Hvid sandstrand med badebro, der fører ud til en stråparasol og en båd ved det turkisblå hav.

Afbudsrejser til Bali

Billige afbudsrejser til Bali

Fra København

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Bali

Rama Beach Resort & Villas
Rama Beach Resort & Villas Deluxe dobbeltværelse
Kuta 26. jun fra København 7 nætter
13.303,- Vælg
Montigo Resorts Seminyak
Montigo Resorts Seminyak Deluxe-værelse
Kuta 26. jun fra København 7 nætter
14.907,- Vælg
Sudamala Suites & Villas
Sudamala Suites & Villas Studio
Sanur 26. jun fra København 7 nætter
16.236,- Vælg

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Bali

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Bali?

Du kan rejse til Bali med Spies.

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Bali?

Du kan rejse til Bali fra følgende lufthavne: Aalborg, Aarhus, Billund og København.

Er afbudsrejser til Bali populære?

Ja, afbudsrejser til Bali er populære. Vores brugere giver Bali 4,5 ud af 5 stjerner.

Hvad koster afbudsrejser til Bali?

Prisen på afbudsrejser til Bali skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 10.045,-. Find den aktuelle pris lige her

Bedøm rejsemål (213 bedømmelser)
4.5

Billige afbudsrejser til Bali

Selvom der er få afbudsrejser til Bali, er det alligevel en god idé at tjekke priserne til øen, som byder på noget for enhver smag. Så ønsker du at opleve en ø, som er noget af det nærmeste, du kan komme på et jordisk paradis, så er den dejlige indonesiske ø Bali et oplagt valg.

Bali er lidt mindre end Sjælland, men byder alligevel på en stor variation af oplevelser og seværdigheder. Her er forskellige, dejlige strande, som passer til forskellige turisttyper. Her er smuk og varieret natur, smukt, lokalt kunsthåndværk, masser af kultur – og så er de hinduistiske balinesere bare nogle af verdens mest venlige værter.

Strandene

Stranden Kuta på Balis vestkyst er stedet, hvor de rygsæksrejsende hænger ud og fester hele natten. Sanur er nok det mest populære strandområde for charter- og pakketuristerne – det er et rigtigt veludviklet område, hvor man har formået at bevaret meget af den balinesiske charme sammen med turistinvasionen.
Af alternative muligheder kan nævnes Padangbai, hvorfra man kan sejle til naboøen Lombok samt strandene Seminyak og Legian, som ligger nord for Kuta, men er mere afslappede områder.

Kulturen og højlandet

Balis absolutte kunst- og kulturcentrum er byen Ubud. Ubud ligger midt på Bali i et skønt område med skov, floder og betagende risterasser. Selve byen har udviklet sig fra at være en lille, charmerende kunstnerby til også at tilbyde fantastiske forhold for turister blandt andet med et hav af gode og stilfulde specialbutikker.
Der er gode muligheder for at købe kunsthåndværk i byen, og det kan også anbefales at tage en cykeltur rundt i området samt at besøge skovområdet Monkey Forest, hvor du kommer helt tæt på de lokale makak-aber.

Delfiner og vulkanbestigning

Når du er på Bali, kan det klart anbefales at tage på delfinudflugt fra byen Lovina med den fine strand på nordkysten. Man sejler ud i små både ved solopgang for at opleve delfinflokke boltre sig i bølgerne, og det er en stor oplevelse for unge såvel som for gamle.
Er du til eventyr, kan du vælge at bestige den lille vulkan Gunung Batur eller prøve et rigtigt eventyr og vandre op ad Balis hellige vulkan, Gunung Agung, i 3.142 meters højde.

Uanset hvad du vælger at gøre, kan vi varmt anbefale at søge efter afbudsrejser til Bali – Du vil aldrig glemme dit besøg på denne skønne ø.

Afbudsrejser All Inclusive

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Restplasser til Bali | Sista Minuten till Bali

Rejseselskaber med afbudsrejser til Bali

  • Billige afbudsrejser med Spies

Afrejselufthavne til Bali