Billedet viser en solbeskinnet strand med azurblåt hav, gyldent sand og frodig grønne træer i baggrunden.

Rejser til Kuta

Sammenlign priser og find de bedste og billigste rejser til Kuta. * Priser fra mange forskellige selskaber * Gratis prisovervågning.

Billige rejser til Kuta

Fra Billund

Udvalgte rejsetilbud til Kuta

Kuta Beach Club Hotel
Kuta Beach Club Hotel Twin DELUXE
3. nov fra Billund 7 nætter
9.195,- Vælg
Padma Resort Legian
Padma Resort Legian DOBBELT DELUXE
3. nov fra Billund 7 nætter
13.045,- Vælg
Bedøm rejsemål (29 bedømmelser)
4.6
Når alverdens turister valfarter til Bali, så er det ofte Kuta Beach, der er destinationen. Kuta Beach er nemlig det største ferieområde i Bali, da området er spækket med resorts, forlystelsesparker, restauranter og muligheder for shopping.
Hvis du godt kan lide at være på aktive rejser, så kan du finde pakkerejser med fly og hotel til Kuta Beach på Travelmarket.dk. Ved Kuta Beach klares det meste af afslapningen om natten, da store dele af dagen ofte bliver brugt på at udforske de mange muligheder, som området har at byde på.

Find rejser der fører dig til det azurblå vand

Kuta Beach er kendt for at være fyldt med turister det meste af året. Dette skyldes blandt andet, at dette er området, der er udstyret med de flotteste hvide sandstrande på Bali. Men det skyldes i højere grad også det azurblå vand, som du finder ved disse strande. Vandet egner sig nemlig både godt til at svømme og snorkle i, men det er også et godt sted at tilbringe tid, hvis du gerne vil ud at surfe på de smukke bølger. Kuta Beachs strande er således også kendte for at være et samlingssted for vandsport, da vandet byder på yderst gunstige vandforhold det meste af året.

Aktiviteter for personer i alle aldre

Uanset om du rejser med din familie eller dine venner, så er der ved Kuta Beach altid aktiviteter, som egner sig godt til personer i alle aldre. Der er således også aktiviteter, som egner sig godt til store familier, der har blandede aldre. På Kuta Beach kan du blandt andet besøge følgende steder, som egner sig godt til alle aldre:

  • Dream Museum Zone Bali – En seværdighed hvor du kan få taget illusionistiske billeder
  • Waterbom Bali – Et vandland med rutsjebaner og restauranter
  • Double Six Beach – En afslappende og meget populær strand

Andre rejsemål til Bali

Charterbureauer med charterrejser til Kuta

  • Billige charterrejser med Spies