Rejser til Kuta Beach

Rejser til Kuta Beach

Billige rejser til Kuta

Udvalgte rejsetilbud til Indonesien

Bedøm rejsemål (13 bedømmelser)
4.5

Når alverdens turister valfarter til Bali, så er det ofte Kuta Beach, der er destinationen. Kuta Beach er nemlig det største ferieområde i Bali, da området er spækket med resorts, forlystelsesparker, restauranter og muligheder for shopping.
Hvis du godt kan lide at være på aktive rejser, så kan du finde pakkerejser med fly og hotel til Kuta Beach på Travelmarket.dk. Ved Kuta Beach klares det meste af afslapningen om natten, da store dele af dagen ofte bliver brugt på at udforske de mange muligheder, som området har at byde på.

Find rejser der fører dig til det azurblå vand

Kuta Beach er kendt for at være fyldt med turister det meste af året. Dette skyldes blandt andet, at dette er området, der er udstyret med de flotteste hvide sandstrande på Bali. Men det skyldes i højere grad også det azurblå vand, som du finder ved disse strande. Vandet egner sig nemlig både godt til at svømme og snorkle i, men det er også et godt sted at tilbringe tid, hvis du gerne vil ud at surfe på de smukke bølger. Kuta Beachs strande er således også kendte for at være et samlingssted for vandsport, da vandet byder på yderst gunstige vandforhold det meste af året.

Aktiviteter for personer i alle aldre

Uanset om du rejser med din familie eller dine venner, så er der ved Kuta Beach altid aktiviteter, som egner sig godt til personer i alle aldre. Der er således også aktiviteter, som egner sig godt til store familier, der har blandede aldre. På Kuta Beach kan du blandt andet besøge følgende steder, som egner sig godt til alle aldre:
  • Dream Museum Zone Bali – En seværdighed hvor du kan få taget illusionistiske billeder
  • Waterbom Bali – Et vandland med rutsjebaner og restauranter
  • Double Six Beach – En afslappende og meget populær strand

Er det sikkert at rejse til Indonesien?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden. Det er dog blevet mere usikkert under coronapandemien.

Er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Indonesien, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Læs også om regler ved indrejse til Danmark på Coronasmitte.dk.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Indonesien.

Charterrejser til rejsemål i Indonesien

Charterbureauer med charterrejser til Kuta

  • Billige charterrejser med Bravo Tours
  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med Spies

Find rejsen til Kuta her

Find inspiration til Kuta her