Find en billig flybillet til Vietnam

Billige flybilletter til Vietnam

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Er du på udkig efter en billig flybillet til Vietnam, kan du finde den her på Travelmarket. Vietnam tager imod dig med åbne arme, lækre, kulinariske oplevelser, en absolut fantastisk natur, venlige indbyggere, smukke strande og spændende kultur og historie. Hav en skøn rejse til Vietnam.

Billige flyrejser til Vietnam

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Hvad koster flybilletter til Vietnam?

De billigste flybilletter til Vietnam ligger normalt på kr. 4.000 til kr. 5.000. Vores brugere har dog også fundet flybilletter til priser omkring kr. 3.500.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i Vietnam?

Hvis du vil flyve til Vietnam, er det billigste at flyve til Hanoi eller Ho Chi Minh City. Skal du på rundrejse i Vietnam, så overvej at flyve ud til den ene by og hjem fra den anden.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse i Vietnam?

Oftest er det klart billigst at flyve fra København til Vietnam. Men det er også en god idé at tjekke efter billige flyrejser fra Billund og Hamborg.

Hvilke flyselskaber flyver til Vietnam?

KLM, Air France, British Airways, Singapore Airlines, Qatar Airways, Turkish Airlines og mange flere flyver fra Danmark til Vietnam.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Vietnam?

En flyrejse til Vietnam tager normalt 15-18 timer med ét stop undervejs.

Find en billig flybillet til Vietnam

Overvejer du en rejse til Vietnam? Det har aldrig været nemmere at bestille billige flybilletter til Vietnam. Her på Travelmarket.dk har vi samlet alle de bedste tilbud på flybilletter til Vietnam, så du kun skal kigge ét sted. Indtast dine kriterier og så finder du en lang oversigt med fristende tilbud på flybilletter til Vietnam.

Er du ude efter enkeltbilletter, tur/retur eller flere stop? Det er oplagt at benytte sig af flere stop, når du rejser til et land som Vietnam, der nærmest inviterer til en rundrejse i landet. Har du tid og mulighed for det, kan du også søge billige flybilletter i Vietnam.

Vietnam ligger i Sydøstasien og har flere store byer. Hanoi er landets hovedstad, mens Ho Chi Minh City er landets største, hvilket man sagtens kan mærke. Byen sover aldrig, og der er hektisk aktivitet døgnet rundt med motorcykler, biler, gademusikanter, højhuse og byggekraner. Begge byer er steder, hvor du får mest for pengene, og som enhver anden storby er shopping en del af byernes speciale. Besøg Dong Khoi, hvor du finder alle de dyre butikker eller gå på opdagelse i de små sidegader. Måske finder du noget smukt stof, og så er det oplagt at få syet en flot kjole i Vietnam.

Maden er en stor del af oplevelsen af Vietnam. Vil du tage en bid af det autentiske vietnamesiske køkken, kan det anbefales at prøve en af de mange gadekøkkener, man finder overalt i Vietnam. Mad er en stor del af vietnamesernes hverdag, hvilket man straks kan se, når man besøger landet. Unge som gamle sidder ude og spiser Pho, den traditionelle suppe, hot pot eller forårsruller. De kaldes ’Banh trang’ i nord og ’banh da’ i syd, og er perfekte til den varme og trykkende temperatur, hvor appetitten måske ikke er så stor.

Når du bestiller billige rejser til Vietnam, er det godt at overveje, hvor lang tid du har til rådighed i landet. Hvor meget kan du nå at se, og er du til storby eller betagende natur? Vietnam har det hele, og klimaet er delt i to typer. Den nordlige halvdel er præget af subtropisk klima, mens den sydlige halvdel, hvor byen Ho Chi Minh ligger, er der tropisk klima. Her kan man regne med omkring 26 grader i januar måned. Det er derfor værd at overveje hvilken årstid, der passer bedst til din rejsetype og til de oplevelser, du har planlagt.

Har du ikke allerede bestilt dine billige flybilletter til Vietnam? Så bliv inspireret i vores søgemaskine, og find de bedste flyrejser til Vietnam.

Travelmarket ønsker dig en rigtig god rejse til Vietnam!Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Vietnam:
Billund til Hanoi
25. december til 15. januar fra kr. 3.809,-

Bedøm rejsemål
4,6
(185 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Vietnam

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.