Rejser til Indonesien

Rejser til Indonesien

Er du på jagt efter en billig charterrejse til Indonesien, kan du finde den her hos Travelmarket. Indonesien er et overdigt ferieland med Bali som topdestinationen. Her finder du paradisiske badestrand og natur, skønne mennesker og spændende og farverigt kulturliv. Hav en fantastisk rejse til Indonesien.

Eventyrlige Indonesien

Bedøm rejsemål
4,5
(62 bedømmelser)
Indonesien er et land uden sammenligning. Beliggende i Sydøstasien, gennemskåret af ækvator, omgivet af det varme Indiske Ocean og bestående af intet mindre end 13.677 øer, er Indonesien verdens bedste mulighed for at opleve et autentisk eventyr.

Omkring 3000 af Indonesiens øer er beboede, og de mange øer varierer meget fra hinanden hvad angår natur, kultur og historie. Denne variation medvirker, at Indonesien er et land hvori man kan tilbringe mange, mange uger.

Hele landet har et meget lavt prisniveau og infrastrukturen er meget velfungerende. Man kan opleve alt fra den ultimative luksus, hvor afslapning, palmer, sol og azurblåt vand er kodeordene. Man kan tage på aktiv ferie, og vandre på de mange vulkaner og bjerge. Eller man kan rejse rundt mellem øerne, og få en bid af det hele. Find den charterrejse til Indonesien der passer bedst.

Indonesiens øer

Indonesiens mest kendte rejsedestination er øen Bali. Bali er kendt for sine paradisiske sandstrande, svajende palmer, varme vand og hyggelige stemning. Bali er tryg og sikker og er en god destination for børnefamilier. Bali bugner af resorts i sjældent set luksuriøs grad.

En anden af perlerne blandt Indonesiens øer, er de tre små øer der sammen kendes som Gili-øerne. Gili-øerne kendes som et af de bedste dykkersteder i Indonesien, og som noget sjældent for øerne er de helt bilfri. Selv de tre øer varierer meget fra hinanden.

Den ene af øerne, Gili Trawangan, er kendt for sine mange unge mennesker og hertil hørende strandfester. Mange unge rejsende kan med fordel tage hertil, hvor pengene rækker langt. På øen Gili Air finder man hyggelige bungalows på stranden, hvor hele familien kan nyde det varme, rolige vand.

Indonesien er et paradis i sjældent set grad. Med charterrejser hertil kan man virkelig komme på eventyr.

✔️ Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Indonesien?

Du kan rejse til Indonesien fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg og Århus (Tirstrup)

Charterrejser til rejsemål i Indonesien

Charterbureauer med charterrejser til Indonesien

Billige charterrejser med Escapeaway
Billige charterrejser med Spies
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.