Rejser til Den dominikanske republik

Rejser til Den dominikanske republik

Krystalklart vand, hvide sandstrande og palmer, der svajer i brisen. Find dine rejser til den Dominikanske Republik her.

Billige rejser til Den dominikanske republik

Den Dominikanske Republik - Et caribisk paradis

Bedøm rejsemål
4,5
(77 bedømmelser)
En charterferie i Den Dominikanske Republik er et møde med et caribisk paradis.. Når du bestiller en af de billige charterrejser til Den Dominikanske Republik, så køber du både adgang til ultimativ afslapning og den udfordrende fysiske oplevelse.

I hvert fald får du lejlighed til at prøve begge ting på denne perle af en feriedestination, som ligger midt i det caribiske hav på øen Hispaniola, hvor landet deler pladsen med Haiti i vest. Klimaet er varmt og lækkert og strandene er fænomenale, så da Columbus i sin tid opdagede øen, skulle det ikke undre, om han smed sig i sandet og tog en lille pause fra opdagelserne – bare for at nyde livet.

Landet har over de seneste mange år oplevet økonomisk vækst som følge af en stigende turisme. Flere og flere udlændinge har opdaget herlighederne her, og foruden sol og strand følger også muligheden for trekking, mountainbiking og vandsport i omgivelser, der bare er skabt til det. Det ser du, når du køber en af vores billige charterrejser til landet. De eventyrlystne vil opdage, at de fysiske aktiviteter er udfordrende i den forstand, at der er alt lige fra regnskov, ørkenlignende områder og sumpområder. Med en guide kan du få en fantastisk afvekslende tur gennem landskabet, eller du kan kaste dig ud i det selv.

Oplev den fascinerende lokale kultur

Når eventyrlysten er stillet, så kan du for eksempel sætte kurs mod den nordlige del af landet. Her er en lang række af luksuriøse hoteller med lækre forhold, men her er også mindre byer, hvor den autentiske lokale stemning stadig hersker i stor stil, og du får virkelig fornemmelsen af det lokale liv med musik, dansk og mad.

Ønsker du dig en charterrejse, hvor alt er let tilgængeligt i et pragtfuldt rejsemål, så skal du til Den Dominikanske Republik. Slap af under palmerne sammen med en venlig lokalbefolkning eller udforsk øens natur og gør det til en aktiv ferie.

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Den dominikanske republik?

Du kan rejse til Den dominikanske republik fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Charterrejser til rejsemål i Den dominikanske republik

Charterbureauer med charterrejser til Den dominikanske republik

Billige charterrejser med Spies
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.