En person sidder på en hvid sandstrand og kigger ud over en azurblå hav.

Billige flybilletter til Denpasar (Bali)

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Denpasar

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
21. aug 11. sep
CPH
DPS
DPS
CPH
AIR INDIA Kampuchea Airlines 3 stop
Air Straubing Air China 2 stop
Fra kr. 5.347,- Vælg
16. sep 23. sep
CPH
DPS
DPS
CPH
Xiamen Airlines 2 stop
Xiamen Airlines 2 stop
Fra kr. 5.385,- Vælg
5. maj 24. maj
CPH
DPS
DPS
CPH
Singapore Airlines 1 stop
Singapore Airlines 1 stop
Fra kr. 5.421,- Vælg
4. nov 12. nov
CPH
DPS
DPS
CPH
Swiss Indonesia AirAsia 2 stop
TigerAirways Norwegian Air 2 stop
Fra kr. 5.445,- Vælg
7. sep 18. sep
CPH
DPS
DPS
CPH
China Eastern Airlines 2 stop
China Eastern Airlines 2 stop
Fra kr. 5.506,- Vælg
9. okt 21. okt
CPH
DPS
DPS
CPH
KLM 1 stop
KLM 1 stop
Fra kr. 5.609,- Vælg

En flybillet til skønhedens ø – Bali

INDONESIEN: Øen Bali er postkort smuk med sine pragtfulde strande, betagende udsigter og en spændende og fremmedartet kultur. På Travelmarket.dk kan du finde den billigste flybillet til den paradisiske ø.

Mange tror ikke deres egne øjne første gang, de er på den skønne ø Bali i Indonesien. Bali har da også meget at byde på, og samtidig er flybilletter hertil i dag til at komme i nærheden af for langt de fleste.

Bali er en ø mellem Java mod vest og Lombok mod øst og er en af Indonesiens i alt 33 provinser. Provinshovedstaden Denpasar ligger på den sydlige del af øen.

Det er nemt at tilpasse resultaterne i Travelmarkets søgemaskine, så de passer til ens kriterier. I venstremenuen kan man vælge om rejsen må have 0 eller 3 flyskift. Du kan også sortere resultaterne efter rejsetid. Herefter er det blot at tage flyet til den smukke ø med bjerge, templer, paladser og traditionelle lagdelte rismarker dyrket af lokale landmænd.

Men Bali er også stedet, hvor moderne sportsgrene som dykning, sejlads, rafting og frem for alt surfing dyrkes af tusindvis af turister, der flyver ind hver eneste dag.

Andre feriegæster går efter kurbade og massage, for Bali er i høj grad også en destination for turister med hang til wellness.

Langt hovedparten af Balis indbyggere er balinesiske hinduer, og kulturen er rig og alsidig. Bali er især kendt for sine højt udviklede danse, skulpturer, malerier og musik, samt den meget venlige befolkning.

Helårs destination

Bali har tropisk klima og ligger tæt ved ækvator. Solen står derfor op klokken seks og går ned klokken seks hver dag året rundt.

Det giver en næsten konstant temperatur på 26-30 grader. Der er kun en våd sæson fra september til februar og en tør sæson resten af året. Men selv i den våde tid er der kun tale om regn i omkring en halv time om eftermiddagen. Den benytter mange feriegæster så til en lille siesta. Resten af dagen er dejlig varm, og hvis man er heldig kommer der en lille, kølende havbrise ind fra strandene i Kuta og Nusa Dua.

På grund af det tropiske klima har Bali selvfølgelig en vidunderlig vegetation, som betager mange førstegangs turister. Her er et væld af blomster fra den duftende Cempaka, specielle Waringin træer og i tusindvis af orkideer. Faunaen er lige så rig. Den kendte Bali-tiger høre hjemme her, det specielle Bali-kvæg, havskildpadder i Nusa Dua og en række flagermus-arter.

Bali rundt

Det suverænt bedste kendte feriested på Bali er Kuta-resortet. Kuta har en bred og lang strand ud til det Indiske Ocean. Stedet var oprindelig mest kendt for sine gode surfer muligheder og som et stop for backpacking turister i Sydøstasien. Dengang talte man om backpackernes tre K’er: Katmandu i Nepal, Khao San Road i Bangkok og Kuta. I dag er Kuta dog mest legeplads for unge fra Australien og resten af verden.

Den fem kilometer lange sandstrand er grunden til, at turister kommer til stedet. Med den følger et godt natteliv og et væld af restauranter og hoteller. Kuta er Balis festzone, også efter de tragiske begivenheder i 2002.

Tæt ved Syd Kuta er lufthavnen, hvor masser af feriestemte gæster kommer. Billige flybilletter har deres del af skylden for stedets popularitet.

Ubud

Ubud er en by, der er placeret mellem rismarker og stejle kløfter for foden af Gianyar-bjergene. Steder er et af Balis helt store kunst- og kulturcentre, og det har ført en veludviklet turistindustri med sig.

Der bor omkring 30.000 mennesker, og da byen har vokseværk, er den i konstant forandring.

LovinaStranden i Lovina er 12 kilometer lang. Her er en afslappet atmosfære, der er i kontrast til det mere hektiske syd. Har man købt en flybillet hertil, er man garanteret en rolig ferie. Børnefamilier og par elsker blandt andet de fine strækninger med sort vulkansk sand.

Man kan dog sagtens finde fest og farver, hvis man vil det. Kalibukbuk er den største og mest udviklede festby med hoteller, barer, restauranter og masser af butikker ned til stranden. Der er en bred vifte af overnatningsmuligheder og restauranter.

En tur til Kuta eller Sanur tager mellem to en halv og tre timer. Området er fuld af templer, smukke søer og rismarker. Andre turistmagneter er delfin-ture og naturligvis dykning og snorkling. Bali er et paradis, hvad det angår.

Nusa Dua

På Balis sydspids ligger luksusresortet Nusa Dua. Det er her, turister finder Balis bedste strande og kvalitetshoteller.

Hvis man er til golf, er Nusa Dua også et oplagt sted at tage hen. Her er 18-hullers golfbaner og gode forhold i øvrigt.

Nusa Dua er kendt som et af de mest romantiske feriesteder på Bali, og kærestepar og ægtefæller ses da også gå hånd i hånd overalt. Skal der lidt mere fart på, så tager en taxi kun 20 minutter om at komme ind til Kuta med de gode restauranter og shoppingmuligheder.

Sanur

Sanur er et eksklusivt turistområde med en kvalitetsstrand, en lille promenade og roligt vand. En række gode restauranter tager sig af sultne turister.

Hvis man har købt en flybillet for at komme til et eksotisk turistmål, så har man ramt rigtigt. Det azurblå vand og den hvide strand indrammes af frodige planter og skyfri himmel.

Sanur ligger højst en halv times kørsel fra Kuta Beach og tæt ved Denpasar, så her kan man jo også tage hen og nyde sin aftendrink.

Voldsomme vulkaner

En perlerække af vulkanske bjerge kroner den nordlige del af Bali, med Gunung Agung som den højeste på 3.142 meter. Denne vulkan, samt Batukaru, Batur, og Merebuk er stadig aktive.

Der er fire store søer på Bali: Batur søen på krateret af Batur bjerget, Buyan søen, Bratan søen og Temblingan.

Balis køkken

Ris med stærke grøntsager, fisk eller kød og serveret med sambal eller chili pasta er typisk. Babi Guling eller stegt pattegris er en specialitet ligesom Bebek Betutu, røget udstoppet and indpakket i bambus blade.

I Jimbaran-området og andre steder kan man få skaldyr serveret direkte på stranden. Jo, Bali har en helt speciel atmosfære.

Der er derfor god grund til at holde øje med billige flybilletter til Bali. Travelmarket.dk søger efter flybilletter både hos lavprisselskaber, traditionelle flyselskaber og rejsebureauer for at finde det selskab, der har det bedste tilbud.

Populære lufthavne med fly til Denpasar (Bali)

Andre populære lufthavne for flyrejser til Indonesien

Populære rejsemål i Sydøst Asien