Afbudsrejser til Bali

Afbudsrejser til Bali

Paradisøen Bali i Indonesien bør besøges minimum en gang i løbet af dit liv. Her er skønne strande, flotte rismarker og en utrolig venlig befolkning.

Billige afbudsrejser til Bali

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Billige afbudsrejser til Bali

Selvom der er få afbudsrejser til Bali, er det alligevel en god idé at tjekke priserne til øen, som byder på noget for enhver smag. Så ønsker du at opleve en ø, som er noget af det nærmeste, du kan komme på et jordisk paradis, så er den dejlige indonesiske ø Bali et oplagt valg.

Bali er lidt mindre end Sjælland, men byder alligevel på en stor variation af oplevelser og seværdigheder. Her er forskellige, dejlige strande, som passer til forskellige turisttyper. Her er smuk og varieret natur, smukt, lokalt kunsthåndværk, masser af kultur – og så er de hinduistiske balinesere bare nogle af verdens mest venlige værter.

Strandene

Stranden Kuta på Balis vestkyst er stedet, hvor de rygsæksrejsende hænger ud og fester hele natten. Sanur er nok det mest populære strandområde for charter- og pakketuristerne – det er et rigtigt veludviklet område, hvor man har formået at bevaret meget af den balinesiske charme sammen med turistinvasionen.
Af alternative muligheder kan nævnes Padangbai, hvorfra man kan sejle til naboøen Lombok samt strandene Seminyak og Legian, som ligger nord for Kuta, men er mere afslappede områder.

Kulturen og højlandet

Balis absolutte kunst- og kulturcentrum er byen Ubud. Ubud ligger midt på Bali i et skønt område med skov, floder og betagende risterasser. Selve byen har udviklet sig fra at være en lille, charmerende kunstnerby til også at tilbyde fantastiske forhold for turister blandt andet med et hav af gode og stilfulde specialbutikker.
Der er gode muligheder for at købe kunsthåndværk i byen, og det kan også anbefales at tage en cykeltur rundt i området samt at besøge skovområdet Monkey Forest, hvor du kommer helt tæt på de lokale makak-aber.

Delfiner og vulkanbestigning

Når du er på Bali, kan det klart anbefales at tage på delfinudflugt fra byen Lovina med den fine strand på nordkysten. Man sejler ud i små både ved solopgang for at opleve delfinflokke boltre sig i bølgerne, og det er en stor oplevelse for unge såvel som for gamle.
Er du til eventyr, kan du vælge at bestige den lille vulkan Gunung Batur eller prøve et rigtigt eventyr og vandre op ad Balis hellige vulkan, Gunung Agung, i 3.142 meters højde.

Uanset hvad du vælger at gøre, kan vi varmt anbefale at søge efter afbudsrejser til Bali – Du vil aldrig glemme dit besøg på denne skønne ø.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Sverige og Norge:
Sista Minuten till Bali | Restplasser til Bali

Rejseselskaber med afbudsrejser til Bali

  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med Spies

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Bali?

Du kan rejse til Bali med Apollo, Primo Tours, Spies, VERDN og Aarhus Charter. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Bali?

Du kan rejse til Bali fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg og Århus (Tirstrup).

Er afbudsrejser til Bali populære?

Ja, afbudsrejser til Bali er populære. Vores brugere giver Bali 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Bali her

Hvad koster afbudsrejser til Bali?

Prisen på afbudsrejser til Bali skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 11.163,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Bali her