Rejser til Bali

Rejser til Bali

Billige rejser til Bali

Rejs til brillante Bali

Bedøm rejsemål
4,2
(56 bedømmelser)
Bali er et skønt og smukt rejsemål – og øen er den mest kendte og mest besøgte indonesiske ø. Med en kyststrækning udelukkende bestående af strande, et balanceret Bali klima og varme temperaturer året rundt, er Bali den ideelle rejsedestination for alle kvalitetsbevidste rejsende. Nyd klart blåt vand og skønne sandstrande, hyggelige landsbyer, templer og en imponerende flot natur. Rejser til Bali giver dig minder for livet!

Rejser til Bali
Indonesien og Bali hører til de eksotiske steder, som mange betegner som et rejseparadis. Og mange kommer da også helt automatisk til at tænke på Bali, når de overvejer en ferie i Indonesien. Det er helt forståeligt, for her står oplevelserne nemlig i kø og venter både i form af naturoplevelser og oplevelser i byen. Her er noget for enhver smag og temperament, og du kan fx se frem til et livligt natteliv, shopping og ikke mindst spafaciliteter i særklasse. Und dig selv den luksus at få en skøn balinesisk massage på dine Bali rejser.
Læs også: 5 tropiske drømmerejsemål – Find din egen favorit

vor ligger Bali?
Bali ligger i Sydøstasien i det Indiske Ocean, hvor lande som Thailand, Malyasia og Filippinerne også ligger. Mange forbinder det med luksus at kunne tage dertil. Men selvom Bali ligger meget langt fra Danmark, kan det stadig lade sig gøre at finde fly og hotel på Bali til rimelige penge, hvis du er ude i god tid.
Har du is i maven, er en mulighed også at tænke i afbudsrejser Bali tanker, og håbe på at få en billig rejse til Bali på den måde.
Læs også: Højdepunkter og rejsebudget til Bali

Rejsen til Bali
Når du rejser i Indonesien, er det oplagt med en tur til Bali. Når du ankommer med fly til Bali, lander du i Bali lufthavn, som hedder Denpasar. Kigger du på et kort over Bali, kan du se, at byen ligger nede i den sydlige del af øen.

Kultur og seværdigheder
På det indonesiske fastland er de fleste folk muslimer, mens hovedparten af Balis befolkning er hinduer. Guder, ånder og religion er en stor del af balinesernes liv, og når du rejser til Bali, vil du derfor kunne opleve mange smukke templer fx Tanah Lot og Ulan Danu. Derudover kan du ikke undgå at se de mange offer-gaver i form af små flettede bakker med blomster, røgelser og ris, som ligger på fortovet og andre steder i gade- og bybilledet samt ved gudestatuer.

Naturen på rejser til Bali
Med en pakkerejse til Bali, har du mulighed for at rejse rundt og opleve en utrolig varieret natur. Den eksotiske ø byder på alt fra frodige landskaber, rismarker, tropisk regnskov, jungle, rigt dyreliv, bjerge og sandstrande til vulkaner. Naturoplevelserne venter på dig, når du rejser til Bali.
Vil du gerne have regnskoven som nærmeste nabo, er det et must at besøge Ubud, som er en kunstnerby med mange kunsthåndværkere. Byen er Balis kulturelle centrum, og du vil opleve, at tempoet er lavere i Ubud. Køreturen hertil er ligeledes hyggelig gennem små landsbyer.
Læs også: Rejser til Bali - ferie på en underskøn paradisø

Strande & byer
På charterrejser til Bali hører mange dages sjov og afslapning på stranden. Med det skønne vejr på Bali, er det i hvert fald oplagt. Men det kan være virkelig svært at vælge imellem de mange forskellige skønne strande, som har hver deres kendetegn.
Candidasa var tidligere en lille fiskerby, som i dag er populær, nok mest på grund af den hyggelige atmosfære. Her er perfekt til afslapning - og i Candidasa bugt, kan du finde mange skønne steder at bade. Rejser til Candidasa er blevet meget populære blandt alle typer rejsende.
Lovina Beach er en fin strand for bl.a. børnefamilier. Beliggende på Balis nordlige kyst er den især kendt for dens sorte lava-sand. Herfra kan du tage en båd ud på havet tidligt om morgenen, og måske være heldig at se vilde delfiner. En skøn oplevelse at have med hjem i kufferten fra dine rejser til Bali. En ferie Lovina er en oplevelse for livet.
Den største ferieby er Kuta, hvor der venter en stor badestrand, gode restauranter, barer, shopping og et festligt aften- og natteliv. Byen og stranden ligger på det sydlige Bali, ikke langt fra Denpasar. Når du rejser til Bali, bør du tilbringe en aften i byen, for Kuta er kendt for at have den smukkeste solnedgang på Bali. Her er også gode muligheder for surfing og diverse vandsportsaktiviteter. Canggu Beach skulle i øvrigt også være et uundværligt sted at besøge som surfer.
Nusa Dua derimod byder på fred og ro, og er kendt som et skønt rejsemål med de smukkeste strande med hvidt sand og klart vand. Derudover er det et af de mere luksuriøse steder i topklasse. Nusa Dua ligger på den allersydligste del af Bali og byder - udover strandene - på golf- og tennisbaner samt fine forretninger. Når du kommer hjem fra en pakkerejse på Nusa Dua, kan du tænke tilbage på en masse dejlige oplevelser.
I Sanur finder du fine, børnevenlige sandstrande, og den lange strandpromenade byder på restauranter og butikker. På grund af den afslappede stemning og det lave havvand, er stedet ideelt til familieferier. Vælger du en ferie med fly og hotel på Sanur kan du virkelig få slappet af.
Øens største by, Denpasar, er en pulserende og multikulturel by, hvor du kan tilbringe flere dage. Du kan også med fordel kombinere besøget med en dag i Kuta, som ligger tæt på.

Rejser til Gili øerne
Kigger du på et Indonesien kort, kan du spotte Gili øerne, som bestående af tre må øer – Gili Meno, Gili Air og Gili Trawangan. Gili øerne ligger øst for Bali – mellem Bali om øen Lombok.
Mange unge backpackere holder af at komme til øerne – specielt Gili Trawangan – mest for at bruge tiden på surfing, snorkling og dykning om dagen, og fest i de sene aften- og nattetimer. Der er dog stadig mange steder på øen, hvor der er også er stille og roligt, fx til dem, som ønsker ro på deres bryllupsrejse. En rejse til Gili Air eller en rejse til Gili Meno byder på knapt så mange turister, og ej heller så mange lokale. Med saltvand i hanerne og sand mellem tæerne, har de to øer deres helt specielle charme.
Læs også: Ferie på Giliøerne - som Bali var for mange år siden.

Klima på Bali
Vejret på Bali er skønt! Klimaet er tropisk med høj luftfugtighed og jævne temperaturer året rundt.
Om dagen ligger de stabile gennemsnitstemperaturen på 30-31 grader og om natten 25-26 grader. Badevandet er også dejligt med en vandtemperatur i havet omkring 26-28 grader. Det eneste, der varierer mest i løbet af året, er antal solskinstimer og nedbørsmængden. Du skal regne med, at nedbør forekommer året rundt.
Når der tales om højsæson Bali, menes der sommer fra april og til oktober, som er den tørreste periode og med flest solskinstimer.
Bali regntid hører med til det tropiske klima. Fra november-december til marts kommer regntiden, og monsunen bringer nedbør til Bali. Bygerne falder som regel ud på eftermiddagen, og er ofte korte og kraftige, så det bør ikke holde dig fra at holde ferie på Bali. Der er nemlig meget sjældent tale om dagsregn.

Mad & drikke på Bali
Når du har fundet billige rejser til Bali, behøver du ikke at bekymre dig, om resten af ferien så bliver dyr. Der er utallige muligheder for at finde rigtig lækker mad til meget lave priser. Smag alle specialiteterne bestående af ris, nudler, grøntsager og kød, og nyd en lokal Bintang øl dertil. Jo, pakkerejser til Bali er skam også en stor gastronomisk oplevelse.

Shopping på rejser til Bali
Hvis du er til shopping, må du ud og bruge din Bali valuta, som hedder rupiah. Der er shopping for enhver pengepung og -smag både i små simple butikker men også i større moderne butikker med mærkevarer.
På Bali kan du finde alt lige fra fine håndlavede armbånd med strandskaller, smukke store tørklæder, til flotte figurer og træfade af balinesisk træ. Så på din rejse til Bali skal du nok få din lyst styret i alle butikkerne.

Flyvetid til Balia og tidsforskel til Bali
Når du rejser til Bali, kan du regne med en flyvetid til Bali på omkring fra knap 17 timer med et stop. Det gælder om at bruge de mange timers transport til noget nyttigt, og der er rigelig af tid i flyveren til at glæde dig til din drømmerejse, eller til at læse om Bali vejr, kultur og oplevelser på Bali.
Med hensyn til tidsforskel er den dansk tid plus 6 timer (vintertid plus 7). Så nogle timers tidsforskel skal du vænne dig til, når du har købt en Bali rejse.
Få mere information på Balis officielle turistråds hjemmeside

Charterrejser til rejsemål i Indonesien

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Bali?

Du kan rejse til Bali fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg og Århus (Tirstrup)

Charterbureauer med charterrejser til Bali

Billige charterrejser med Primo Tours
Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med Aarhus Charter
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.