og idyllisk. Og man bliver hurtigt forført af dens skønhed, når man ligger med en drink i hånden på stranden, under de svajende palmer, mens man ser en lille fiskerbåd, der roligt nærmer sig kysten med dagens fangst.

Både kulturelt og religiøst er befolkningen mangfoldig. Her er både efterkommere af koloniherrer fra England og Frankrig, slaver fra Afrika og tilflyttere fra både Kina og Indien. Denne mangfoldighed kommer til udtryk gennem både, maden, tøjet, kunsten, traditioner og religion. Dine sanseindtryk vil derfor blive bombarderet, og du vil få masser af indtryk og virkelig få en oplevelse, du sent vil glemme.

Afbudsrejser til Mauritius kan man sagtens lade sig friste af, selvom man ofte forbinder tropiske rejsemål med en del kaos, blandt andet pga. politiske problemer osv. Men sådan er det bestemt ikke på Mauritius.

Øen er både en paradis-ø pga. klimaet og naturen, men også pga. landet er så struktureret og velordnet, som det er. Uddannelsesniveauet er højt, infrastrukturen veludviklet og demokratiet velfungerende.

Der er vist ingen tvivl om, at en af de spændende afbudsrejser til Mauritius kan vise sig at være en ægte drømmerejse til en trope-ø uden lige. Både trope-ø, veludviklet stat og en imødekommende befolkning, det finder man ikke andre steder end på denne herlige paradis-ø.

Travelmarket.dk ønsker jer en rigtig god rejse!

Afbudsrejser til Mauritius

Afbudsrejser All Inclusive

Er det sikkert at rejse til Mauritius?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Mauritius, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Mauritius.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Restplasser til Mauritius | Sista Minuten till Mauritius

Afrejselufthavne til Mauritius

Rejseselskaber med afbudsrejser til Mauritius

  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med Spies