Par slapper af på liggestole ved en solrig strand med udsigt over et turkisblåt hav.

5 tropiske drømmerejsemål – Find din egen favorit

Jessica Heinonen
Turkisblåt vand, hvide strande og en paraplydrink i hånden. Det lyder som beskrivelsen af en utopisk rejsereklame, som skaber længsel efter tropiske strande og et liv i afslapning for læseren. Men på de 5 tropiske drømmerejsemål i denne artikel er det faktisk virkeligheden. Læs videre, og find din egen tropiske favorit.

Læs også: Eksotisk charterferie – mindst 100 tilbud på oversøiske solferier

Drømmeferie i Maldiverne

Tre små hytter på pæle over turkisblåt vand, forbundet med en træbro, med grønne planter i forgrunden og en farverig himmel i baggrunden.

Forestil dig et ørige, der er næsten lige så stort som Portugal, men hvor 98% af arealet er dækket af vand med smukke koraller og farvestrålende fisk – så er du kommet til Maldiverne.

Dette lille paradisagtige ørige ligger i Det Indiske Ocean sydvest for Indien, og du kan både flyve dertil med rutefly og komme dertil på en charterrejse.

Maldiverne er et meget populært rejsemål for dig, der skal på bryllupsrejse, og her tilbydes de nygifte par gode muligheder for forkælelse og afslapning. Men Maldiverne er naturligvis ikke kun for bryllupsrejsende, og mange andre typer af turister besøger øerne hvert år – og heldigvis lurer romantikken lige om hjørnet for alle.

Uanset hvilken ø du vælger at tage til i Maldiverne, kan du være sikker på, at den vil være betagende smuk, og derfor vil din sværeste beslutning inden afrejsen nok være, hvilken ø at du skal vælge, og hvilken drink du skal drikke liggende i liggestolen, når du når frem.

Hvis du skulle få lyst til andet og mere aktivt end afslapning, så er her heldigvis et hav af aktiviteter, du kan kaste dig over. Hvis du vil opleve dyrelivet under havets overflade, så kan du kaste dig ud i snorkling og dykning, og skal musklerne trænes så er der forskellige former for fitness. Drømmer du om at fange en af havets virkelige konger med lidt mere end stang og blink, så kan der arrangeres dybhavsfiskeri fra de fleste hoteller. Er det storbylivet, der trækker, så kan du besøge Maldivernes hovedstad Malé, en by med lidt mere end 150.000 indbyggere og et rigt kulturliv.

Hvorfor skal jeg vælge Maldiverne?

For at besøge det ultimative paradisrejsemål med uendeligt mange flotte strande og udsigter.

Læs også: Ferie på Maldiverne – Er det noget for dig?

Lyder Maldiverne som dit tropiske drømmerejsemål? Find din ferie på Maldiverne i Travelmarkets chartersøgemaskine.

Tjek også: De billigste 3* og 4* charterferier til Maldiverne – lavprisoversigt

Drømmeferie på Bali

En strand med en liggestol og både i vandet under en solnedgang.

Bali er en del af det kæmpestore indonesiske ørige, og øen er et fint startsted, hvis du gerne vil udforske flere af Indonesiens øer. Men måske bliver du også ganske forelsket i selve Bali, hvorfor du, som så mange andre, bliver her på hele din ferie.
Det er nemt at komme til Bali – du kan flyve med rutefly til Denpasar eller vælge en charterrejse.

Mange af Balis flotte strande findes på den sydlige del af øen, og hvis én strand ikke er nok for dig, så kan du strandhoppe rundt på de forskellige strande. Nogle strande er udprægede feststrande, ved andre er surfing, der er i højsædet, nogle er særligt gode for familier med børn, og nogle af Balis strande er bare rigtig gode for dig, der gerne vil slappe af med en bog i den ene hånd og en nypresset juice i den anden.

Bali er naturligvis meget mere end blot dets fabelagtige strandliv. Hvad med en udsigt til de vulkanerne Gunung Agung og Gunung Batur? Det er en helt særlig oplevelse. Hvis du godt kan lide det lidt spirituelle, har Bali et godt udbud af yogaeksperter og –skoler. Desuden er et besøg i nogle af de mange hinduistiske templer på Bali en skøn oplevelse med ro i smukke omgivelser.

Bali er øen med de mange muligheder, og du kan kombinere dem og få præcis den ferieoplevelse, som lige passer til dig.

Hvorfor skal jeg vælge Bali?

For at kombinere strandliv med en mere indsigtsfuld rejse med templer, yoga og fantastiske naturoplevelser.

Læs også: Højdepunkter og rejsebudget til Bali – et eksotisk og eventyrligt rejsemål

Lyder Bali som dit tropiske drømmerejsemål? Find dine rejser til Bali i Travelmarkets chartersøgemaskine.

Tjek også: Billige charterrejser til Bali – lavprisoversigt

Drømmeferie på Kap Verde

To både ligger på en sandstrand ved havet, en vendt med bunden opad og den anden stående normalt.

Charterrejser til Kap Verde øerne bliver mere og mere populære, og det er let at forstå hvorfor. Kap Verde byder nemlig på lange, brede sandstrande, børnevenlige hoteller og et solsikkert klima, så det er nemt for de besøgende at blive forelsket i Kap Verde.

Den gamle portugisiske koloni, Kap Verde, ligger i Atlanterhavet ud fra Afrikas kyst, og den portugisiske indflydelse er stadig meget tydelig på øerne. Sproget er portugisisk, og størstedelen af befolkningen (93%) er katolikker.

Kap Verde er et typisk vinterrejsemål for danskere, og øerne konkurrerer derfor primært med De Kanariske Øer og Thailand om at være årets vintercharterferie nummer 1.

Kap Verde er et godt valg, hvis du vil have en alternativ charterferie, og flere og flere charterselskaber tilbyder rejser til Kap Verde.

Det er strandene, som er i fokus på Kap Verde, og her er mange aktiviteter du kan afprøve. Her kan blandt andet kitesurfe, vindsurfe og prøve mange andre former for vandsport. De mere eventyrlystne besøgende kan leje en bil og køre rundt på de forskellige øer, selvom infrastrukturen stadig kan forbedres.

Hvorfor skal jeg vælge Kap Verde?

Kap Verde er det rigtige valg til en familieferie, da her er utroligt flotte strande og en anderledes og meget afslappet kultur.

Læs også: Kap Verde – et godt alternativ til De Kanariske Øer

Lyder Kap Verde som dit tropiske drømmerejsemål? Find din ferie på Kap Verde i Travelmarkets chartersøgemaskine.

Drømmeferie på Seychellerne

En tropisk strand med klart, blåt vand, hvidt sand og store klippeformationer.

Vand, palmer og hvidt sand er definitionen på Seychellerne, der med sine 118 øer, der alle har fantastiske strande, som ofte bliver regnet for at være nogle af verdens bedste. Øriget ligger nord for Madagaskar ved Afrikas østkyst.

Tidligere blev Seychellerne ofte forbundet med luksusturisme, men i de senere år er det blevet nemmere og nemmere for alle danskere at besøge dette fantastiske ørige.

Vil du finde de billige rejser hertil, skal du selv booke fly og hotel på internettet – du kan også vælge at bo i en lejlighed, hvor du selv kan lave mad, da dette kan være en billigere løsning end at bo på hotel.

Seychellerne har et rigt dyreliv og er hjemsted for mange forskellige fuglearter, havskildpadder samt mange andre dyr. Seychellernes højeste punkt, Morne Seychellois, er 905 meter højt og ligger i nationalparken med samme navn. Parken byder på flotte udsigter over øen Mahé, som den ligger på.

Eftersom det er strandene, som Seychellerne er mest berømt for, så kan det være en god idé at smutte forbi nogle af de allermest kendte. Blandt disse er strandene på Bird Island, ved Anse Source D´Argent og dem ved Beau Vallon Bay.

Hvorfor skal jeg vælge Seychellerne?

For at bade ved nogle af verdens bedste strande og for at opleve et anderledes dyreliv

Lyder Seychellerne som dit tropiske drømmerejsemål? Find dine rejser til Seychellerne i Travelmarkets chartersøgemaskine.

Tjek også denne lavprisoversigt: Billig eksotisk charterferie? Ja det kan godt lade sig gøre!

Drømmeferie på Den Dominikanske Republik

Farverige strandboder og palmer langs en hvid sandstrand med folk, der går og nyder udsigten.

Den Dominikanske Republik ligger i Det Caribiske Hav og byder på fantastisk flotte strande, spændende regnskove og flotte bjerglandskaber.

Rejsen til Den Dominikanske Republik kan foretages både med rutefly, charterfly, med charterrejser og med rejser fra forskellige special-rejsebureauer – sammenlign alle de forskellige rejser i vores supersøger.

Den Dominikanske Republik ligger sammen med landet Haiti på den store ø med det navn Hispaniola, der minder en om gode søfartshistorier og pirater – men her er noget så skønt. Øens geografi med bjerge, regnskov og strande gør, at du kan finde et meget stort udbud af aktiviteter i Den Dominikanske Republik, som du ikke kan ret mange andre steder, hvis du gerne vil holde ferie på en rigtig paradisstranddestination.

I Den Dominikanske Republik kan du lære at danse Bachata (en helt særlig, lokal dans), du kan surfe på nordkysten, vandre i regnskoven, tage på hvalsafari og selvfølgelig slappe af ved stranden. Du kan også besøge hovedstaden, Santo Domingo, der med sine 2,6 millioner indbyggere er en rigtig storby, med alt hvad det indebærer.

Hvorfor skal jeg vælge Den Dominikanske Republik?

For at opleve Caribien uden at skabe alt for stort et hul i tegnebogen.

Lyder Den Dominikanske Republik som dit tropiske drømmerejsemål? Find din ferie i Den Dominikanske Erpublik i Travelmarkets chartersøgemaskine.

Tjek også: Billige 3* og 4* charterrejser til Den Dominikanske Republik – lavprisoversigt

Fælles for alle ovennævnte 5 tropiske drømmerejsemål er sol, strand og afslapning, men hvert rejsemål har også hver sin egen charme og de tilbyder dig noget helt specielt. Det eneste, du skal gøre for at komme afsted, er at finde lige det sted, der passer bedst til dig.

Desuden er det også fælles for ovennævnte rejsemål, at der både er mulighed for at rejse til stederne med charterfly og rutefly. Via vores supersøger kan du sammenligne priser på de forskellige rejsetyper og finde den rejse, der passer lige præcist til dig.

Du kan også være heldig at finde en rundrejse eller specialrejse til et af de 5 tropiske drømmerejsemål i vores temasøgemaskine her.

Fotos:
Topfoto © istockphoto / Pilin_Petunyia
Maldiverne © istockphoto / Tuomas Kujansuu
Bali © istockphoto / Andrey Artykov
Kap Verde © istockphoto / corolanty
Seychellerne © istockphoto / alxpin
Den dominikanske republik © istockphoto / majaiva


 

Relaterede artiklerSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.