Et idyllisk strandbillede med hvidt sand, en træbro der fører ud til en hytte med stråtag og en båd.

Rejser til Bali

Bali er et lille tropisk paradis med dejlige strande, flotte vandfald, regnskov, vulkaner, rismarker og en gæstfri befolkning. Find rejsen herunder - du vil elske Bali.

Billige rejser til Bali

Fra København

Fra Billund

Udvalgte rejsetilbud til Bali

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Hamborg

Kuta Beach Club Hotel
Kuta Beach Club Hotel Deluxe-værelse - 2 enkeltsenge - udsigt til have
Kuta 16. sep fra Hamborg 7 nætter
10.345,- Vælg
Aneka Lovina
Aneka Lovina Dobbelt 1 eller 2 senge SUPERIOR DOBBELTSENG
Lovina Beach 2. sep fra Billund 7 nætter
10.495,- Vælg
Sativa Sanur Cottages
Sativa Sanur Cottages Deluxe-værelse - udsigt til have
Sanur 16. sep fra Hamborg 7 nætter
10.495,- Vælg
Pertiwi Resort & Spa
Pertiwi Resort & Spa DOBBELT SUPERIOR
Ubud 16. sep fra Hamborg 7 nætter
10.495,- Vælg
Novotel Bali Benoa
Novotel Bali Benoa Twin DELUXE UDSIGT TIL HAVE
Nusa Dua 16. sep fra Hamborg 7 nætter
11.095,- Vælg
Balisanti Bungalows
Balisanti Bungalows Dobbeltværelse - De Luxe Havudsigt
Candidasa 2. sep fra Billund 7 nætter
11.395,- Vælg
Candi Beach Resort & Spa
Candi Beach Resort & Spa Junior suite (udsigt til haven) - kingsize-seng
Bali 27. jun fra København 7 nætter
16.048,- Vælg
Bedøm rejsemål (83 bedømmelser)
4.3

Rejs til brillante Bali

Bali er et skønt og smukt rejsemål – og øen er den mest kendte og mest besøgte indonesiske ø. Med en kyststrækning udelukkende bestående af strande, et balanceret Bali klima og varme temperaturer året rundt, er Bali den ideelle rejsedestination for alle kvalitetsbevidste rejsende.

Nyd klart blåt vand og skønne sandstrande, hyggelige landsbyer, templer og en imponerende flot natur. Rejser til Bali giver dig minder for livet!

Rejser til Bali

Indonesien og Bali hører til de eksotiske steder, som mange betegner som et rejseparadis. Og mange kommer da også helt automatisk til at tænke på Bali, når de overvejer en ferie i Indonesien. Det er helt forståeligt, for her står oplevelserne nemlig i kø og venter både i form af naturoplevelser og oplevelser i byen. Her er noget for enhver smag og temperament, og du kan fx se frem til et livligt natteliv, shopping og ikke mindst spafaciliteter i særklasse. Und dig selv den luksus at få en skøn balinesisk massage på dine Bali rejser.

Hvor ligger Bali?

Bali ligger i Sydøstasien i det Indiske Ocean, hvor lande som Thailand, Malyasia og Filippinerne også ligger. Mange forbinder det med luksus at kunne tage dertil. Men selvom Bali ligger meget langt fra Danmark, kan det stadig lade sig gøre at finde fly og hotel på Bali til rimelige penge, hvis du er ude i god tid.
Har du is i maven, er en mulighed også at tænke i afbudsrejser Bali tanker, og håbe på at få en billig rejse til Bali på den måde.

Rejsen til Bali

Når du rejser i Indonesien, er det oplagt med en tur til Bali. Når du ankommer med fly til Bali, lander du i Bali lufthavn, som hedder Denpasar. Kigger du på et kort over Bali, kan du se, at byen ligger nede i den sydlige del af øen.

Kultur og seværdigheder på Bali

På det indonesiske fastland er de fleste folk muslimer, mens hovedparten af Balis befolkning er hinduer. Guder, ånder og religion er en stor del af balinesernes liv, og når du rejser til Bali, vil du derfor kunne opleve mange smukke templer fx Tanah Lot og Ulan Danu. Derudover kan du ikke undgå at se de mange offer-gaver i form af små flettede bakker med blomster, røgelser og ris, som ligger på fortovet og andre steder i gade- og bybilledet samt ved gudestatuer.

Naturen på rejser til Bali

Med en pakkerejse til Bali, har du mulighed for at rejse rundt og opleve en utrolig varieret natur. Den eksotiske ø byder på alt fra frodige landskaber, rismarker, tropisk regnskov, jungle, rigt dyreliv, bjerge og sandstrande til vulkaner. Naturoplevelserne venter på dig, når du rejser til Bali.

Vil du gerne have regnskoven som nærmeste nabo, er det et must at besøge Ubud, som er en kunstnerby med mange kunsthåndværkere. Byen er Balis kulturelle centrum, og du vil opleve, at tempoet er lavere i Ubud. Køreturen hertil er ligeledes hyggelig gennem små landsbyer. Her kan du få en skøn luksus balinesisk massage på dine Bali rejser.

Strande & byer

På charterrejser til Bali hører mange dages sjov og afslapning på stranden. Med det skønne vejr på Bali, er det i hvert fald oplagt. Men det kan være virkelig svært at vælge imellem de mange forskellige skønne strande, som har hver deres kendetegn.
Candidasa var tidligere en lille fiskerby, som i dag er populær, nok mest på grund af den hyggelige atmosfære. Her er perfekt til afslapning – og i Candidasa bugt, kan du finde mange skønne steder at bade. Rejser til Candidasa er blevet meget populære blandt alle typer rejsende.

Lovina Beach
Lovina Beach er en fin strand for bl.a. børnefamilier. Beliggende på Balis nordlige kyst er den især kendt for dens sorte lava-sand. Herfra kan du tage en båd ud på havet tidligt om morgenen, og måske være heldig at se vilde delfiner. En skøn oplevelse at have med hjem i kufferten fra dine rejser til Bali. En ferie Lovina er en oplevelse for livet.

Kuta Beach
Den største ferieby er Kuta, hvor der venter en stor badestrand, gode restauranter, barer, shopping og et festligt aften- og natteliv. Byen og stranden Kuta beach ligger på det sydlige Bali, ikke langt fra Denpasar. Når du rejser til Bali, bør du tilbringe en aften i byen, for Kuta er kendt for at have den smukkeste solnedgang på Bali. Bare side på Kuta beach og nyde solnedgangen er en utrolig smuk oplevelse på din ferie på Bali. Her er også gode muligheder for surfing og diverse vandsportsaktiviteter. Canggu Beach skulle i øvrigt også være et uundværligt sted at besøge som surfer.

Nusa Dua
Nusa Dua derimod byder på fred og ro, og er kendt som et skønt rejsemål med de smukkeste strande med hvidt sand og klart vand. Derudover er det et af de mere luksuriøse steder i topklasse. Nusa Dua ligger på den allersydligste del af Bali og byder – udover strandene – på golf- og tennisbaner samt fine forretninger.

Når du kommer hjem fra en pakkerejse til Bali / Nusa Dua, kan du tænke tilbage på en masse dejlige oplevelser. Pura Gegar er en af de mest berømte attraktioner i Nusa Dua og ligger syd for den ikoniske Gegar-strand. For at komme til de smukke templer skal du følge en sti op fra stranden, og når du først er der, finder du et smukt balinesisk tempel omgivet af snoede træstammer med udsigt over havet i det tropiske klima. Selve det smukke templet, hvis det er lille, men en af hovedårsagerne til at komme her, er at nyde udsigten over vandet. Templet er virkeligt et besøg være på din ferie på Bali.

Sanur
I Sanur finder du fine, børnevenlige sandstrande, og den lange strandpromenade byder på restauranter og butikker. På grund af den afslappede stemning og det lave havvand, er stedet ideelt til familieferier. Vælger du en ferie med fly og hotel på Sanur kan du virkelig få slappet af.

Denpasar
Øens største by, Denpasar, er en pulserende og multikulturel by, hvor du kan tilbringe flere dage. Du kan også med fordel kombinere besøget med en dag i Kuta, som ligger tæt på.

Rejser til Gili øerne
Kigger du på et Indonesien kort, kan du spotte Gili øerne, som bestående af tre må øer – Gili Meno, Gili Air og Gili Trawangan. Gili øerne ligger øst for Bali – mellem Bali om øen Lombok.
Mange unge backpackere holder af at komme til øerne – specielt Gili Trawangan – mest for at bruge tiden på surfing, snorkling og dykning om dagen, og fest i de sene aften- og nattetimer. Der er dog stadig mange steder på øen, hvor der er også er stille og roligt, fx til dem, som ønsker ro på deres bryllupsrejse. En rejse til Gili Air eller en rejse til Gili Meno byder på knapt så mange turister, og ej heller så mange lokale. Med saltvand i hanerne og sand mellem tæerne, har de to øer deres helt specielle charme.

Hvordan er vejret på Bali?

Vejret på Bali er skønt! Klimaet er tropisk med høj luftfugtighed og jævne temperaturer året rundt.

Om dagen ligger de stabile gennemsnitstemperaturen på 30-31 grader og om natten 25-26 grader. Badevandet er også dejligt med en vandtemperatur i havet omkring 26-28 grader. Det eneste, der varierer mest i løbet af året, er antal solskinstimer og nedbørsmængden. Du skal regne med, at nedbør forekommer året rundt.

Når der tales om højsæson Bali, menes der sommer fra april og til oktober, som er den tørreste periode og med flest solskinstimer.
Bali regntid hører med til det tropiske klima. Fra november-december til marts kommer regntiden, og monsunen bringer nedbør til Bali. Bygerne falder som regel ud på eftermiddagen, og er ofte korte og kraftige, så det bør ikke holde dig fra at holde ferie på Bali. Der er nemlig meget sjældent tale om dagsregn.

Mad & drikke på Bali

Når du har fundet billige rejser til Bali, behøver du ikke at bekymre dig, om resten af ferien så bliver dyr. Der er utallige muligheder for at finde rigtig lækker mad til meget lave priser. Smag alle specialiteterne bestående af ris, nudler, grøntsager og kød, og nyd en lokal Bintang øl dertil. Jo, pakkerejser til Bali er skam også en stor gastronomisk oplevelse.

Shopping på rejser til Bali

Hvis du er til shopping, må du ud og bruge din Bali valuta, som hedder rupiah. Der er shopping for enhver pengepung og -smag både i små simple butikker men også i større moderne butikker med mærkevarer.

På Bali kan du finde alt lige fra fine håndlavede armbånd med strandskaller, smukke store tørklæder, til flotte figurer og træfade af balinesisk træ. Så på din rejse til Bali skal du nok få din lyst styret i alle butikkerne.

Flyvetid til Balia og tidsforskel til Bali

Når du rejser til Bali, kan du regne med en flyvetid til Bali på omkring fra knap 17 timer med et stop. Det gælder om at bruge de mange timers transport til noget nyttigt, og der er rigelig af tid i flyveren til at glæde dig til din drømmerejse, eller til at læse om Bali vejr, kultur og oplevelser på Bali.
Med hensyn til tidsforskel er den dansk tid plus 6 timer (vintertid plus 7). Så nogle timers tidsforskel skal du vænne dig til, når du har købt en Bali rejse.
Få mere information på Balis officielle turistråds hjemmeside

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Bali

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Bali?

Du kan rejse til Bali fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg og Århus (Tirstrup)

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Bali | Charterresor till Bali

Andre rejsemål til Bali

Charterbureauer med charterrejser til Bali

  • Billige charterrejser med Spies