Afbudsrejser til Vietnam

Afbudsrejser til Vietnam

Du kan finde en billig afbudsrejse til Vietnam her hos Travelmarket. Er du på rejse i Sydøstasien, er det et glimrende valg at besøge Vietnam. Landets frodige natur, spændende historie og kultur, venlige befolkning, storslåede byer og lækre mad, er en oplevelse for livet. Hav en dejlig rejse til Vietnam.

Afbudsrejser til Vietnam

Bedøm rejsemål
4,6
(45 bedømmelser)
Har du fået lyst til at opleve Vietnam? Så søg afbudsrejser til Vietnam med det samme. Her i vores søgemaskine finder du en masse spændende afbudsrejser til det skønne land, som ikke er til at sige nej til. Lad dig friste og bestil en afbudsrejse nu.

Vietnam er et spændende land, som må og skal opleves. Her er spændende, hektiske og anderledes storbyer, små og hyggelige kongebyer og fascinerende natur. Det er helt op til dig, hvad du er mest til. Derfor er det en god idé at overveje hvad du vil se, når du søger afbudsrejser til Vietnam, netop fordi der er så meget at se.

Ho Chi Minh City er den største by i Vietnam og for år tilbage blev den kaldt Saigon. Byen var hovedstad fra 1954-1975, men nu er det Hanoi der er landets hovedstad. Ho Chi Minh City er helt klart et besøg værd, hvis du vil opleve mange spændende seværdigheder, højhuse, kaffebarer og masser af gedigen shopping.

Gå en tur ad den flotte promenadegade Dong Khoi og fortsæt ad Nguyen Hue, som er to gader med masser af historie. Under Vietnamkrigen var det her de amerikanske soldater holdt til, når de skulle slappe af og lade op. I dag ligger der restauranter og dyre butikker side om side.

En anden spændende ting at se i Ho Chi Minh er byens kirke, Notre Dame. Her er der også messer på engelsk hver søndag, hvis du skulle få lyst til at mærke roen midt i byens hektiske trafik.

Midt i landet ligger byen Hué, der har masser af oplevelser at byde på. Eller hvad med at tage en tur nordpå til Hanoi?

Er du mere til naturoplevelser, kan det anbefales at tage rygsækken på nakken og vandre gennem det betagende landskab med bjerge, frodige marker og flotte floder.

Når du bestiller en afbudsrejse til Vietnam, er det jo som regel for at spare penge. Derfor er det en god idé at holde dig opdateret på, hvornår der dukker billige afbudsrejser til Vietnam op. Tjek jævnligt vores søgemaskine på Travelmarket.dk, så er du sikker på hele tiden at være orienteret om de bedste og billigste afbudsrejser til Vietnam. Og så er det jo også rart at kunne udskyde rejsen lidt, hvis nu Danmark mod alle odds skulle byde på masser af solskin og varmegrader.

Travelmarket.dk ønsker dig en rigtig god rejse!

Afrejselufthavne til Vietnam

Afbudsrejser fra Billund

Rejseselskaber med afbudsrejser til Vietnam

Afbudsrejser med Spies

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Vietnam?

Du kan rejse til Vietnam med Primo Tours, Spies, VERDN og Aarhus Charter. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Vietnam?

Du kan rejse til Vietnam fra følgende lufthavne: Billund og København (Kastrup).

Er afbudsrejser til Vietnam populære?

Ja, afbudsrejser til Vietnam er populære. Vores brugere giver Vietnam 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Vietnam her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.