Uforglemmelige Ho Chi Minh byen

Billige flybilletter til Ho Chi Minh City

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere

Uforglemmelige Ho Chi Minh byen

Med over syv millioner indbyggere er Ho Chi Minh, tidligere kendt under navnet Saigon, en af Vietnams største byer og uden tvivl den mest besøgte. Det skyldes den skønne mangfoldighed der gennemsyrer byens strålende gader. Alle slags rejsende har sin plads i Ho Chi Minh og med byens uendelige muligheder, er det nemt at finde sin egen.

Luksus i Ho Chi Minh

Med de nu billigere flybilletter, og byens generelle lave prisniveau, er der i Ho Chi Minh mange muligheder for en luksuriøs ferie for hele familien. De store, moderne hoteller er yderst børnevenlige og servicemindede, hvad enten man skal have en drink serveret ved poolen eller en middag op på sit værelses altan. De fleste af byens lækre hoteller er placeret helt centralt, omringet af både lokale og internationale tøjbutikker, museer og fremragende restauranter.

Hotellerne og diverse bureauer tilbyder også assistance hvad angår ture til byens mange attraktioner. Byen er en sammensat mangfoldighed af europæisk, kinesisk og lokal kultur, hvilket kan ses i de mange kulturelle seværdigheder, både med den verdensberømte Notre Dame Kirke og Reunification Palace.

Ungdommeligt paradis i Vietnam

Også flere og flere unge rejsende tiltrækkes af Ho Chi Minhs mange muligheder, hvad enten man er interesseret i nattelivets strabadser, rolige bådture på den nærliggende Mekong flod eller kulturelle studier. Udover byens hang til luksus og glamour, findes også mange ungdommelige hostels, hvor man møder rejsende fra hele verden. Og med det lave prisniveau er det oftest set, at mange mennesker står i kø til de lækre street-kitchens, hvor der langes traditionel mad til billige penge over disken.

Ho Chi Minh stråler i sin mangfoldighed. Hvad enten man vil slappe af i luksuriøse omgivelser, betragte kulturelle seværdigheder eller udforske byens vilde muligheder, så er det helt sikkert, at det har sin plads i Ho Chi Minh.

Find rejsen til Ho Chi Minh City her

 
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK