Afbudsrejser til Indonesien

Afbudsrejser til Indonesien

Søger du efter en billig afbudsrejse til Indonesien, er du kommet til rette sted. Indonesien er et storslået ørige med Bali som en smuk kronjuvel. Her er paradisiske strande med delfiner, her er den smukkeste natur, de venligste mennesker og den skønneste stemning. Hav en skøn rejse til Indonesien.

Find en billig afbudsrejse til Indonesien

Bedøm rejsemål
4,4
(65 bedømmelser)
Find en billig afbudsrejse til Indonesien
Indonesien består af mere end 17.500 øer, der alle er guddommeligt smukke og fantastiske at besøge. Men i midten af det store ørige ligger den absolutte kronjuvel, Bali, der er kendt verden over for sine formidable strande, sin paradisiske natur og sin helt unikke kultur. Måske er Bali det sted i verden, der ligner paradis mest?

Bali er en uovertruffen ferieoplevelse

Solen skinner fra en skyfri himmel, luften er fugtig, varm men behagelig, og du ser grønne planter, træer og farverige blomster alle steder. Rismarkerne står overrislet med vand, som en flok hvide ænder går og snadrer i. Og på gaden dufter der af røgelsespindene fra det lille hinduistiske gadealter, hvorpå der også ligger bedekranse af jasminblomster og firkantede bambusæsker med lidt mad og flere blomster.
Paradisstrande ligger hvide og langstrakte, delfiner og farverige tropefisk boltrer sig tæt på kysten, og solen varmer og skinner som aldrig før. Der er betagende smukt, den lokale mad på restauranterne er utroligt lækker, priserne er gode, og menneskene, du møder, er meget venlige og imødekommende. En scooter bryder stilheden med en pludselig dytten. Velkommen til Bali.

Paradisstrande, afslapning og livsnydelse ved Nusa Dua

Skal du på en billig afbudsrejse til Bali, må du endelig besøge mindst et par af øens fantastiske strande. Én af dem er stranden ved Nusa Dua. Nusa Dua byder på high-class, luksus og umådeligt lækker strandferie i intet mindre end paradisiske omgivelser. Sandet er kridhvidt, badevandet er formidabelt, varmt og rent, der er utallige vandaktiviteter du kan kaste dig over, og alle steder bliver du mødt af farvestrålende blomster og smilende mennesker. Ved Nusa Dua er kodeordene afslapning, livsnydelse og selvforkælelse, og alle aldre kan være med.
Her er utallige aktiviteter, som golfbaner, tennisklubber, bowling og vandring i den smukke natur, hvis dagene på stranden føles lidt lange. Og endelig er her utallige forretninger, shoppingcentre og gadesælgere, hvor du kan købe tøj, takser, madvarer, lokalt udskåret figurer og masker og mange andre souvenirs.

Kuta Beach – så er der surfing, strandliv fest og glade mennesker for alle pengene

Kuta Beach er hovedstrandområdet på Bali, og det er her surferne valfarter til fra alle hjørner af verden. Der er godt gang i havets bølger, og dagen lang er der tætpakket med feriegæster på stranden. Sandet er hvid, rent og utroligt lækkert, og havvandet er helt i verdensklasse.
Byen Kuta er fyldt med hoteller, hostels, restauranter, barer og forretninger, der tilbyder alverdens varer i alverdens kvaliteter. Kuta er et fantastisk sted at opleve, og vil du gerne have aktivt strandliv, festligt natteliv og storstilet shopping, er Kuta lige stedet for dig.

Delfiner, magisk strandsand og smukke palmer – Lovina er fantastisk

Lovina ligger i den nordlige del af Bali, og stranden her er en helt unik oplevelse. Strandsandets sorte farve skyldes, at sandet er opstået i forbindelse med et vulkanudbrud for mange tusinde år siden. Farven skaber et nærmest magisk syn, og sammen med de svajende palmer og lyden af havets brus mod kysten er Lovina et betagende sted at besøge.
Hovedattraktionen ved Lovina er uden tvivl delfinerne. Tidligt om morgenen strømmer de glade, legesyge havdyr til området, og du kan komme med små, lokale både ud på havet og opleve, at delfinerne flokkes om dig. Er du heldig, er delfinerne i legehumør, og så springer de legesygt blot få meter fra dig. Du kan også se enorme tun på disse morgenture, og så får du Balis spektakulær solopgang at se.

Ubud – den ultimative ferieperle i Balis midte

Efter at have været ved stranden i noget tid, bør du tage en tur ind til Balis hjerte, hvor byen Ubud ligger i de køligere bjerge mellem rismarker, frodig tropeskov og fascinerende vulkaner. Ubud er en ultimativ ferieperle, og man kan ikke andet end at blive betaget af byens rolige atmosfære og spændende kulturliv. Gå en tur i Monkey Forest, hvor de langhalede makak-aber på sødeste og frækkeste vis sætter dagsordenen. Oplev et forrygende barong-danseshow, besøg træskærer og andre af de lokale kunstnere, gå ture i det dejlige landskab og spis dit mæt på en af de utallige, udsøgte restauranter, der er i byen.

En afbudsrejse til Indonesien er en oplevelse for livet.

Hav en rigtig dejlig ferie i Indonesien.

Afbudsrejser til Indonesien

Rejseselskaber med afbudsrejser til Indonesien

Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Spies

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Indonesien?

Du kan rejse til Indonesien med Apollo, Primo Tours, Spies, VERDN og Aarhus Charter. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Indonesien?

Du kan rejse til Indonesien fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg og Århus (Tirstrup).

Er afbudsrejser til Indonesien populære?

Ja, afbudsrejser til Indonesien er populære. Vores brugere giver Indonesien 4,3 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Indonesien her

✔️ Hvad koster afbudsrejser til Indonesien?

Prisen på afbudsrejser til Indonesien skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 10285. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.