Panoramaudsigt over by med moderne skyskrabere og omkringliggende grønne områder.

Billige flybilletter til Manila

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Hos Travelmarket kan du finde en billig flybillet til Manila. Manila er Filippinernes pulserende og levende hovedstad. I byens moderne bydele finder du spændende seværdigheder og alverdens forretninger og restauranter, hvor du rigtig kan nyde livet. Hav en god tur til Manila.

Billige flybilletter til Manila

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
2. okt 18. nov
CPH
MNL
MNL
CPH
SAS Air China 2 stop
Air China 1 stop
Fra kr. 3.938,- Vælg
2. sep 1. okt
CPH
MNL
MNL
CPH
Air China 1 stop
Air China 1 stop
Fra kr. 4.000,- Vælg
14. okt 14. nov
CPH
MNL
MNL
CPH
Air China 1 stop
Air China 1 stop
Fra kr. 4.000,- Vælg
23. sep 21. okt
CPH
MNL
MNL
CPH
SAS Air China 2 stop
Air China 1 stop
Fra kr. 4.154,- Vælg
7. okt 18. nov
CPH
MNL
MNL
CPH
SAS Air China 2 stop
Air China 1 stop
Fra kr. 4.161,- Vælg
8. okt 18. nov
CPH
MNL
MNL
CPH
SAS Air China 2 stop
Air China 1 stop
Fra kr. 4.161,- Vælg

Billige flybilletter til livlige Manila

Manila er den vilde, pulserende, livlige og ekstravagante hovedstad på Filippinerne. Filippinerne er beliggende det østlige Asien, midt i Stillehavets turkise vand. Temperaturerne er høje i Manila, hvor solen det meste af året skinner på byens skyskrabere, havnepromenade og udendørscaféer.

Manila er en ægte, asiatisk storby med alt hvad der hører til af natteliv, luksuriøse hoteller, shoppingcentre, alternative kvarterer, fantastiske restauranter og tårnhøje bygninger. Flybilletter hertil har hidtil været en dyr fornøjelse, men med de nye, billige flybilletter er der ingen grunde til ikke at besøge Manilla.

Spis pulutan i Manilla
I Manilla finder man alle typer af kvarterer. Byen har verdens største og ældste Chinatown, hvor især nattelivet lever i bedste velgående. I det ungdommelige og livlige kvarter Sampaloc finder man Manilas store universitet. Sampaloc er kendt for sine små gallerier, hyggelige caféer og gode, trendy butikker.

Økonomisk er Manila utroligt velfungerede, men prisniveauet har forholdt sig meget, meget lavt. Derfor kan alle typer af rejsende have en skøn ferie i Manila, hvor man ikke behøver at bekymre sig om budgettet.

Madkulturen i Manila er fantastisk og spænder fra ekstravagante restauranter til simple gadekøkkener, hvor den lokale befolkning ofte er at finde. Gadekøkkener serverer udelukkende traditionelle, lokale retter med hertil hørende lokale drikkevarer.

I alle byens kvarterer finder man hyggelige og traditionelle barer, hvor alle øl, vin og drinks akkompagneres af pulutan, som er Manilas lækre svar på den spanske tapas. Pulutanbarerne er desuden et godt sted at lære byens venlige befolkning at kende.

Fra Manila er der god mulighed for at tage ture ud i de omgivende naturlandskaber som man finder på Filippinerne. Fra Manila havnefront afgår der daglige ture til den lille, men historisk meget vigtige ø Corregidor, som bestemt er et besøg værd.

Find billige flybilletter til Manila her på travelmarket.dk. Vi har prisgaranti på flybilletter, og vi sørger for, at du får en tryg og behagelig rejse.

Filippinernes hovedstad, Manila, er landets største by med mere end 12 millioner indbyggere i storregionen Metro-Manila og mere end 1,7 millioner i Manila City.

Denne travle og kosmopolitiske by blev grundlagt af spanierne i 1571, og der er stadig mange spor at finde efter de europæiske koloniherrer. Besøg den smukke San Agustin-kirke, som er på UNESCOs verdensarvsliste, samt den spanske bydel fra kolonitiden, Intramuros, med ringmuren fra 1571.

Der er mange shoppemuligheder i Manila. Tag turen til forretningsområdet Makati, hvor du også finder hyggelige spisesteder, eller til “MOA”, det 11. største indkøbscenter i verden!

De kinesiske og japanske botaniske haver er også et besøg værd, når du er på rejse i Manila.

Køb dine billige flybilletter til Manilla – denne sublime storby.

Populære lufthavne med fly til Manila

Andre populære lufthavne for flyrejser til Filippinerne

Populære rejsemål i Sydøst Asien