Krystalklart blåt hav ved en tropisk strand med frodig vegetation og bjerge i baggrunden.

Afbudsrejser til Indonesien

Udvalgte rejsetilbud til Indonesien

Pertiwi Resort & Spa
Pertiwi Resort & Spa Dobbelt 1 eller 2 senge SUPERIOR
Ubud, Bali 10. maj fra København 7 nætter
8.895,- Vælg
Sativa Sanur Cottages
Sativa Sanur Cottages Dobbeltværelse - De Luxe Have Udsigt
Sanur, Bali 10. maj fra København 7 nætter
9.095,- Vælg
Kuta Beach Club Hotel
Kuta Beach Club Hotel Junior Suite
Kuta, Bali 10. maj fra København 7 nætter
9.695,- Vælg
Tonys Villas & Resort
Tonys Villas & Resort Dobbeltværelse - De Luxe
Seminyak, Bali 10. maj fra København 7 nætter
10.195,- Vælg
Novotel Bali Benoa
Novotel Bali Benoa Twin DELUXE UDSIGT TIL HAVE
Nusa Dua, Bali 10. maj fra København 7 nætter
10.195,- Vælg

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Indonesien

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Indonesien?

Du kan rejse til Indonesien med Spies.

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Indonesien?

Du kan rejse til Indonesien fra følgende lufthavne: Aalborg, Aarhus, Billund og København.

Er afbudsrejser til Indonesien populære?

Ja, afbudsrejser til Indonesien er populære. Vores brugere giver Indonesien 4,5 ud af 5 stjerner.

Hvad koster afbudsrejser til Indonesien?

Prisen på afbudsrejser til Indonesien skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 8.895,-. Find den aktuelle pris lige her

Bedøm rejsemål (91 bedømmelser)
4.5

Find en billig afbudsrejse til Indonesien

Indonesien består af mere end 17.500 øer, der alle er guddommeligt smukke og fantastiske at besøge. Men i midten af det store ørige ligger den absolutte kronjuvel, Bali, der er kendt verden over for sine formidable strande, sin paradisiske natur og sin helt unikke kultur. Måske er Bali det sted i verden, der ligner paradis mest?

Bali er en uovertruffen ferieoplevelse

Solen skinner fra en skyfri himmel, luften er fugtig, varm men behagelig, og du ser grønne planter, træer og farverige blomster alle steder. Rismarkerne står overrislet med vand, som en flok hvide ænder går og snadrer i. Og på gaden dufter der af røgelsespindene fra det lille hinduistiske gadealter, hvorpå der også ligger bedekranse af jasminblomster og firkantede bambusæsker med lidt mad og flere blomster.
Paradisstrande ligger hvide og langstrakte, delfiner og farverige tropefisk boltrer sig tæt på kysten, og solen varmer og skinner som aldrig før. Der er betagende smukt, den lokale mad på restauranterne er utroligt lækker, priserne er gode, og menneskene, du møder, er meget venlige og imødekommende. En scooter bryder stilheden med en pludselig dytten. Velkommen til Bali.

Paradisstrande, afslapning og livsnydelse ved Nusa Dua

Skal du på en billig afbudsrejse til Bali, må du endelig besøge mindst et par af øens fantastiske strande. Én af dem er stranden ved Nusa Dua. Nusa Dua byder på high-class, luksus og umådeligt lækker strandferie i intet mindre end paradisiske omgivelser. Sandet er kridhvidt, badevandet er formidabelt, varmt og rent, der er utallige vandaktiviteter du kan kaste dig over, og alle steder bliver du mødt af farvestrålende blomster og smilende mennesker. Ved Nusa Dua er kodeordene afslapning, livsnydelse og selvforkælelse, og alle aldre kan være med.
Her er utallige aktiviteter, som golfbaner, tennisklubber, bowling og vandring i den smukke natur, hvis dagene på stranden føles lidt lange. Og endelig er her utallige forretninger, shoppingcentre og gadesælgere, hvor du kan købe tøj, takser, madvarer, lokalt udskåret figurer og masker og mange andre souvenirs.

Kuta Beach – så er der surfing, strandliv fest og glade mennesker for alle pengene

Kuta Beach er hovedstrandområdet på Bali, og det er her surferne valfarter til fra alle hjørner af verden. Der er godt gang i havets bølger, og dagen lang er der tætpakket med feriegæster på stranden. Sandet er hvid, rent og utroligt lækkert, og havvandet er helt i verdensklasse.
Byen Kuta er fyldt med hoteller, hostels, restauranter, barer og forretninger, der tilbyder alverdens varer i alverdens kvaliteter. Kuta er et fantastisk sted at opleve, og vil du gerne have aktivt strandliv, festligt natteliv og storstilet shopping, er Kuta lige stedet for dig.

Delfiner, magisk strandsand og smukke palmer – Lovina er fantastisk

Lovina ligger i den nordlige del af Bali, og stranden her er en helt unik oplevelse. Strandsandets sorte farve skyldes, at sandet er opstået i forbindelse med et vulkanudbrud for mange tusinde år siden. Farven skaber et nærmest magisk syn, og sammen med de svajende palmer og lyden af havets brus mod kysten er Lovina et betagende sted at besøge.
Hovedattraktionen ved Lovina er uden tvivl delfinerne. Tidligt om morgenen strømmer de glade, legesyge havdyr til området, og du kan komme med små, lokale både ud på havet og opleve, at delfinerne flokkes om dig. Er du heldig, er delfinerne i legehumør, og så springer de legesygt blot få meter fra dig. Du kan også se enorme tun på disse morgenture, og så får du Balis spektakulær solopgang at se.

Ubud – den ultimative ferieperle i Balis midte

Efter at have været ved stranden i noget tid, bør du tage en tur ind til Balis hjerte, hvor byen Ubud ligger i de køligere bjerge mellem rismarker, frodig tropeskov og fascinerende vulkaner. Ubud er en ultimativ ferieperle, og man kan ikke andet end at blive betaget af byens rolige atmosfære og spændende kulturliv. Gå en tur i Monkey Forest, hvor de langhalede makak-aber på sødeste og frækkeste vis sætter dagsordenen. Oplev et forrygende barong-danseshow, besøg træskærer og andre af de lokale kunstnere, gå ture i det dejlige landskab og spis dit mæt på en af de utallige, udsøgte restauranter, der er i byen.

En afbudsrejse til Indonesien er en oplevelse for livet.

Hav en rigtig dejlig ferie i Indonesien.

Find en billig afbudsrejse til Indonesien

Afbudsrejser All Inclusive

Er det sikkert at rejse til Indonesien?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Indonesien, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Indonesien.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Restplasser til Indonesia | Sista Minuten till Indonesien

Rejsemål med afbudsrejser til Indonesien

Afrejselufthavne til Indonesien

Rejseselskaber med afbudsrejser til Indonesien

  • Billige afbudsrejser med Spies